Saturday 7 April 2012

Suhi šampon

Sjećate li se onih vremena kada se žure na posao ili su uzimajući spremni za važan datum i primijetite da je vaša kosa izgleda prljavo i masno. Tu je apsolutno nema vremena za vas oprati i osušiti kosu i ne možete izaći s šepati masnu kosu. Suhi šampon dolazi na svoje spašavanja tijekom tog vremena, a možete lako primijeniti na svoju kosu da biste dobili osloboditi od viška ulja i masti. Iako je suha šampon za kosu ne mogu vam dati iste rezultate kao i uobičajenim šamponom za kosu, to je odličan lijek za hitne slučajeve.
Suhi šampon ima bazu talk, s volumizing agenti koji upija višak sebuma iz korijena i kožu i dati svoje hramati kosu mat učinak. To također stvara iluziju plumped i gladak efekt. Suhi šampon dolazi u obliku praha u spremnicima ili u aerosol bocama. Vi jednostavno trebate primijeniti prah ravnomjerno po cijelom kosu ili sprej svoje korijene sa suhim šamponom. Sada četkati kosu nježno ukloniti sve ostatke bijele i bit će vam lijevo sa čistim, ne masnu kosu.
Suhi šampon Recept
Postoje mnoge vrste komercijalnih suhog šampona dostupnih na tržištu koje možete izabrati iz. Oni također dolaze u različitim sorti koje su pogodne za različite tipove kose kao tanku kosu, kovrčava kosa, boja tretirane kose i masne kose. Ali, to je također moguće napraviti suhi šampon iz nekih jednostavnih sastojaka koje su dostupne u vašem domu.
Kukuruzna kaša i Almond Shampoo Suha
Da bi palentom i badema suhi šampon, trebat će vam sljedeće sastojke. ; 2 žlice kukuruza, 1 žlica zemlju badema, 1 ½ žlica perunika korijena; U malom zdjelu, kombinirati palentom, perunika korijen i tlo badema i miješati sve što je dobro. Držite ovu smjesu u maloj hermetičan bocu i primijeniti 1 žlica ovu smjesu na korijen vaše kose. Masaža ga na vaše vlasište i koristiti četkicu za četkanje veslo iz smjese iz vaše kose. Ovaj domaći suhi šampon će upiti višak ulja predstaviti na površini od kose folikula i vaše kose će se pojaviti zdrava i bez masti. Ako mislite da je vaša kosa još uvijek izgleda masno, primjenjuju još jednu žlicu ove mješavine i četkanje suhom šampon out.
Soda za pečenje i zobena kaša Suhi šampon
Sastojci koji su potrebni da bi ovaj suhi šampon su kako slijedi. ; ½ šalice sode bikarbone, 1 šalica prizemlju zobene pahuljice, u srednjima zdjela, miješati u prizemlju zobene s pečenje soda, tako da oni temeljito su u kombinaciji. Pospite malo ovu smjesu na korijen vaše kose i koristiti četkicu kose na rad u smjesu ravnomjerno kroz duljinu kosu. Suhi šampon će apsorbirati masnoća iz vaše kose i čine ga više rukovanje.
Pročitajte više na:; Suhi šampon za kosu, šampon Domaći recept, soda za pečenje šampon Recept; Ako radije koristite suhi šampon komercijalne onda je najbolje da ste pročitali suho šampon recenzije prije nego što jednoga kupnje. To će vam pomoći da saznate koje se suše šampon je najpogodniji za kosu umjesto ovisno isključivo na savjete o ljepoti savjetnik. Neke vrlo dobar suhi šampon za African American kosu su Bumble i Bumble Hair prahu, Lush Candy dlake u prahu, Oscar Blandi Pronto Suhi šampon sprej, Klorane šampon Kemijska i Batiste Suhi šampon.
Važno je zapamtiti da suho šampon nije zamjena za pravu stvar i to treba koristiti samo u izvanrednim situacijama. U idealnom slučaju, kosu treba prati dva puta tjedno i masnu kosu treba prati češće. Suhi šampon upija višak ulja iz kose, ali to ne može očistiti prljave kose. Dakle, da bi vaše kose i vlasišta čisti i zdravi, morate oprati kosu s uobičajenim šamponom.

No comments:

Post a Comment