Sunday 20 November 2011

Lampa nijanse

Svjetiljka nijanse su tu da u osnovi pokrivaju hardver oko svjetiljke, i da spriječi jarki svjetlo iz ranjavanje oči. Oni pružaju izvrsnu pokriti oko svjetiljke, a time i osigurati način na koji svjetlost je distribuiran od ovih svjetiljke.
Ovisno o bazi žarulje, može se pronaći razne lampe nijanse da ga uskladiti. Trebalo bi također razmotriti sobi dekor, kao i svrha lampe. Još jedna važna stvar za razmatranje je vrsta svjetlosti koju želite. Vaša odluka o kupnji svjetiljka shade mora se izvršiti na temelju svih ovih faktora.
Važno je kupiti lampu shade koji odgovara lampe baze. Ona mora odgovarati boja i oblika žarulje baze. Normalno, baza kvadrat lampica će trebati kvadrat lampa hlad i kružnog svjetiljka baza će trebati kružnim lampa hladu. U isto vrijeme, također je jednako je važno provjeriti kako se svjetiljka shade uklapa i odijela lampe baze. Ako je moguće, provjeriti učinak lampa hladu svjetlo na i sa svjetlom off. Na taj način ćete dobiti još bolju ideju o tome da li vam odgovara.
Sljedeća stvar gledati na je, naravno, dekor vaše sobe. Ako soba manja, onda možda manje lampa shade htijenje obaviti izigrati. Ako je Vaš soba je uređena u određenom temom, onda će odgovarati sobi, ako lampe shade drži na tu temu. Naći ćete različite nijanse lampa u tržištu koji će odgovarati tema sobe - antički lampa nijanse, stakla lampa nijanse, svila lampa nijanse, ručno oslikane lampa nijanse, papira lampa nijanse i slično. Postoji niz aplenty na tržištu danas.
Također je važno znati postavljanje svjetiljke baze. Ako se žaruljica osnovica će biti stavljen na podu, tada možda trebate pogledati u hladu podna lampa. Ako je Vaš lampa baza će biti na strop, tada ćete morati gledati na luster lampa nijanse.
Onda, što vam je potrebno gledati na je svrha. Koja je svrha vlasništvo rasvjetno tijelo na određenom mjestu u vašoj sobi? ona je tu jer ti sjediti i čitati u toj stolici, ili ga je tamo, jer to je stol gdje radite, ili ga tamo pružiti ambijentalnom osvjetljenju, ili ga je tamo, jer to će učiniti vaš boravak izgledati dobro? Svjetiljka shade mora biti odabran u skladu sa svrhom to je značilo da služe.
Ukoliko the rasvjetna tijela su postavljen tako da možete čitati ili raditi, onda lampa shade mora osigurati dovoljno svjetlosti bez ranjavanje oči. Oni bi trebali biti u mogućnosti osigurati usmjerene svjetlosti u vašu knjigu ili radni stol. Za to, na dnu lampe shade trebao biti na visini ramena, a sjedite za stolom i kauč.
Ukoliko svjetiljka shade služi u svrhu pružanja ambijentalnog svjetla ili da bi vaš boravak izgledati dobro, onda trebate pronaći nijansu koji odgovara vašem soba dcor i vaša svjetiljka bazu istovremeno. Svjetiljka baza trebao biti postavljen na takav način da kada je svjetiljka hlad je ugrađen na sebi, svjetlo će dobiti odražava i osigurati odgovarajuće ambijentalne rasvjete.
Onda smo pogled na detalje. Boja i oblika su važan dio izrade dobar izbor za lampa hladu. Boje žarulje shade trebala odgovarati bojama žarulje baze. Isto tako, forma svjetiljke shade trebao ići s oblikom žarulje baza. Normalno, ako lampu baza dnu-heavy, to može biti napravio da izgledaju lakši pomoću stožastog oblika lampa hladu. Dizajn na lampu shade također može napraviti velika razlika. To bi trebao odgovarati sjeni lampe. Boja u hladu također treba ići s podlogom i soba dekor. Fabric za svjetiljku shade također treba pažljivo odabrana kao ovaj može vam pomoći stvoriti zadivljujući učinak s vašim lampa nijanse.
A ovdje je najbolji tip od svega, ići s onim što osjećam je pravo rješenje za vaš dom. Jer, kraj dana, to bi trebao osjećati pravo za vas.
Nadajmo se s tim idejama, moći ćete odabrati pravo lampa hlad za vaš dom.

No comments:

Post a Comment