Saturday 19 November 2011

Suvremena Dnevni boravak Namještaj

Eileen je nedavno preselio u njezin 39. katu moderno Condo that previdjeti jezera. Imala je izabrao mjesto za fantastičan pogled. Problem je, svojim starim tradicionalnim dnevni boravak namještaj jednostavno ne izgleda dobro. Teške, formalni stil namještaja osjetio gušenje i ona žudio za moderno osjećaju i čiste linije suvremenog dnevnog boravka za sjedenje je vidjela u uređenju interijera magazina je ona kupila. Problem je, što je više riffled po stranicama, više zbunjujući izbor činilo.
Ona je odlučila SOS njoj dizajner interijera prijatelj, Karl.
When Karl došao je da imaju pogled, vidio je da u sobu imao neke stvarno velike mogućnosti da je mogao raditi sa - lijepim katu izrađen od drveta, veliki prozori, i, naravno, da spektakularan pogled. On odlučio da njegov cilj bio učiniti Eileen's dnevni boravak nije samo sobu s pogledom, ali, preinakom tlocrt, dodajući boju, kontrast, i, naravno, dodir suvremenih klase, sobi mogao biti pretvorena u utočište u nebo.
Dakle, što mislite, Karl? pitao Eileen, jer i nastanio u njoj overstuffed sofe with šalice od kave.
Ona je otvorila jedan od interijera časopise i rekla, mislim, iako ja želim suvremene izgledati, ja također žele mjesto za odmor u. neke od stvari koje izgleda uber cool, ali ne i previše ugodno.
Da, da, ja sam s vama, rekao je Karl. Ali, postoji puno stvari koje je suvremene i elegantan gledati na, kao i visoko mjesto na udobnost faktor.
On je otišao na to objasniti: Suvremena dnevna soba namještaja, u stvari, toliko uzbudljiva, jer it eksperimenti s novim materijalima kao što su molded šperploča, cjevasti metal, od lijevanog aluminija, fiberglass-plastike ojačane, savijena i zavarene žičane mreže, i vinil. Naglasak je na monokromatski shemu boja koja namjerno je understated - s dabs boje dodano u neočekivanim mjestima prostorije kako bi se poboljšala izgled umanjio. Udobnost faktor je izgrađen u u krivolinijskih oblike, kao i integrirani modularni značajke koje su versatile se koristi. Velik dio materijala su lagani, prozračan, i estetski fleksibilan.
Dizajneri kao Florence Knoll Basset, Le Corbusier, Charles i Ray Eames, obilježava srž suvremenog dnevni boravak namještaja, posebno sa stolice koje su oni stvorili. Idejni ključ njihova rada bio je raznolik oblikovanju sjedala i natrag oblike koji bi podržavaju ljudsko tijelo udobno, što su postigli pomoću savitljivih materijala ili površinama u obliku trodimenzionalno koji zamjenjuje konvencionalni jastučićima presvlake. Elegantan postolja stolova, aerodinamičnim vitrine, sažetak izvori svjetlosti, i modularni Sofe su osmislili imaju sposobnost transformirati dnevni boravak od dosada to sa stilom. Osim iz novih materijala i sheme boja, suvremenog dnevni boravak namještaj o mijenja organizacija stambenog prostora s inovativnim oblicima. Primjerice, prije Drugog svjetskog rata kvadrata, pravokutnika i krugovi su zamijenjena oblongs, bubrega oblika, elipse, bljeskovi, i S oblika.
Da, to zvuči lijepo - Volio bih nešto slično. Oblongs i S oblika zvuk božanskog. Eileen, rekao je.
Karl se nasmiješio i otvaranje interijera časopis, rekao je, neka je početi sa zabavni centar. Kako o ovom TV stajati? To je dobio kabinama za zvučnike zajedno s stalci za pohranu DVD i CD. Ne samo da je funkcionalan, to je dobio futuristički dizajn s rasvjetom ugrađen u njemu.
Hmm. Da, to dobro izgleda. Volim matirano staklo na njemu. Eileen odgovorio.
A jeste li primjetili, to je dobio lijep inovativni sustav žica za upravljanje, tako da neće imati jumbles žica za sakriti se.
Oh, da - to je lijep. To je tvrd skriva te stvari, to je sigurno. Volim svoje čiste rubove i lijepe završiti. Pogotovo dvije ladice, koji izgledaju kao da su gotovo plutajući.
Dakle, zašto nije mi sami odvesti na namještaja dućan. To će biti lakše pokupiti kauč. Mislim od pravolinijskog, geometrijski stil ići sa TV postolja. I možemo pokupiti arty, zidni prikaz polici, nadopuniti dva.
Oh, da. Odlična ideja. Samo stvar sam mislio. Vidio sam lijepu otoman s promašaj krzna geparda pokrivaju neki dan, rekla je ona, kao i oni je dobio gore.
Kao što je otišao dolje lift, Karl je rekao, a mi ćemo gledati na nekoliko svijetlih boja - ja razmišljam sunčano žuti ili crveni paradajz - visoko podlogom naglaskom stolice popuniti nekoliko goli mjesta u prostoriji. I, za stolić za kavu, ja sam lijep stakla-metalik montirana na vrhu jednog na umu. I dok smo u to, mi ćemo pogledati nekoliko jazzy slike previše, da ide s ambijent - Što mislite?
To zvuči tako uzbudljivo. Idem na taj način volimo raditi moj dnevni boravak s Vama, Karl. Znam da bit će elegantno, lijep, udoban. i sa malo duhovitosti dodano kao poseban crtica.

No comments:

Post a Comment