Thursday 17 November 2011

Tile talog popravak

Tile injektiranje ima tendenciju da se oštećeni vrlo lako. Šteta može biti vrlo tanka crta pukotine ili jedan veliki prasak ili više pukotina. Ako primijetite da su za injektiranje zglobovima puknut gore ili pucaju, onda bi trebao biti prisustvovali na što je ranije moguće, ili drugo što može dovesti do opsežnog oštećenja. To je zato što voda prolazi kroz takva pukotina i može uništiti ljepilo bazu, ili možda čak i truleži temeljne podloge i zidova. Tako crijep talog popravak važno je u cilju da zadrži pločice u dobroj formi.
Kako to Utočište crijep talog?
Prije nego što počnete ovaj projekt home poboljšanje crijep talog popravak, provjerite da li su opremljeni s pravom vrste injektiranje uklanjanje alata i materijala. Trebate: ručno injektiranje vidjela, stare boje kist, crijep talog, talog plutaju, sprej bocu, veliki komad spužve i krpe. Trebali biste nositi odgovarajuće opreme kao što su rukom rukavica, zaštitne naočale i maska ​​se zaštititi od prašine i ostaci talog. Koraci popravak pločica fugiranje su dati nastavku.
Korak # 1: prvi korak za injektiranje popravak je pregledati napuknut talog pažljivo pronaći težini oštećenja. Stavite blagi pritisak na žbuku, ako je daje spužvast osjećaj, to znači da se pukotina ne dublje. U slučaju da talog je firma, onda samo tanka crta ispucati razvila.
Korak 2: Uzmite u ruke talog vidio i koristiti ga razbiti labav i oštećen dio talog. Ovaj zadatak trebalo biti učinjeno vrlo pažljivo, tako da crijep ne bi usitnjeno ili napuknut ili pomaknu. Zatim očistite sav talog i komad u prahu za injektiranje iz područja pomoću usisavača. Da bi novoosnovani rupu potpuno bez prašine, koristite staru četkicu boje. Stoga možete biti sigurni velik veza između nove talog and pločice. Pročitajte više o tome kako maknuti crijep talog.
# 3 Korak: Treći korak uključuje pripremu crijep talog. Trebali biste odabrati boju koja odgovara za injektiranje s postojećim talog. Ako postoji blagi varijaciju boja, tada možete podesiti da se s vodom. Primjerice, ako vam treba lighter hladu, a zatim dodati neke extra vodu dok miješanja žbuku i kada vam je potrebna tamnije boje, a zatim koristiti manje vode. Pročitajte upute proizvođača i pažljivo izmiješajte talog po tom.
Korak # 4: Sada je vrijeme da se primjenjuju žbuku u prazan talog linije. Uzmite neke mješavine za injektiranje na plovak za injektiranje i stavi ga u zajednički. Trebali bi držati plutaju na 45 stupnjeva kut za tu svrhu. To će spriječiti talog od pada na susjedni pločice. Spread injektiranje ispravno diljem zajedničkog, tako da jedan jedinstveni sloj se formira. Nakon jaz je ispunjen u potpunosti, glatka se talog linije prstom ili uz pomoć okruglog moždanika. Pročitajte više o tome kako ispuniti pločica.
Korak 5: Nakon talog je primijenjen, držati ga netaknuta oko pola sata, a zatim biste trebali uklonite sve dodatne talog od pločica površine. Za to, uzmi spužvu i dobiti ga mokri u takav način ne imati višak vode. Onda je moždani udar lagano preko pločica za brisanje grout. Uvjerite se da je talog od popravljao zajedničkih ne izlaze dok se čišćenje pločica talog. Sada, morate ga držati u netaknutom stanju najmanje za sljedećih 48 sati, tako da se primjenjuje za injektiranje dobiva izliječiti temeljito.
Korak # 6: Nakon dva dana kada pregledati popraviti područje, naći ćete jedan maglovit injektiranje ostatak ostavio iza sebe na crijep. Da ga počistiti, uzeti suhu krpu i trljati preko oblačno sumaglica i da ćete dobiti uglađen izgled pločica. Napokon, nanesite sealer injektiranje za brtvljenje do suhu žbuku. To je učinjeno kako bi se spriječilo upijanja vode u žbuku.
Pročitajte više na:, Fugiranje pločica, talog čišćenje Savjeti; Tako možete vidjeti da je proces crijep talog popravka se lako i kada je učinjeno po sebi onda se može uštedjeti mnogo novca previše. Obično, to traje oko četiri dana za dovršetak projekta koje uključuju jedan dan svaki za primjenu talog and materijalom i dva dana između izliječiti talog. Ako proizvođač upute tražiti više vremena da se osuši grout, morate slijediti da. To je zato što ako nije pravilno sušeno onda talog mogu dobiti oštećena sve iznova.

No comments:

Post a Comment