Saturday 12 November 2011

Kuhinja ploča Mogućnosti

Kuhinja countertops imaju značajan utjecaj na ukupni izgled vaše kuhinje. To je jedna od prostora najviše koristi u kuhinji. Iako to može djelovati kao središnja vaše kuhinje, countertop bi trebao biti dizajniran imajući svoju funkcionalnu vrijednost na umu. Kuhinja countertop mora biti dovoljno jak da izdržati stalnu uporabu, u isto vrijeme, to bi trebao biti u mogućnosti to održavati čist i uredan izgled. Postoje brojni kuhinja countertop opcije na raspolaganju za izabrati iz. No, najbolji izbor bi trebao biti je napravio držanje nekih faktora na umu. Najvažniji kvaliteta zabrinutost je trajnost materijala koji se koristi za countertops. Drugi čimbenici su toplinu i otpornost na vodu, jednostavnost čišćenja, održavanja i trošak instalacije. Ovdje su neke kuhinjom countertop materijal opcije možete odabrati iz. Pročitajte više na kuhinju countertop ideje.
Čvrstu površinu, čvrste površine kuhinja countertops može biti najbolji izbor ako želite glatku i besprijekornu površinu po pristupačnoj cijeni. Sastoji se iz lijevanog plastike kao poliester, akril i mineralnih punila. Oni su trajni i ne-porozan. Oni su vrlo otporne na ogrebotine ili bilo koje druge štete i oznake mogu se brusiti daleko. Sudoperi i druge countertop materijali mogu biti integrirani stvoriti graciozan linije. Čvrsta površina countertops su dostupne u širokom rasponu boja i dizajna. Međutim, oni mogu dobiti boje koje produljenog izlaganja toplini. Oni su skloni pucanja i oštećenja vrućih lonaca.
Granit, Granit countertops su najviše elegantan obličje countertops i može dotjerati izgled vaše kuhinje. Napravljen je od prirodnog kamena i toplinu i vodu. Također je ispočetka i utiskivati ​​dokaz i nije imun na mrlje nafte i limunovog soka. Granit countertops dolaze u nekoliko boja i različite obrasce. Međutim, kao najskuplja opcija countertop, oni su teški na džepovima. Nadalje, nakon što bi ih instalirali, pravilnu njegu i održavanje je potrebno da bi countertop izgleda kao nova. Preporučljivo je koristiti sredstva za čišćenje koji su posebno izrađeni za granita. Ako novac nije vaš problem i granita countertops su najbolja opcija za vas.
Kvarc, Kvarc countertops, koji se također naziva projektirana kamena, su izrađene od kombinacije prirodnog kvarca i smole pigmenata i veziva. To ga čini i održava snažan izgled prirodnog kamena. Te countertops su porozne i nisu time higijenski i lako se čiste. Oni su vrućine, ispucati otporan na ogrebotine te su dostupne u različitim uzorcima i raznolikost boja. Kvarc countertops su teške i morate biti instaliran od strane profesionalnog. Ako ste u potrazi za countertop koji izgleda poput kamena, ali s jedinstvenim boja, kvarc je jedan za vas! Pročitajte više o kvarca vs granita countertops.
Laminat, Laminat countertops su izrađene od iverice ili srednje gustoće fiberboard i obložena plastičnim. Te countertops su izdržljiva i lako čisti sa sapunom i vodom. Dolazi u različitim bojama i tekstura. Je otporna na vodu i mrlje, međutim, to je ne otporan na toplinu i može ispucati ili ogrebotina. Laminat countertop je jedan od najatraktivnijih jeftin kuhinja countertop opcije. Pročitajte više o tome kako instalirati laminat countertop.
Pročitajte više na:; Usporedba kuhinja countertops; Keramičke pločice za kuhinje countertops, Dakle, ovo su neke kuhinje countertop mogućnosti koje možete izabrati iz. Svaka opcija ima svoje pro i kontra. Možete ići za druge vrste kuhinja countertops poput nehrđajućeg čelika, mramora, drva, škriljevac i steatit countertops ovisno o Vašem izboru. Odaberite onaj koji mješavine dobro s dizajnom Vaše kuhinje iu isto vrijeme je povoljno previše!

No comments:

Post a Comment