Monday 14 November 2011

Jeftini vjenčanje Kolači

Nema vjenčanje ne može proći bez rezanja multi-kata, dah lijepe svadbena torta. Wedding kolači estetski uređeni i okus jednostavno božansku. Na flip strane, oni cijene vas sreća i unaprijediti vaše vjenčanje proračun za nekoliko stotina dolara. Budući da postoji mnogo drugih važne stvari koje treba poduzeti njegu, Par često vidi teško naplaćuju svadbena torta kao nepotreban trošak. Vi jednostavno ne mogu izabrati za brisanje svadbena torta od planova wedding dekoracije, što su vjenčanja kolači su tradicionalno važan dio bilo vjenčanje. Pa, kako možete držati vašeg vjenčanja proračun bez žrtvovanja prisustva tradicionalnih svadbena torta? Odgovor je jednostavan, jeftin svadbena torta! Jeftini vjenčanje kolači su svjetlo na džep i izgleda kao velik kao svečane tradicijske kolače.
Jeftini vjenčanje Kolači
Kup kolače, kupa kolači postaju sve popularnije kao moderni wedding kolača. Your može imati više okusom cup kolači raspoređeni u slojeve, tako da nalikuju jedan tradicionalni svadbeni kolač. Štoviše, svojim gostima može uzeti svoje pokupiti iz raznih okusa dostupna. Kup ne samo da nude razne torte u odnosu na boju i okus, ali oni su također vrlo zgodan služiti. Ukoliko ih mjesto na sjedala stolove svojih gostiju, zatim kolači šalice može udvostručiti što su vjenčanja favorizira. That bi se drastično smanjiti cijenu vjenčanja.
Lažni kolači, ako ste par koji ne može kompromis na tradicionalne svadbene torte, ali ne može priuštiti jedan, onda ovo prava stvar za Vas. Lažni svadbena torta je doslovno lažna, kao što samo ime govori. Možete dobiti na dnu razine napravljen od stiropora i onda ukrasite ih kao i obično s glazura. Možete postaviti s ovim tortu za fotografije i smanjiti stvarni gornji sloj. Torta za goste će biti poslužen od kuhinje iz lima kolač sa sličnim dekoracije. Problem s lažnim kolača je da, iako ste uštedjeti novac na tortu, imate potrošiti na uređenje, koje se uglavnom određuje trošak bilo kojeg kolača. Druga mogućnost je unajmiti tortu i rezati, već služe list torta svojim gostima.
Jeftini vjenčanje Kolači: Ideje
Napravite vlastiti kolač, ako imate izvanredne kulinarske vještine, možete napraviti svoj vlastiti kolač, uz pomoć prijatelja i dobiti ga ukrašena profesionalne pekari. To je dobar i jeftin wedding kolače opciju. Umjesto toga, vi svibanj izabrati za ukrašavanje običan bijeli ledeni kolač sa svježe cvijeće i voće. Međutim, pobrinite se cvijeće i voće su pravi svježi. Više o tortu ukrašavanja.
Get Catering Student da to učini za tobom Ovo je vrlo inovativni ideja gdje je je win-win situaciji da oboje stranaka. Ugostiteljski student će skočiti na priliku napraviti svadbenu tortu jer može svoj portfelj. Vi samo morati shell za malu naknadu i troškove sastojaka. Međutim, pobrinite se da testirati kulinarske stručnosti studenata koji dodjeljuje zadatak.
Pregovarati s Baker; Možete dobiti tortu svadbe u cijeni bilo kojeg drugog dizajner kolač, ako se suzdržati od spominjanja riječi 'vjenčanje', dok se pregovara s pekar. Dizajner torta je cijena barem 25% manje od svadbena torta. Također, podmiriti za manje zapetljan dizajnira i ukras na tortu, kao da može drastično smanjiti troškove svadbena torta. Tako možete imati jeftini elegantan wedding kolače koje izgledaju kao dobro kao jako ukrašena wedding kolača. Više o kolač uređenja za svadbe.
Više o svadbena torta ideje.
Svadbena torta cijene su vrlo visoko, sa osnovnim svadbena torta cijene na 300 dolara. Međutim, pomoću jeftini vjenčanje kolače ideje navedeni u ovom članku, možete donijeti dolje ovu cijenu za najmanje 20% i 50%.

No comments:

Post a Comment