Tuesday 15 November 2011

Ice Breakers za odrasle

With unaprijed stvoren pojmovi, predrasude i predrasude, odrasli uzeti malo ekstra vremena da se opusti gore od djece. Zbog čega, ako vođenje seminar, sastanak ili klasi za hrpu odraslih, naći ćete ih biti povučen. Uz nekoliko led Prekidači za odrasle što možete dobiti tih odrasle za druženje i dobiti najbolje grupe aktivnosti. Poznavajući vaše publika je prvo pravilo leda prekidača. Budući da se radi s odraslima, držati pokret minimalne za ukupno sudjelovanje. Možete promijeniti pravila kao i po vašim potrebama za fleksibilnošću u igri. Let's vidjeti što su neke od leda Prekidači za odrasle koji mogu pomoći da postignete cilj sastanka.
Zabava Ice Breakers za odrasle
Priča o mom životu; Svaki član će se dati olovku i papir. Ova igra kreira hipotetske situacije. Recimo, vaša je izdavač dao rok za scenarij priču o sebi u 10 minuta. Sada ovčinjaka papir na pola. Na naslovnoj stranici, napišite naslov Vaše knjige. Na stranici dvije tablice sadržaja, navodeći mjestu ste rođeni u, vaše ime i druge detalje koje biste željeli podijeliti s drugima. Na stranici tri nacrtati sliku svoje obitelji i na zadnjoj stranici nacrtajte sliku o tome kako ste željeli otići u mirovinu. Puhati u zviždaljku na kraju propisano vrijeme. Pair up ljudi i zamolite ih da razmjenjuju radove i donijeti ulogu izdavača, pokušava prodati priču o svojih partnera život preostalih članova. Pročitajte više na ledu prekidač aktivnosti.
Što je Kuhanje?; Ovo je zabavna led prekidač igre za odrasle osobe. Opet to je test situaciji reakcija. Situacija je da ste naslijedili restoran. Međutim, recepti u njoj sve su neorganizirane i raštrkane po cijelom mjestu u bita i komada. Da biste to učinili, izrežite sastojke te ih distribuirati svim članovima. Kada puhati u zviždaljku, sve članice morati pronaći njihovih sastojaka i recepata. Kad god se grupa dobiva učinio, što im je potrebno kriknuti, Bon Appetit! Pročitajte više na ledu prekidač ideje.
Abcs Me; Ovo je slično kao prvi led Prekidači za odrasle. Ovdje svaka članica mora donijeti uloga učitelja. Preostali članovi su studenti. Sudionik je naučiti studente Abeceda crtajući nešto o njegovu / njezinu životu. Ne protežu this utakmicu ovaj Z. dati svaki član klastera bilo 5 slova i nastaviti s igrom.
Smetlar Hunt; Slično blagom, ova igra je zabavna i vrlo interaktivna. Morat ćete napraviti tragove i sakrili stavke prije ruke. Napravite dva grupa i dati prvi trag. Dajte ekipa rok od 15-20 minuta prikupiti sve stavke i pronaći blago. Ovdje članovi mogu komunicirati s međusobno koliko oni žele, ali ne može izaći iz sobe. Konačno, kada se blago nalazi je biti dijeljene s preostalim reprezentativci.
Pročitajte više na:, Ice Breakers za male skupine, stranke Ice Breakers, Ice Prekidači za odrasle su briljantni team building igre. Takve igre srušiti zidove inhibicije i jednostavnost iz raspoloženje u puna soba od stranaca. Ice prekidači uvijek su korišteni za stvaranje osjećaja ugode i pripadnosti među ljudima. Ja Nadati se ovih led prekidači poslužiti svrsi i pomoći vam olakšala sastanak bolje. Zabavite se!

No comments:

Post a Comment