Wednesday 30 November 2011

Aquarius Tattoo Designs

Sunce, mjesec i zvijezde su objekti fascinacije za čovječanstvo za vrijeme pamtivijeka. To je gdje je ideja o zodijak došao u biće. Kako naš život i djelovanje su svi pod utjecajem nebeskih tijela je bila predmet istraživanja za jako dugo vremena. U isto vrijeme, postoji ideja romantizma i magnetizma u prilogu. Stoga, nije čudo da je zodijak tetovaže postao popularan u cijelom svijetu. Aquarius, također poznat kao vodonoša, drugi je u znakove zodijaka, te je zrak znak, zajedno sa Vage i Blizanci. Osobe rođene između 21. siječnja i 19. veljače spadaju pod ovo sunce znak. Najčešći osobine ovog znaka se logika, izdvojenost i samostalnost. Čitajte na Aquarius karakteristike.
Aquarians se zna da ne odaberete ništa na impuls. Dakle, prirodno je da neće izabrati iz slobodnog Aquarius tetovaža ideje i dizajne na impuls. Za njih svoje tetovaža dizajn mora biti jedinstven, zanimljiv i besplatan za lifestyle oni slijede. Možete birati iz raznih Aquariusu tetovaža dizajne da bi se tattooed.
Aquarius Horoskopski Tattoo Designs
Najvažnija karakteristika Vodenjaka tattoo dizajna je da su ti dizajni su vrlo izražajan, kreativan, nekonvencionalan i komunikativna, baš kao i osoba koje pripadaju ovom znaku. Aquarius je vodonoša i mnogi ljudi koriste ovu sliku na svoj tetovaža. Zajednički Aquarius tetovaža dizajne za muškarce uključuje snažan mladić izlijevanje vode iz vrča preko ramena. Delikatnoj pin-up tip žene kupanje u ocean i grabiti vodu u njoj dugo tresses je još jedan od popularnih Aquarius tetovaže za žene. Vila-kao stvorenje stoji u mraku ribnjak, ladling se zvijezde sa odraz u vodi je često jedan od Aquarius tetovaža dizajne za djevojke.
Simbol Aquarius glif, koji se sastoji od dva razuđen linije koje se pojavljuju kao valovi u vodi, se također ponekad koristi kao tetovaža ideja. Međutim, većina Aquarians nemojte koristiti ovaj simbol, a oni umjesto toga odluče da bi valovi realniji. Valovi mogu biti sličan starom japanskom woodblock oceana. Uz horizontalne valovima, kapljice vode također se smatraju simboli Vodenjaka. Da bi dizajn više impresivan i jedinstven, a lokvanj ili orhideja cvijeće može biti tattooed uz glif. Aquarius tetovaže sa zvijezdama i glif napraviti za veliki tetovaža dizajn.
Sirene je još jedna tetovaža dizajn koji je popularan Aquarius tetovaža ideja. Budući da je sirena žive u vodi, oni lako mogu biti izrađene tako da odgovaraju Aquarius tetovaža dizajne. Oni mogu biti opisani kao sirene smješten iznad ili ispod simbol valova.
Nakon što je sirena je vrč za vodu je obično koristi tetovaža dizajn. Polijete vodom vrč se smatra tradicionalnim simbolom znaka Vodenjaka ned Ako ste kreativni dovoljno, možete napraviti prilično dizajna s ovog djela. Također možete ga koristiti u čast svoje majke. Ona će postati portret tetovaža, gdje se prikazivati ​​vaša majka zalivši vrč za vodu za zastupanje život ona vam je dao.
Ako ste u potrazi za plemenske tetovaže Aquarius, onda možete kombinirati elemente relevantne za ovaj suncem znak kada se napravi tetovaža. Orhideja cvijet se može izvući na tragu plemenske tetovaže i to može biti obojana u boje poput plave i tirkizne. Druga mogućnost je da se prikazuju samo na valovima, ali nacrtana kao plemenskih tetovaža dizajn koristeći tamno crna tinta.
Budući da je Aquarians imaju mističnu stranu njima, oni preferiraju mjesta koja nude im mirno okruženje. Dakle, plava i zelena su najprikladnije boje za Aquarius zodijak tetovaža dizajn. Možete istraživanja Aquarius dizajne tetovaža na internetu, tako da ste u mogućnosti pronaći najprikladnije tetovaža dizajn, što odgovara i sa svojim osobnost.

No comments:

Post a Comment