Monday 14 November 2011

Azijski Inspirirani Spavaća soba

Ukoliko ljubav imati svoju sobu u boji u nekim klasičnim tonovima umjesto dosadno blijed i bijele nijanse ovaj članak je za vas. Get your spavaća soba dizajniran u azijskim teme i uživati ​​u svojim prekrasnim izgledom. Vizualno privlačan azijski inspirirana spavaća soba dizajn je siguran da bi vaš boravak najbolje područje vaš dom. Bilo da mala spavaća soba ili spavaća soba, ovaj stil se može provesti za bilo koju od njih. Morate uglavnom raditi na podnice, posteljina i zid boje s pravom označite ovu temu. Stoga, neka je premjestiti na znati o raznim azijskim inspirirana idejama spavaća soba.
Planiranje Azijski Inspirirani Spavaća soba
Shema boja, to je zabava za dodavanje boja u spavaću sobu kada radite izvan Azijski home dekor. Sve one tamne nijanse koje ste zadržao pitate o, da se vaše zidove obojene u, može se koristiti sada. Crveno i zlato su najbolje boje da su inspirirani azijskim spavaća soba. Dominantna crvena s graničnim ili neki stilski pruge zlatne mogu dati dramatične izgled vaše spavaće sobe. Završavanje gledati s off-bijele opremanju zlatnim ili crvenim grafika je odlična ideja. Također možete imati taj bujne zelene ili mekši zelene imati cool efekt. Opet jedan žuti i zeleni kombinirani će izgledati super. Drugi prekrasna ideja za dizajn inspiriran azijske spavaće sobe je da su crvene i crne ili crvene i bež boje sheme. Vjerujte mi, ovo izgleda baš strašan. To će dati živo osjeća u spavaću sobu. Nakon što polu-transparentni crvene i crne prugaste poda do stropa zavjese je dobra ideja.
Posteljina, krevet kao fokalne dio spavaća soba dekor, posteljinu bitno treba ići s temom. Stoga, nakon što azijski inspirirana posteljinu ne treba spomenuti. Ovog dolazi u ukrašen and čipkan uzoraka i pruža izuzetno bujno izgled. Ponavljajuće grafike ili blokirati grafike i motiv dizajni su popularne u tom stilu posteljinu. Geometrijske obrasci bit će najbolji izbor dati jedinstven dodir do spavaće sobe. Cream, crne, smeđe, zelene, crvene su boje koje idu dobro s azijskim stilom posteljinu. Svila, satena i brokata tkanine obično se koriste u ovom stilu posteljinu. Bez obzira boja i dezena koju odaberete u tim, oni su sigurni da biste dodali "luksuzno" element u spavaću sobu.
Namještaj; Azijski Namještaj je uglavnom niska i da dolazi u tamnim bojama. Crno i zemljani smeđe su najbolje tonove da su u azijskim tematskim spavaću sobu. Također možete odlučiti za namještaj od bambusa, koji je savršen azijski inspirirana namještaja. Ako imate zelene boje zidova možete imati ovaj bambus za sjedenje za dodavanje blijedo žute ili smeđe zemljani boja u sobi. Možete imati vrlo tamno smeđe obojeni drveni ormarići i zidnih polica odgovarati crvene i crne sheme boja. Također možete dodati off-bijelih elemenata za ravnotežu tamnih tonova. Prvi azijski inspirirana spavaće sobe postavlja je prekrasan ideja. To će imati klasični kreveti, ormari, strane tablice, garderobe i toaletni stolovi, sve savršeno odgovara temi i jedni s drugima, kao dobro.
Rad lampioni dodaj lijepa naglaskom na azijskim inspiriran doma dekora. Bambus ladice i zidne zavjese, sretni bambus postrojenja i zemljani dekor su neke najbolje komade da se zbrajaju na azijskim inspiriran spavaću sobu. Dakle, provesti te ideje da imaju svijetle i lijepe spavaće sobe.

No comments:

Post a Comment