Tuesday 17 April 2012

Dicentra spectabilis

The Dicentra spectabilis je cvijet biljka koja je višegodišnja u prirodi i obično poznat kao krvarenje srca. Ostali nazivi ove biljke su višegodišnji Dutchman's hlače, Venera je automobil i lire cvijet. The Dicentra spectabilis, jedna cvjetnica, je porijeklom iz istočnih dijelova Azije i to je područje proteže od Japana do južnog Sibira. Procvat sezona ove vrste počinje u proljeće i traje do sredine ljeta. The Dicentra spectabilis uveden je u Engleskoj u godini 1810. Međutim, prije bilo kakvih komercijalnih uzgoja dogodila, biljke izumrla. Robert Fortune, biljka istraživač koji je posjetio Kinu u 1846 obnovili tvornici u Engleskoj. On je bio poslan da donese krvarenje srca biljke Royal Society hortikulturni.
Dicentra spectabilis, a Dicentra spectabilis raste u hladnom, kao i tople klime. Nakon korijenje dobro uspostavljen u tlu, biljka zahtijeva vrlo manje održavanja. Visina postigli ovim cvjetnica je između 24 do 36 inča. Prostranstvo grane i lišće je oko 12 - 18 inča. Biljka proizvodi ternately spoj lišća i viseće cvijeće. The ternately raspoređeni listovi rastu u grupama od tri i imati glatke površine, boje lišća su svijetlo zelene. The grozd cvat krvarenja srca dogovara cvijeće duž središnje osi grančica. The Dicentra spectabilis proizvodi cvijeća s bijelim (unutarnji) i ružičasta (vanjski) latica i stabljika ove biljke obliku lukova. Cvjetovi su u obliku srca i lučni proizlazi učiniti ih čini se da vise od grančica duž središnje osi.
Dicentra spectabilis Care, Dicentra spectabilis biljka ako se uzgaja u toplim klimatskim uvjetima, treba osigurati sjenovit i hladnom prostoru. Razina pH tla trebala biti između neutralne i alkalne. Iako, biljka idealno treba dobro drenirano tlo, isto tako može napredovati u teškim tlima. Čak i ako to treba dobro drenirano tlo, neki iznos od vlage treba biti zadržane za pravilan rast. Tla koji je bogat u sadržaju humusa je najbolje za rast krvarenje srca. Krvarenje srca postrojenja trebaju biti zaštićene od štetnika kao što su puževi, lisne uši i puževi. Ovog štetnika može uzrokovati oštećenja lišća i usporiti rast biljke. Tlo okružuje ovo biljka treba mulched u jesen za koje se može koristiti kompost ili lista kalup koji je na raspolaganju za usitnjavanje. Lišće od krvarenja srca biljke koje su blizu površine tla, treba biti obrubljen u ljeto. Praksa transplanting stvara smetnje u rastu ove biljke.
Dicentra spectabilis Sjeme, sjeme Dicentra spectabilis spadaju u kategoriju odvažnih trajnica. The snažnost zone Dicentra spectabilis je između 3 do 9. Sjetva sjemena bi trebalo biti učinjeno prije nego što su suhe out. Jedan treba sijati sjeme Dicentra spectabilis u jesen sezone. Početni smrzavanja temperatura traži sjemena je predviđeno u ovoj sezoni je majka priroda sama. One mogu čak i posaditi sjemena u zatvorenom prostoru u loncima. Sjetva sjemena u lonac i pohranjivanje u zamrzivači za 6-8 tjedana, služi svrsi. Nakon tog početnog perioda smrzavanja, sjemenke su spremni da raste na otvorenom.
Lišće od krvarenja srca koriste se za jestivih i ljekovitih svrhu. Cvjetni se može koristiti u bukete iu obliku rezanog cvijeća za ukras svrhu. The Dicentra spectabilis cvijeće su atraktivne u izgledu i zato imaju dobru komercijalnu vrijednost. One mogu im rastu u svom domu u cvjetnim vrtovima, jer je održavanje potrebno je manje. Informacije o krvarenje srca gore navedene, bi dokazati da bude korisno.

No comments:

Post a Comment