Sunday 27 November 2011

Miševi odbijajući

Kad smo kupiti kuću ili sagraditi kuću, uzmemo sva bol i mjere da bi to sigurno od svih vrsta uljeza. Ugrađujemo biometrijskih brava, online web kameru nadzor softveru i još izgraditi utvrđeni panike sobe, međutim, vrlo povoljno zaboravimo uljeza koji imaju kapacitet smrtno trovanje nas? Da. Govorim o miševa i štakora. Oni su prijetnja našim domovima, uredima i farmi. Oni žive u većini najmračniji and dampest mjesta i da se hrani sa raznim stvarima, uključujući i električne žice uzrokuje kratki spoj. Naše kuhinje su često provalila ovim glodavcima i blagdan naše hrane zaliha i mnogo puta i srati na njih. To može dovesti do trovanja hranom ili čak i lošije uvjete poput kuge. Dakle, to je važno da zadržite miša zaraze u okviru provjere, uz poduzimanje nekoliko koraka kako bi organiziranje naših domova i čine ga nereda slobodne i koristiti miševi odbijajući voziti glodavaca daleko.
Najbolji Miševi odbijajući
Ukoliko usprkos uzimajući sve predostrožnosti potrebne, ako ste još uvijek se bori miševi prijetnja, morat ćete se držati na snazi ​​miša repeller voziti glodavaca daleko od svog neba. Postoji veliki broj miševa repelenata dostupni na tržištu. Možda ćete željeti pročitati o tome da ubije miševe.
Elektronski Miševi repelenata, tih miševa repelenata koristiti visoko frekvencije zvukova voziti miševa daleko od izvora hrane i gniježđenje osnovi unutar ljudskih domova. Elektronički uređaji preferira u domovima koji imaju ljubimce i djecu, jer oni nisu toksični. Ovi uređaji ne rezultiraju u smrti miševa, pa je manje nered s tim repelente. Visoka učestalost zvukovi su nečujna za ljudsko uši, ali oni su alarmantni miševima te ih obeshrabriti za rješavanje i hranjenja u pogođenim područjima. Mana tih repelente je da oni imaju ograničen raspon, jer zvuk ne prolazi kroz zidove i namještaja. Raspon je relativno manje i iznosi oko 400 četvornih metara neometano. Tih miševa repelenata imaju tendenciju da se vrlo učinkovit u prirodi, već su neuspješne u vožnji miševi potpuno daleko od strukture. Miševi inače locate drugo područje na istom lokalitetu, koji nije postignut do elektronskih repelent i ponovno se uspostavi tamo.
Miševi odbijajući sprejevi, a sprejevi namijenjeni su za pogon miševa daleko od područja su napravili svoje kuće. Oni su, rekao je da se vrlo učinkovit u otvorenom prostoru. Ova metoda odvozom miševi, tendira da bude sigurniji od drugih metoda kontrole štetočina, kao zamke, otrove, zappers, itd. sprej repelenti ne ubiti miševi, ali su namijenjeni da ih istjerati iz domova. Međutim, mana ovih repelenata je da, budući da ne ubiti miševi i samo su na snazi ​​u neposrednoj blizini, miševi zaraza može održati ili preseliti na neko drugo područje bliže kući. Kliknite da biste pročitati o tome kako da biste dobili osloboditi od miševa u kući.
Prirodni Miševi odbijajući, Većina glodavaca kontrolu proizvodi sadrže otrovne i otrovne kemikalije koje mogu biti štetni za djecu, odrasle i kućne ljubimce. To je jednostavno napraviti glodavaca repelente kod kuće i voziti glodavaca daleko. Miševi mrzim odlicno, stoga možete koristiti mente da repelenata i hajka miševi daleko od svog doma. Vi ćete zahtijevati sljedeći sastojci:, metvica-paprena ulje 8 oz, ulje klinčića 4 unca, unca vode 4, plastike sprej bocu, Moth Balls ili pamučne loptice, u plastičnoj bočici pomiješati zajedno bombona ulje, klinčić ulje i vodu i dobro protresti. Poprskajte moljac ili pamučne loptice s ovom mješavinom i stavite kugle na obodu prostorije, gdje se osumnjičeni miša prisutnost. Čine ga jednom trenutku postaviti ove kuglice u blizini mjesta što mislite da je polazna točka za miševe za ulazak u sobe. U slučaju da postoji neki maleni rupe, umetnite moljac loptu ili vatu namočenu u skladu s prirodnim odbojnog u njih. The odbijajući se također može sprayed diljem rubovima prostorije. Pročitajte o tome kako se riješiti miševa.
Tu su i neke organske miševi repelenti dostupni na tržištu. Vi svibanj ištanje to iskoristiti ih kako bi vaš dom glodavac besplatno. Važno je da se bavi glodar zaraza čim je moguće kao Ako zanemarite ovih insekata mogu izazvati pustoš u vaš dom.

No comments:

Post a Comment