Saturday 7 April 2012

Promijeni injektiranje Boja

Mi odabiremo pločice as podni materijal, uglavnom zbog svog atraktivnog izgleda ostaje netaknut za nekoliko godina. Međutim, nedostatak pločica podnice je boje pločica injektiranje nakon nekog vremena. Porozne prirode žbuka je u osnovi odgovoran za to. To se lako upija vlagu, prljavštinu, bakterije na površini koja bi to izgledalo obojeni i boje. Najučinkovitiji rješenje za ovaj problem je da se primjenjuje za injektiranje colorant, također poznat kao talog boje promijeniti talog boje.
Kako to Chanel injektiranje boja?
Postoji puno preparata koji su potrebni kako bi se promijeniti boju pločica za injektiranje. To uključuje pripremu na podu, odabir prave vrste injektiranje colorant i kistom. Ovdje je korak po korak upute za mijenjanje boje crijep talog, tako da možete dobiti osloboditi od ružna, istrošeni izgled crijep talog.
Korak # 1: Prvi korak uključuje pripremu žbuku tako da colorant pridržava ispravno grout površinu. Za ovaj, temeljito injektiranje čišćenje je potrebno kako bi se ukloniti sve labave čestice prašine, starih injektiranje punila, uljnih ostataka i sapune. Možete koristiti acidobazni talog čišćenje dostupna na tržištu za tu svrhu. Od tih sredstava za čišćenje sadrže opora kemikalije, trebali biste se zaštititi sigurnosti zupčanici poput ruke rukavice i naočale.
Nakon korištenja čistač, važno je da isprati crijep talog s toplom vodom tako da kemikalije nisu ostavili na podu. Konačno, ostavite ga da se osuši ispravno prije nego što nastavite na sljedeći korak. Možete ponoviti korake za čišćenje i ispiranje ako nađete ostatke prljavštine i prljavština na talog linije. Znati više o najboljim injektiranje čistač.
Korak # 2: Postoji nekoliko marki colorant koji su dostupni na tržištu. Svaki od njih imaju različite vrijeme sušenja i vrijeme čekanja između primjene dva sloja. Na bazi vode za injektiranje boja poželjna je jednostavno zato što dobro prodrijeti u žbuku dok emajl boje samo će sjediti na vrhu talog. Bez obzira koja marka se odlučite, trebate pročitati upute proizvođača i pažljivo slijedite isti, a primjenom colorant.
Korak # 3: Odabir prave vrste četkica je također vrlo važno. To je zato što želite tanki, čak i kaput colorant će se primjenjivati ​​na talog linije na takav način da se ne preklapa s okolnim površini pločice. Umjetnik četkom naći u trgovinama boja su samo savršena za tu svrhu. Odaberite veličinu četke za koji će vam omogućiti da se kretati kroz talog linije u jednom potezu. Ako je potrebno možete trim čekinja na kraju škarama da biste dobili odgovarajuće širine četke. Zatim pokrenite svoje prste preko čekinje, tako da svi gube kosu četkom otpasti.
Korak # 4: sipati neke colorant u malu posudu s ravne površine. Dip vrh kist u zdjelu vode, a zatim u talog colorant, a zatim primijeniti boje u grout zajednički s dugim potezima. Posebnu pozornost treba posvetiti kutak i kutke talog. Nastaviti primjenu colorant do svih pločica mase su pokriveni. Provjerite jeste li premjestiti četkom naprijed i natrag nekoliko puta. Ako je potrebno, ponovite program nekoliko puta. Tako možete dobiti jedinstveni sloj boje na crijep talog. Držite novo obojana talog netaknutoj za sljedeća 24 sata, tako da se isuši temeljito. Vi se trebate prijaviti najmanje dva sloja tako da se boja može trajati dugo vremena.
Korak # 5: Na kraju, to je vrijeme za čišćenje poda ukloniti talog colorant koji je dobio prolivena nad pločice. Trebali bi pričekati dok se talog boje osuši. Pospite malo vode na pločice i pričekajte nekoliko minuta. To je učinjeno kako bi zaštitili pločica od bilo kakve oštre abrazije. Zatim uzeti spuzvicu za ribanje koji je pogodan za plastične površine i očistite pločice s njom. Uzmi jednog malom prostoru u isto vrijeme i ribati ga s malim, kružnim pokretima. Ne pročišćavati talog colorant. Ako se boja je previše čvrsto priključen na pločice onda ona mora biti uklonjena uz pomoć oštar žilet. Nakon što su učinili za čišćenje posao, primijeniti injektiranje sealer na talog zglobova.
Nema sumnje da kada želite promijeniti boju pločica za injektiranje, morate raditi vrlo teško za ovaj projekt, home poboljšanje, ali krajnji rezultat je vrlo ispunjava. Možete održavati ovaj novi izgled pločica podnice za dugo vremena ako koristite dobar kvalitet prašine grimase pomesti podove. Stavljanje područje tepih u područjima blizu ulaza može spriječiti nakupljanje prljavštine u žbuku u velikoj mjeri.

No comments:

Post a Comment