Sunday 1 April 2012

Irski Tattoo Designs

Irci imaju tetovaže zaljubljen svaki tattoo umjetnik i svaki žarki obožavatelj tetovaža. The Emerald Isle je ostavština neki iznenađujuće tetovaža dizajne. Tu je i veliki crossover između keltskog dizajna tetoviranje i irski tetovaža dizajne. Mnogi ljubitelji tetovaža izabrao irski tetovaža dizajne za njihove zamršene obrasce. Izvanredna umjetnička djela irskog tetovaža dizajne imaju dublje značenje, od mode i stila. Većina tih tetovaže su inspirirani drevnim folklora, mitova i priča. These irski tetovaže za muškarce i irski tetovaže za djevojke imaju duhovno i religijsko značenje pričvršćena na njih. Let's vidjeti što su neke popularne irske tetovaže i značenja koje leže unutar njih.
Dizajn za irski tetovaže
Shamrock Tattoo, A djetelina tetoviranje je najšire i najčešće poznata tetovaža ovog otoka. Tri leaved zelena tetovaža predstavlja više nego samo djetelina biljka. Ime mu dolazi iz irske riječi 'seamrog' ili seamar djeteline. Povratak u doba Druidi, ova biljka je poštovana. Time je sveta biljka i prikaz života kakav je rasla s vitalnošću. Srednjovjekovni irske poezije je citata koji se odnose na djetelina kao biljka koja nudi temelj za mlade parove u ljubavi, kako bi ljubav. Međutim, u dobi suvremenog značenja "u djeteline" odnosi se biti bogat i bez brige. Irski legenda vjeruje St. Patrick je prvi svetac imenovati djetelina kao keltski simbol. On je vjerovao ostavlja se zalagao za jedinstvo (kao što su bili vezani na isti dionica), baš kao što je Trojstvo kršćanske Crkve. Clover je također s vremena na vrijeme sadi na grob, kao simbol nade za novi život i rastanak. Čak i danas St. Patrick's crkva obiluje sjaj djetelina. Međutim, danas ovaj mali list predstavlja zemlja s početkom poetski naziv 'Erin'.
Tattoo kućni duh, opet, leprechauns su dio bezbrojnih irskih priče, basne, mitova i legendi. Ipak, samo malo je poznato o ovom malom čovjeku sa mnogo zlata. Prema bajkama, leprechauns su pomoć vile koji čine cipele po noći. These irski tetovaže također smatra da se Celtic tetovaže, jer su leprechauns vjeruje da su pokazali tijekom Kelti. Legenda kaže da je, ako ste pronašli kućni duh, te će imati hit rudnik zlata za ove magična stvorenja skrivaju posude od zlata ispod duge. The lakrdija je tih sićušnih bića, putuju brzinom svjetlosti. Dakle, ako ste uspjeli spaziti, dobro razmisliti o sebi sretan, za te magična stvorenja bit će zauvijek nestala u sljedećem trenutku. Oni su irski dar brbljanje, ali vrijednost samoću preko tvrtke. Postoje bezvremenske priče ovih vragolasto zelene leprechauns, koji je napustio ovce pasa umoran i scruffy do jutra. 'Irski viski ", Irski domaće alkoholna izmišljotina je poznato da se opiti leprechauns, i oni su poznati po svojoj sposobnosti za plovila cipele, pogotovo nakon što je opijen ovim piće. Dakle, leprechauns su simbol vitalnosti i oduševljenje neosporna.
Harp Tattoo Designs; Tijekom stoljeća harfe je bila povezana s irskim tetovaža dizajne. Zeleni otok dizalice zelenu zastavu (iz galski tradicije) koja ima Zlatna harfa spremna nad njim pozadini. Harfu ima mitski prikaz iznad bilo kojeg drugog rasuđivanje. Vrhovno irski bog, Dagda nosio razmetljivo ukrašena harfu od hrasta. To je bio njegov simbol impozantnog poezije i glazbe. Kad je on igrao, sezona će pasti kako bi i život bi se vratio u blaženo stanje. Nakon što njegov neprijatelj ušutkao na liru i ukrao, samo da ga ostavite kao prašina jede junk komad. When Dagda zove za to, harfu sama podigla, ubio neprijatelja i ode natrag u svoj zakonitom vlasniku. Tako, harfa došao predstavljaju brojni kvalitetama, osim sposobnosti da proizvodi duševan glazbe. Tijekom vremena Irska je svjedok harfu se pojavljuju i nestaju na zastavi. Međutim, danas harfu je Standard predsjednika Irske na predsjednika zastavu. Harfa je simbol misticizma, lirski ekstravaganca, ljepotu, odanost i elitne književne baštine.
Vilenjaci, vile i patuljaka su neki od irskih tattoo dizajna, koja nepotrebno reći predstavljaju neistražen čarobnog svijeta. Drugi Celtic tetovaže su neodvojivi dio irskog tetovaže. Tetovaža predstavlja vaše stanje uma. Tako da mislim dvaput prije nego što dobiti jedan!

No comments:

Post a Comment