Wednesday 16 November 2011

Bojanje kose Savjeti

Boja kose je tehnički samo kombinacija svjetla reflektira iz vlas. Kombinacije ovise o pigmenti se koriste, a svjetlo su vidjeli u. Tu su i razne vrste boja kose, boja kose trajno trajno mijenja način na koji vaša vlas izgleda, i reflektira svjetlo. To se ne može isprano, i jedini način da se preokrenuti proces će se proći kroz drugi kemijski proces. Dakle, ići za trajnu boju kose samo ako želite dugoročnu promjenu.
Nije poželjno da boja kose koji je prethodno bio obojen metalik boja ili čak i bilja kao što kane.
Which Boja kose odabrati
Bojanje vaše kose ne bi trebao biti inspiriran odluku. Ono što izgleda dobro na jednu boju kože može se pojaviti loše na drugu osobu. Uvijek izaberite svoju boju temelji se na vašoj koži ton. Reći da li imate topla ili hladna koža, ovdje je test. Da li preplanulost? Tada ćete se topli ton kože. S druge strane, da li vi izgorjeti prije nego što tan? Tada ćete se cool ton. Toplim tonovima kože, maslinovo ili pšenice puti će izgledati dobro sa zlatnim hladu - bronce ili nijanse tamniji od kože. Latinosi, Azijata i Afroamerikanaca spada u ovu kategoriju. Noć crna nije dobra ideja s bilo koje kože, to samo čini kožu izgledati isprano. Drugi ten ton je super, koja će izgledati dobro sa Auburn i bakrene boje. Reds čine gotovo sve hair zanimljivo, ali ne sve nijanse crvene ići sa svim puti.
Još jedna stvar za zapamtiti je prigušeno. Boja kose koja se vidi u je zapravo svjetlost reflektira s površine vaše pramen kose. Uvijek postoji nijansu boje lakši od onog koje ste primjenjivati, što će se odraziti s vaše kose i dati mu sjaj. Ako je suglasan s vaše kože, to radi, inače ćete završiti s neželjenim aureolom.
Za sivi pokrivenost, trajna boja će biti prikladniji ali onda, ako niste spremni za trajnu promjenu, idi za polu stalni hladu, jedne nijanse svjetlija od vaše boje. Ovo će sakriti sive i čine ga označena.
To je dobra ideja napraviti test na cjedilu kosu prije nego što se odlučite na nijansu koju želite. Naravno, danas je jednostavan za korištenje samo-primjena boja kose vam dati doušnik zavirite u boji koju će na kraju završiti s. Ali onda opet, boju kose modela na pakiranju nije stvarno biti identičan boju kako će se prikazivati ​​na tvoju glavu. Morate se također uzeti u obzir vaše osnovnu boju, ako ga je tamno tada bilo boje ne isticati previše.
Ako ste zadovoljni s nasukati testa, provjerite da li ste ostaviti na boju nakon prirodne zahtjev za isto vrijeme, da bi dobili istu nijansu boje.
Primjena Savjeti
Ako ste amater i uzimajući u izgled boja kose prvi put, počnite s polutrajna boja za kosu, a ne trajno. Prednost je da je polutrajna boja imaju tendenciju da se isprati nakon nekoliko šampona, pa ako niste sigurni u rezultat, nije mnogo štete će biti učinjeno. Međutim, ako je svrha bojanje vaše kose je siva pokrivenost, polu trajno ne može obaviti posao u cijelosti. U svakom slučaju, to je dobra ideja čekati najmanje dva dana nakon što je šampon prije nego što počnete bojanje vaše kose. Čak i tada, ne bi trebalo biti duboko uređaj učinjeno prije bojenja kose.
Nakon što radiš cjedilu test, pažljivo slijedite proizvođača savjet za korake za primjenu boje, kao i to miješanje. Zapamtite, ovo je vrlo moćan kemijskim i krivo miješanje ili primjena može staviti vaše kose na rizik. Podijelite kosu u 1/4th inča ili ½ inča stoji i nastaviti u boji. Savjete, posljednji centimetar vam je kosa porozna više od ostalih, pogotovo ako imate dugu dlaku. Dakle, početi primjenjivati ​​boje od skalp kraja kose, ali budite sigurni da je mrlja i do kraja prošle, posebno ako je polutrajna boja za kosu.
Nakon što je preporučeno vrijeme, isprati, ali nikada zaboraviti da koriste uređaj, radi kao boja popravljač, čak i ako to nije već zove boja fiksiranje uređaj.
Obojena kosa dodaje da Zing na bilo lice. Eksperimentirajte, a ne ići u moru.

No comments:

Post a Comment