Friday 25 November 2011

Najbolje vrijeme za kupnju aparati

Prilikom kupnje velike ili male uređaje, mnogi od nas ih želite kupiti čim su hit showroom etaže. Rujnu i listopadu su dva glavna mjeseci kada novi modeli velikih uređaji su pokrenuta. Trgovinama je potrebno napraviti mjesta za nove uređaje, a time, držati odabranih prošle godine modeli na prodaju. Ali nemojte obeshrabriti misleći da ste samo dvaju mjeseci na raspolaganju za shopping. Postoje i druge aspekte koji su uključeni as te u kupnji appliances za vaš dom. Da bi sljedeću kupnju kao glatka i pristupačne što je više moguće, pogledajte četiri glavna čimbenika koji će odrediti kada je najbolje vrijeme za kupiti aparate.
Faktor # 1: Traži internet
Kada pokrenete svoju pretragu online, možeš dobiti bolju perspektivu na cijene koje se nude u dućanu i na određenoj web stranici. Možete pretraživati ​​kroz širok raspon raznolikost u aparatima, velike i male, da bi informirani odluku. Plus, ti si spas vožnje i pregledavanje vrijeme u trgovini sama. Postoje mnoge web stranice posvećene o marketingu raznolik raspon cijena, kvaliteta proizvoda, i selekcijama. Iako, možda ćete biti jedan od onih kupaca koja preferira šetnju, u trgovini u odnosu na virtualnu, koja nije loša ideja, ali s zauzet stil života i rada / Naslovnica odgovornosti, kupci su počeli čineći njihovu kupovinu online. Još jedna prednost na finaliziranju your Rasprodaje online, možete uštedjeti na pregledavate vrijeme u trgovini, dobiti bolje nositi cijenu, a možete pokupiti aparat (a) iz trgovine spremiti na otpremu pristojbe. Pročitajte više na internet shopping.
Faktor # 2: biti svjestan Promos
Najbolje vrijeme za kupnju aparata počinje promocije i reklame. Mnogi prodavači su promocije, o određenim uređaji tijekom cijele godine. Promenadni koncert Imajući na umu, možete odlagati o kupnji aparata do pohranjuje se s bagatela cijenu. Dok ste u potrazi za željenu stavku (e) se možete prijaviti za e-poštom i držati novinskih oglasa za nadopune. Ako imate određeni proizvođač koji vam se sviđa i povjerenje u svoje uređaje, onda također možete prijaviti za mail-u rabat od njih. Posebne promocije u određenim mjeseci može uštedjeti stotine dolara u izradu kupnje. Držite ispise dobre ponude i kuponi za iskoristiti niske cijene ponude. Također pročitajte više o cjenjkati shopping.
Faktor # 3: vidikovcu za razmjenu
While razumijevanju najbolje vrijeme za kupnju uređaja, trebate držati nezavisnih trgovaca. S velikim izložbenim salonima iu maloprodaji divovi, uske prolaze i duge linije na kasi stoji može postati frustrirajuće način kako bi vaš kupnje. Mnogo puta, nezavisnih trgovaca ponuditi bolje cijene na manje uređaje i također pružaju zadovoljstva kupaca. Osim toga, shopping radnim danom i rano jutarnjim satima tijekom vikenda vam može pomoći da tuku gužve. Saznajte više o popust shopping.
Faktor # 4: Recite ne Jamstva
Koliko dugo mislite da se uređaj može trajati? Mnogi uređaji ne moraju slomiti ili dobiti oštećena unutar jamstvenog roka obećao trgovaca na malo. No, neki prodavači su napravili je jedan bod za budalu kupci u uvjerenju da im je potrebno produljeno jamstvo. Tako da plaćate prosjeku od USD 150 produžen za to jamstvo ili ugovor o usluzi koja je zapravo nije potrebna. Također, prodavač ponekad čak i ne čine uvjete za kupce jasno da bi uskladiti odluku.
Pročitajte više na:; Kuhinja, kućanski aparati; Imajući sve faktore u obzir, dok shopping, svakako može odrediti najbolje vrijeme za kupnju aparata. I dok vi razmišljate o izradi novog kupnju, najbolje vrijeme za kupnju aparata je prije zaustaviti svoje stare aparate radi. Ukoliko napravite pogrešku čeka predugo, da ćete završiti plaćajući više nego što bi trebao, zbog očaja. Još jedna maleni čimbenik u kupnji bilo novih uređaja, držati oko za naljepnicu energije zvijezda na aparate jer to će vas navesti da su oni aparati pomoći uštedjeti na račune za struju.

No comments:

Post a Comment