Monday 23 April 2012

Ljubav Tattoo Designs

Tetovaže su simboli koji pričaju priču bez upotrebe riječi. Povijest tetovaže i body arta, sugerira da ti neizbrisive oznake su nosili za osobne ukrase, za označavanje statusni simbol, znaci vjerskih uvjerenja, oblike kazne i kao izjava ljubavi. Ljubav pobjeđuje sve druge razloge da nose tetovažu. Ljubav tetovaža dizajne za parove su vrlo popularni. Neki nositi ga proglasi svojim besmrtan ljubav, a neki ga nositi u znak sjećanja na svoje besmrtan ljubavi. Bez obzira na razlog svibanj biti, ljubav tetovaža dizajne su jedan znak da su u ljubavi zauvijek. Evo nekoliko ljubav tetovaža dizajne i njihova značenja.
Značenje ljubavi Tattoo Designs i simboli
Heart Tattoo; Ljubav srce tetovaža dizajne su najčešće izrađene tetovaža dizajne. Većina srce tetovaže odražavaju klanjanje, strasti i ljubavi. Međutim, srce tetovaže imaju i druge konotacije previše, ovisno o njihovoj dizajn. Krvarenje srca predstavlja izgubljene ljubavi. Nepotrebno je reći slomljena srca se zalaže za odbacivanje, potištenosti i propalom vezom. Probušenom srce tetovaža s mačevima i strijelama pokazuje tužan nezaboravne uspomene. Srca bodež stalak za hrabrost i izdaji. Konačno, srca sa krilima su prikaz slobode, slobode duha i neizmjerne ljubavi.
Pročitajte više na:; Slatka srca Tetovaže; Heart Tattoo Designs, tetoviranje usana, Ljubav tetovaža dizajne za djevojčice su usne. Usne su vidljivi dio tijela, oni postaju izravnu izjavu o senzualnosti i seksualnosti. Since usne su taktilnog i erogene orgulje, usne tetovaže predstavljaju duboku seksualnu želju. S druge strane, ako čovjek privlači usne tetovaža, to pokazuje njegovu seksualnu privlačnost. Pa u suštini, usna tetoviranje u ukupnosti zalaže za intimnošću, uzbuđenje i stimulaciju.
Cupid Tattoo, prema rimskoj mitologiji, Kupidon je Bog ljubav. Ime Cupid dolazi od riječi, Cupido, što znači želja. Kupid je hirovita dijete, prikazan s lukom i strijelom, često doživljava kao simbol Valentinovo. Dakle, Kupidon se zalaže za urođena želja za pravom ljubavi. Ta ljubav tetovaža najčešće se koristi kako bi obilježili ljubav života.
Vjenčano prstenje, Vjenčani prsteni kao ljubav tetovaže su također popularne dizajn. Oni predstavljaju stalnost i stabilnost. Oni ostaju zauvijek i nikad nema straha od njih izgubiti. Tako wedding prstenovi kao tetovaže su velike ideje za parove koji žele uštedjeti novac i biti trajno zaglavi na svaki drugi! Tetovirani vjenčani prsten pokazuje predanost i čvrstoće.
Rose Tattoo, Rose je nacrtana kao ljubav tetovaža for eona. On svibanj biti clichéd za nekoliko, ali je stajao test vremena, te je dokazano da se vrlo slavno koristi simbol za ljubav tetovaža. Simbolizira čistoću ljubavi i slatki miris. Zanimljivo, ruža je popularna tetovaža dizajn ljubav za žene i muškarce. This uniseks tetovaža odražava strast, čistoće i vječno lijepe riječi, "Volim te". Međutim, smisao ruža tetovaža varira sa svojim bojama. Bijela ruža prikazuje mir i poštovanje i žuta ruža označava radost i blaženstvo. Svjetlo roza ruža pokazuje naklonost i divljenje, a crvene ruže jednostavno pokazuje ljubav na prvi pogled. U stara vremena bijelom ruža simbolizirala nevinost. Pročitajte više na cvijet tetovaža.
Uz široki raspon ljubavi tattoo dizajna, postoji toliko možete učiniti zbog ljubavi. Nadam se, te značenjima i simbolizacija će vam pomoći pronaći pravi način da prizna svoju ljubav i čine ga besmrtnim previše.

No comments:

Post a Comment