Monday 2 April 2012

Leo i Taurus kompatibilnosti

Astrologija pruža određene smjernice o tome je li određeni znak je kompatibilan s drugim ili ne. Ovdje ćemo vidjeti više o Leo i Bika znaci i saznajte jesu li kompatibilni jedni s drugima ili ne. Leo je peti znak Zodijaka simbolizira lav i vladali na suncu, a Bik je drugi znak Zodijaka simbolizira bika i vlada planet Venera. Leo je vatra znak Bika, dok je zemlja znak. Međutim, obojica su fiksne znakova zodijaka. Pustiti nas znati što je Leo Taurus kompatibilnost sviđa.
Leo with Bik kompatibilnosti, Postoji puno početne privlačnosti između ova dva znakova zodijaka i kao od njih su puni strasti i senzualnosti. Taurus pojedinac će biti privučeni Leo za svoje nezavisne i oduševljen prirodom. S druge strane, Leo pojedinac će ljubav pacijenta i pouzdane naravi Bika. Obojica ljubavi dugotrajan odnos i tu neće biti nestašica odanosti i romantike. Taurus će tuš Leo partner s pažnju i darove i Leo zauzvrat će se na njegov karizmatični najbolje. Drugo, oba su znakovi vole luksuz i finije stvari u životu, u većini slučajeva, imaju odličan okus. Također, obje ove osobe ljubavi akumulirati stvari materijalne užitke i želite biti uspješni u životu. Tako je Leo i Taurus kompatibilnost, najbolji? Neka nam se pogled na drugoj strani je.
Međutim, na manje svjetliju stranu, Leo i Bik oba su fiksni znakovi mogu napraviti raskol u njihov odnos. Obojica žele da dominiraju i imaju svoj način. Legendarni tvrdoglav priroda Taurus often sukoba s bossy prirode Leo. Postoje slučajevi kad su potpuno odbijaju gledišta jedni druge točke gledišta, te su voljni na kompromis. Drugo ne može biti sukoba zbog različitih temperament. Za jednom, Leo pojedinac je vrlo van ide, pompozan i party životinja. Naprotiv, Taurus pojedinac mnogo pridržana koji voli svoj udoban dom, a ne gužve mjesta. Također, Taurus može ljubav luksuzan, ali on traži sigurnost i nikada doživljava kao neobičan što je suprotno vrijedi i za Lava. Međutim, neki razumijevanje i kompromis na tim dijelovima i spriječiti većinu problema između ovaj par. Neka nam se pogled na kompatibilnost Leo Bik između parova. Pročitajte više na astrologija znakove kompatibilnost.
Leo Žena Bik Man kompatibilnosti, Leo žena može dobiti ojađen joj Bika koja se može činiti sporim i tvrdoglav u više nego jednom. Ona treba da bi joj bossy prirode u provjeru kao Bik čovjek mrzi što je rekao ili diktirao. Taurus čovjek, s druge strane, treba prihvatiti njegovu Leo ženu u odlasku i zabava voljeti prirodu i neka su joj način na vrijeme. Leo žena može zahtijevati puno strpljenja da se bave Taurus čovjeka, ali ona će biti nagrađeni sa uspješnim i božanski romantičan i pouzdan partner.
Leo Muškarac Bik Žena kompatibilnosti, ovu utakmicu ima bolje šanse za uspjeh nego odnos koji je obrnuto. Oba Leo muškarac i žena Bik vrlo su odani i predani jedni drugima. Međutim, Leo čovjek treba zapamtiti da njegov dominira prirode u provjeru i neka njegova Taurus žene imaju svoj put ponekad. Taurus Žena, pak, moraju prihvatiti da njezin partner je šarmantan i pompozan, a ne dobiti annoyed ga. Ispod njegov zapovjednički prirode, Bik će žena naći topla srca i ljubavi partner u njoj Leo čovjek koji nikada neće oklijevati da joj tuš s darovima, ljubav i privrženost.
Pročitajte više na:; Bik svojstva; Leo Prijavite Kvalitete; Leo Prijavite karakteristike; Možemo zaključiti da je Leo Bik kompatibilnost se više temelji na razumijevanju i ustupaju jedan drugome. Međutim, njihov ogroman kompatibilnost na području ljubavi, strasti i romantiku, ako je trajala dugo, možete napraviti ovaj dugo živio odnos!

No comments:

Post a Comment