Sunday 27 November 2011

Klor Uklanjanje Shampoo

Plivanje, bez sumnje je dobar kardiovaskularni vježba koji gori kalorija bržim tempom. Međutim, redovite plivači, često žale suhu kosu. Zašto se ovo dogodilo? Klora u bazenu je glavni krivac iza oštećene kose. Voda u bazen je kloriranih spriječiti razvoj mikro-organizama poput virusa i bakterija. To je najjednostavniji način održavanja higijene vode. Iako klor djeluje kao odličan dezinficijens, njegova izloženost može proizvesti štetni utjecaji na kose.
Klor Učinci na kosu
When hair dolaze u kontakt s kosom, prekomjerne suhoća dogodi u roku par dana. Klor je također napraviti kosa krhki, dajući im smrdljiv miris. Osim što je kosa suha, klor daje zeleno boje za kosu. Plivači sa srebrnim hair pronaći neobičnu promjenu u boju kose nakon plivanja. Dakle, kako bi izbjegli sve te promjene unwelcoming kose teksture i boje, ima tuš kadu s šamponom najranije, da biste dobili osloboditi od klora taloga nakupljenih u kosi, je potrebno.
Klor Uklanjanje Šamponi
Postoje šamponi, specijalno formuliran da biste dobili osloboditi od klor iz kose. Klor uklanjanje iz hair nikada nije bilo tako lako i prije, zahvaljujući širokom rasponu proizvoda za njegu kose, dizajniran za nježno uklanjanje klora, tako vratiti prirodnu ljepotu kose. Slijedeći su neke od popularnih šamponi za uklanjanje klora iz kose:
Pojašnjenje šampon, ovo je jedan šampon koji se obično koristi poslije kupanja, za liječenje klor izložena kose. Zadržati izgubljene vlage, uzrokovano zbog klor izloženosti, koristite Clarifying Shampoo, sadrže EDTA. Plivači općenito ići za kenra pojašnjavanja šampon, učinkovit transformirati suhu kosu u lustrous, sjajnu kosu.
Ultra Plivanje; Ovo je još jedan šampon za uklanjanje klora koji može očistiti kosu temeljito, ostavljajući ih zdravo i mekim. Redovni plivači preferiraju koristiti ovaj šampon, vratiti izgubljenu vlagu klora oštećene kose.
Herbal Essences; Drugi pristup spasiti kosu od klor efekata je koristiti šampon koji Prodavana pod brand 'biljni esencije'. To je jedan od proizvoda koji može raditi čudesa za uklanjanje onih uznemiruje klor depozita. Osim duboko čišćenja, šampon pruža dugotrajan miris za kosu. Čiste prirodne sastojke u biljnim esencijama moisturize kosu nježno, čineći je mekom i svilenkastom.
Pantene Pro V; Za borbu protiv hair probleme uzrokovano zbog klor izloženosti, brojne kupače također koristiti Pantene Pro V. Reci 'zbogom' da tupost u kosi, prozrokovan klora kontakta, koristeći ovaj šampon. Za zdrave kose i dobiti taj 'zavidnih' sjaj, Pantene Pro V zasigurno će služit svrsi.
Savjeti za smanjenje Klor induciranom Problemi Hair
Jednostavan način kako bi se smanjili klor podigne na kosu, je da su brzo tuš prije kupanja. Nema potrebe da koristite šampon ili sapun. Jednostavno, nalijevanje kosu u čistu vodu, smanjuje njezinu sposobnost da apsorbira klor, dok plivanje. Također, nakon plivanja, koristeći samo toplom vodom svibanj pomoći da ukloniti klor.
Znati više o šamponi, pročitajte:; Protugljivični šampon, perut šampon Prirodni, sušilo za Clarifying Shampoo, U cjelini, plivanje svakodnevno ne znači shampooing kosu svakodnevno. Ovo apsolutno nije potrebno, a smatra nepotrebnim navike. Koristeći šampon klor uklanjanje, dvaput tjedno, je više nego dovoljna da štite kosu od opasnih učinaka klora.

No comments:

Post a Comment