Tuesday 3 April 2012

Murphy kreveti: Hardver i planovi

Sam prvi put vidio Murphy krevet u nekom filmu i zaboravio o tome uskoro. To je samo godina kasnije, kada sam bio radiš moj tečaj i učenje kako napraviti dovoljno korištenje prostora na raspolaganju da sam vidio sliku Murphy krevet u stranicama projektiranje magazina. Ovih ležaja su prostor štediše. Ovdje je informacija o Murphy krevet.
Povijest Murphy Bed
Ideja Murphy krevet stabljikom u umu William L. Murphy koji je bio jednom, mladi gospodin koji je živio i spavao u jednoj sobi stana. Sada ovaj mladić htio zabaviti svojom djevojkom u svojoj sobi, ali je znao da će odbiti, jer je smatra nepravilno za mlade dame da unesete čovjeka spavaća soba. Za borbu protiv ovog problema je došao gore sa ideja Murphy dno oko 1900.
G. Murphy dizajn patentirao u 1900 i on je ubrzo počeo proizvodnju Murphy krevet kao i ljudi koji su čuli o tome htjela kupiti jedan zbog štedi prostor svojstva. William L. Murphy je izum postao popularan nakon potresa u San Francisku od 1906 koliko je grad pretrpio veliku štetu, a na raspolaganju je bio životni prostor koristiti za najveće.
Polako, ali sigurno, ovaj krevet pronašao svoj put u cijeloj zemlji i tako gospodin Murphy je morao premjestiti njegov procvat poslovanja u New York na kraju. Čak i danas je poslovanje nalazi tamo.
A Murphy Noćenje - Što je to?
Osnovi Murphy krevet ili krevet zid je prostor za spremanje krevet da se samo zauzima 10 metara životnog prostora, uključujući dodatnu potporu leđima. Ovih ležaja dolaze u različitim modelima, kao što su nedovršeni modeli i gotovi modeli poput hrasta, johe / breza, trešnja ili javorovog drva.
Postoje Murphy kreveta koji imaju priključak montažu na zid objekta i ljubimac-pretincu savijenom položaju za dodatnu sigurnost. Zatim tu su jednostruku ladicu ili dvije ladice modela previše. Neki proizvodi čine madraci za krevet Murphy korištenjem različitih materijala kao što su udobni polarni runo, deluxe down, vinil, mekana koža i niz drugih materijala. These madraci su perive, izdržljiva i vode odvratan.
Murphy Bed planovi
Danas, uz povećanje stope stambenih, višenamjenski sobe dolaze u postojanje. Ova vrsta soba omogućuje korisniku s više prostora. Do-it-yourself sobe nisu daleko iza, s ljudima odabir štedjeti kada mogu pomoću vlastite radne snage. Da biste pomogli učiniti-to-sami projekti su setove i planovi dostupni u različitim izvorima, s trgovcima i proizvodi nude sugestije i tehničke podrške. Također možete kupiti plan Murphy krevet na mnoge od tih proizvođača. Kada donijeti kući jedan takav plan, možda ćete primiti nastavni program za vođenje doma stolar!
Ako ste u potrazi za plan Murphy krevetu, sjetite se također pitati proizvođača o mehanizmu koji omogućava Murphy krevetu biti otvorena van ili zatvoriti daleko uz minimalne napore. Lako je napraviti Murphy krevet za vaš dom, sve što trebate je nekoliko jednostavnih alata i srednjeg stupnja udobnosti s drva rade projekti.
Murphy Bed Hardver
Hardver za Murphy kreveta poteze, podržava i pozicije madrac. Ove funkcije omogućuju madrac da se izdvajali na mjesto horizontalno na podu za korištenje, ili ukinuti (posteljina netaknut) ili zaključati daleko sigurno.
Preporučljivo je kupiti hardver Murphy krevet kao kompletan kit jer se sastoji od svih hardvera koji je potreban za podršku madraca i to popraviti do zida. Osim toga, ona također ima zaključavanje noge, pjesmu za krevet stožer na i stvarni mehanizam koji je potreban za skidanje krevet. These hardver setove su dostupni u različitim veličinama i cijena varira. To je zbog različitih veličina kreveta i te jesu li vodoravno ili okomito montiran. Uz raspon dostupnih, pobrinite se da uzmete u obzir mogućnosti i pristup tipa Murphy krevetu imate ili želite izgraditi prije kupnje hardvera kit.

No comments:

Post a Comment