Thursday 24 November 2011

Maslinovo ulje u infuziji

Maslinovo ulje je višenamjenska ulja. To se može koristiti za vlaženje kože (odlična za suhu kožu tip). Možete smear opterećenja maslinovog ulja na usnama po noći i ne morate brinuti o nuspojave, kao i maslinovo ulje je prirodna tvar, pa čak i ako ga proguta, ne postoje nuspojave. Ako imate suhu kovrčast kose, uzeti nekoliko kapi na dlanu i ravnomjerno nanesite ulje na kosu, da imaju više rukovanje i sjajna grivu. Osim kože i za njegu kose, maslinovo ulje je izvrstan nosač ulje za masažu, te mješavine s ogroman raspon eteričnim uljima koja se koriste u aromaterapiji. Još jedan veliki korištenje maslinovo ulje za kuhanje. Maslinovo ulje je bila korištena stoljećima za kuhanje, i zdraviji od drugih ulja se koriste za kuhanje. Studije pokazuju da je kuhanje s maslinovim uljem spriječava mnoge zdravstvenih problema poput bolesti srca, visoke razine kolesterola, rak, dijabetes, artritis, astma, kontrolu tjelesne težine i visokog krvnog tlaka. Maslinovo ulje može se koristiti za prženje povrćem, ili koristiti kao ukusan dressing na vašem salate. To su neke od koristi i prednosti maslinovog ulja, u nastavku su savjete o odabiru vrste maslinovog ulja za infuziju, a postupno upute za izradu domaće unosi maslinovim uljem.
Kako napraviti unosi maslinovim uljem
Prije nego što sam početi objašnjavati korake koji su uključeni u stvaranje unosi maslinovim uljem, evo nekoliko savjeta za vas da imajte na umu. Uvijek koristite ekstra djevičansko maslinovo ulje kada ulijevajući maslinovo ulje. Ekstra djevičansko maslinovo ulje je najbolje kvalitete, i ima veliku okus i miris. Ovo ulje je osjetljivija u okus, a preferira se za izradu salata, ili je služio za stolom gdje se unosi maslinovim uljem za umakanje kruha se koristi, ili za dodavanje okus juhe ili variva.
Još jedna važna točka treba zapamtiti je nikada ne koristiti bilo koji sastojak koji ima traga vlage ili vode u njoj. Budući da ova nesiguran način uliti maslinovo ulje, a voda u bilja će podržati rast bakterija koje će dovesti do botulizam trovanja bakterija koje se mogu pojaviti čak iu zatvorenoj boci. Neki sastojci koje sadrže tragove vlage su češnjak, svježi paprika, svježa bilje, svježe začine i limunovu koricu. Zato, imajte na umu ove dvije savjeti i slijedite navedene korake dane nastavku uliti maslinovo ulje na siguran način. ; Pick sastojke koji želite uliti s maslinovim uljem te ih stavite u hladnjak i koristiti ih u roku tjedan dana mjesečnice. , A zatim ispunite suhom i čistom staklu 1 litra boca s ekstra djevičanskog maslinovog ulja, te dodajte sastojak želite uliti i ostaviti ga da marinadu nekoliko dana. Možete dodati sastojke kao što su čista glava češnjak, ružmarin, đumbir, limunova kora, sušene paprike i sl. za izradu prožeta maslinovo ulje receptima. ; Drugi siguran način za uliti sastojke s maslinovim uljem da se miješaju bilje sa soli i octa i zatim ga uliti s maslinovim uljem. Također možete koristiti eteričnih ulja začin, for ulijevajući s maslinovim uljem. , Nakon što ste izli ulje na začinjen sastojke, pečat bocu sa pluta, i držati na tamnom mjestu oko jednog tjedna. , A zatim soja iz začinjena maslinovim uljem izdvojiti bilja i pohranjivati ​​ulje u drugom čistu bocu. Spremite novu bocu u tamnom hladnom mjestu. Ako koristite češnjakom infused maslinovo ulje, a zatim ga stavite u hladnjak prije upotrebe. , A to je bilo sve o infuziji maslinovog ulja. Dakle, slijedite gore navedene korake, i zapamtiti važnih savjeta da Vaš vlastiti vrlo herb unosi maslinovim uljem kod kuće!

No comments:

Post a Comment