Saturday 26 November 2011

Home Security Systems

Razgovarajte o home sigurnosnih sustava i jedan je odmah podsjetio na 1.990 komedija film 'Sam u kući ", a položaj osmogodišnja Kevin McCallister, igrao toliko briljantno by Macaulay Culkin, otišao od kuće sve sam greškom, koji platformama njegovu kuću s mina iznenađenja nadmudriti dvije provalnici kuće.
Dok ne trebate otići u sasvim one dužine, međutim, bilo da ste na odmoru, na poslu, ili čak kod kuće, jedna od najvažnijih stvari koje trebate učiniti je zadržati svoj dom i osobne stvari sigurno od vandalizma, prijetnje, te uništenja od požara. Postoji mnogo home sigurnost proizvoda, u rasponu od high-tech s low-tech, koja će pomoći u održavanju svog doma zaštićen i siguran. Dok home sigurnosnih sustava u nastavku mogu se razlikovati od poduzeća do poduzeća, njihove opće značajke su više ili manje isti.
Jedan od najvažnijih home sigurnost proizvoda je alarmnim sustavom. Ovih dana, dobivate mnoge vrste alarmni sustavi. Najjednostavniji tip alarmni sustav zvuči sirena kad netko ulazi u imovinu nezakonito. Kako bi deaktivirali alarm, morat ćete unijeti sigurnosni kod u određenom vremenskom razdoblju. Ako je na ulasku svoje kuće, ne Unesite kod ispravno, alarm će otkriti svoje prisustvo tamo, kao uljez, i da će otići. Više napredne alarmni sustavi imaju detekciju pokreta značajka, koji aktivira isključivanje alarma ako se otkrije bilo koji pokret unutar kuće. Također postoji alarmni monitoring sustavi koji se nude od strane mnogih zaštitarskih tvrtki. These poslati signal u zaštitarsku tvrtku ako uljez je Sustav detektira. Sigurnosna tvrtka onda obavijesti policiju. Sustav alarm monitoring stoga nudi bolje sigurnosti u odnosu na redovite alarm kako bi policija je pobuđen odmah.
Još jedan vrlo učinkovit sustav sigurnosti doma je senzor svjetla. Ako se otkrije kretanje izvan kuće, senzor svjetla dobiva uključena automatski. Dok je ovo više od preventivnih uređaja, ipak to može biti vrlo korisno. Osim zaštiti svoju kuću, to će također štiti svoju opremu i izvan automobila.
Sigurno je još jedan proizvod koji trebate uložiti Premda većina svoje skupe stvari treba imati u banci, međutim, dragocjenosti koje ne drže kod kuće će biti najsigurniji na sigurno.
Još jedan učinkovit način da zadržite svoj dom sigurno je instalirati audio i video opreme home sigurnosti. Postoje različite vrste dostupni u tržištu, koje može postaviti unutar i izvan svog doma. Ćete dobiti i bežični i redovito žičanim kamere. Wireless kamere su bolji jer ne trebate ih povezati s uređaja koji prima signal. Kamere koje su opremljene izvan su obično na vremenske uvjete. Video stream zapisi sve što se može vidjeti na sigurnost monitora. Evidentiraju se bilo na digitalni snimač ili videorekordera. Snimke mogu biti pohranjeni na hard disk osobnog računala. Većina tih video kamere imaju detektori pokreta u njima koji počinju snimanje samo kada pokret je otkrivena.
I, naravno, tu su i razne vrste brava koje možete ići u za. Često, jednostavno instalirate na good brava može biti najbolji kuća sigurnosne mjere možete poduzeti. Naći ćete cijeli niz brava odabrati iz, iz jednostavnog redovne brave na high-tech elektronskih.
Još jedna bitna dom sigurnosti proizvod je dobar protupožarni alarm u kući. Usluge nadzora može pratiti kako za moguće opasnosti od požara, kao i hitne medicinske pomoći. Postoje razne vrste softverskih paketa koji se može koristiti za povezivanje sigurnosnim sustavima u vašoj kući s računalom, kombinirajući ih u jednu kompjutorizirani sustav kako bi upravljati njima bolje. Ovih dana možete dobiti hardvera za kućnu automatizaciju i softver koji omogućuju vam da isključite ili na vaše opreme doma sigurnost kada niste kod kuće.

No comments:

Post a Comment