Tuesday 29 November 2011

Valovita Haircuts

Straight je običan i dosadno. On svibanj biti najlakši frizuru nositi, ali to je ništa posebno. Naprotiv, valovita haircuts su jedinstveni i puno više experimentative. These kovrčavu ili valovitu frizura frizura izgleda dobro za sve tipove kose. Lako napraviti i lakše održavati, oni su prilično modni trend ove sezone. Valovita frizure može dovesti neuredan hrapav izgled mekom i osjetilne izgled vaše lice. Ovisno o način na koji ste ga nositi, valovite frizure reći puno o vašoj osobnosti, vaš ukus i distastes. Let's vidjeti što su neke od najboljih izgleda da se možete nositi s valovitim frizure i valovite frizure.
Valovita Haircuts i valovita frizura
Bold & Beautiful, 31-godišnja kolumbijska glazbeno čudo, učinio je zimzelena modna izjava s njom zlatnom valovitom frizura, gdje god i kad god! Ona je definitivno 'izgleda kao dama', s tim prekrasnim brave kaskadno i kreće na ritmičku otkucaja. Ovo je jedna od duge valovite frizure, sigurno je njezin potpis stilu. Dakle one od vas još u nedoumici i prigovore 'prigovor' nadglasan! Ići za to! Pročitajte više na frizura za valovitu kosu.
Perfect Prom; Aisha Tyler može istrošiti sve. Od plain ravno Boba da kovrčavu kosu brave! to ime, a ona je to učinio! Ovaj sumračan šik znati nositi joj kosu s nenadmašnom stilom. Seksi slojevi crunched se s kosu gel ili jednostavno vodu su dovoljno dobri za večernji party na plaži strani. Ako ga sviđa, onda strani swept bangs poput nje je sve će vam trebati za apsolutnu valovitu izgled. Pročitajte više na valovitom frizura za žene.
Ulagivački Secrets; očajnim kućanica, Eva Longoria, s njom glamuroznim dugim valovitom haircuts i toplom naglašava je jednostavno neodoljiva! Duga valovita frizure dati lice seksi dimenziju i suptilan mekoću. Jednostavna održavati frizuru, sigurno pomaže vam klasificirati u classy i šik puno!
Casual kovitla, a naivni izgled je sinonim s valovitim frizure s bangs. Mischa Barton, upropašćujem teen iz OC je simbol isto s njom casual kovrčama teče niz ramena. Nosite ih za lijen nedjelja brunches ili večernjim zabavama u pub. Takve kratke valovite frizure su vječno svježe. Pročitajte više na valovitu frizura s bangs.
Mahati njom; čuli 'je dobio, ga vijoriti'? Pa ... to je ono što je. Ako imate prirodno isprepliće brave, prirodno valovita frizura potpuno su namijenjena za vas. Nemojte bojte načina će izgledati. Bili ste rođeni s njim, tako da jednostavno ne možete pogriješiti na ovom jednom. Izrežite ih duge, kratke, srednje dužine ili bangs. Ovo je jedna sve tvoje eksperimentirati s. U raspirivanju vašeg će moć, Jada Pinkett Smith vrećama Will Smith s onima brave! Pročitajte više na valovita frizura za crnkinjama.
Najvažniji dio uzimajući valovita haircuts i valovita hairstyles je da nikada ih izrezati prekratko. Najveći nedostatak valovita kosa je da, oni tendenciju od flare up u vlažnoj vremenskim uvjetima. Dakle ako niste sigurni što kovrcavu ili valovitu frizuru će izgledati na vas, držati frizurom ili hairstyle ramena duljine. Na taj način ćete uvijek imati mogućnost da ih vezanje gore.
To je sve o valovita haircuts i valovita hairstyles. Najbolja stvar u slučaju sumnje je da isprobate virtualnom avatar. Postoje bezbrojne web stranice, koje pružaju Vam virtualni makeover učitavanjem sliku. Dakle ovdje je vaša šansa upoznavanja izgleda raznih frizura na vas, mimo pravedan klik!

No comments:

Post a Comment