Monday 9 April 2012

Snake Tattoo Designs

Životinja tetovaže su uvijek in! Bilo da je zmaj tattoo, tattoo Panther, Koi Riba tetovaža ili zmija tetovaža, tipična obilježja i značenja tih tetovaže uvijek impresionirani tetovaže ljubavnici. S obzirom na nastavku je kratka informacija o zmija tetovaža dizajne i njihova značenja.
Snake Tattoo značenja
Zmije tetovaže su povezani s pozitivnim i negativnim značenjima. Prema nekim mitovima, zmije odigrao važnu ulogu u stvaranje planeta u svemiru. Zmije se smatraju simboli znanja i mudrosti u većini kultura diljem svijeta. Prema grčkoj mitologiji, zmija je u vezi mjesec boginje. Jedan od najtipičnijih karakteristika zmija je odbacivanje kože. Ova značajka je povezan s ponovno rođenje i obnovu. Zmije se smatra da su oba ženskog i muškog simbolička značenja. Prema nekim kulturama, zmije nosi žensku karakteristike i smatra se kao božica smrti i rođenja. Zmije su klanjali i održavaju svetim Indijanaca, Afrikanaca i australski Aboridžini. Zmije također simboliziraju neke negativne značenja koja uključuju mrak, lukavstvo i izdaja. Sposobnost zmiju u borbi s neprijateljem može biti prikazano kao simbol snage i moći. Tako možemo reći da postoji bezbroj značenja povezane s zmija tetovaža, i način na koji tetovaža je uklesan odlučuje tetovaža značenje.
Snake Tattoo Designs
Kako je ranije spomenuto, zmija tetovaže su svestrani i fleksibilni u prirodi. Cobras, pitoni, Rattlesnakes, itd., su neki od popularnih dizajnira se koriste za tetoviranje. King Cobras su vrlo otrovne i neki od najduže zmije koja može doseći i do 18 metara. Možete imati lijepo King Cobra tetovaža na ruci s trodimenzionalnim učinak. Postoje mnoge kobra zmija tetovaža dizajne poput, možete imati tetovažu gdje je kobra je o napadu ili, kobra da oblozi oko njegova jaja, štiteći ih od grabežljivaca. Zmija tetovaže može kombinirati s drugim tetovaža dizajne poput lubanje tetovaže. Kombinacija lubanje i zmija tetovaža dizajne napraviti neke od najboljih gangsta tetovaže koje prikazuju zla i tamne strane podzemlja.
Ako želite imati zmiju tetovažu koja će predstavljati istočnjačke kulture, onda možete imati kineske i japanske zmija dizajne tetovaža. Zmija je kineski zodijak znak za pojedince koji su rođeni u godinama 1917, 1929, 1941, 1953, 1965, 1977, 2001 i 2989. Dakle, ako bilo koji od tih godina je vaša godina rođenja, možete imati zmija tetovažu koja će predstavljati Vašu zodijak znak. Možete čak imati lijepo Yin Yang tetovaža dizajn s dvije zmije okružuje yin yang simbol. Zmija tetovaža može se kombinirati s drugim dizajna tetoviranje životinja kao zmaj tetovaže, tetovaže i tigar Panther tetovaže. Ako želite imati zmija tetovaža s plemenskim dodir a zatim ići za plemenskih tetovaža dizajne zmija. Tribal tetovaže su urezana u tamnim bojama s podebljanim i agresivne linije koje su nazubljenih rubova. Da biste saznali više o istoj, imaju pogled na kineski zodijak znak - zmija.
Stavljanje zmija tetovaža nije teško i da možete staviti bilo gdje na vašem tijelu. Možete imati jednostavan zmija tetovaža koje omata oko ruke ili noge. Gornjem dijelu leđa, donjeg dijela leđa, podlaktice, noge, itd., su neki od popularnih prostora za zmiju tetovaže. Zmije tetovaže obično su isklesani završiti dio tijela poput ruku ili nogu. These tetovaže su punjene s raznim bojama koje poboljšavaju ljepota zmija tetovaža dizajn. Vage, oči, zubi i glava su neke od važnih dijelova zmija koji su oblikovani na umjetnički način.
Dakle, ovo su neke ideje i prijedloge o zmija tetovaža dizajne. Odaberite lijep dizajn za svoju zmiju tetovaža i dobiti tattooed iz stručnjak tattoo umjetnik. Sretan Tetoviranje!

No comments:

Post a Comment