Tuesday 29 November 2011

Odometar Popravak

Izvođenje mjerač za pređeni put popravak je puno lakše nego što zvuči, a to je vrlo izvedivo opciju umjesto granatiranja iz težak iznos novca zamijeniti neispravan mjerač za pređeni put. To je zadatak koji će se najviše oko 2 sata, i bilo tko s osnovnim znanjem o automobilima može poduzeti ovaj posao.
Većina ljudi odmah hrle u dućan automobil popravak kada su suočeni po mjerač za pređeni put problemima, i iako ovaj jamči učinkovit lijek, bilo bi daleko više ekonomično jednostavno obavljanje odometra popravak kod kuće. Uz pomoć nekih osnovnih alata može ostvariti taj zadatak, i imaju odometra koja je dobar kao nove. Odometar troškovi popravka može izvoditi kao visok kao $ 200 - $ 500 ako posjetite mehaničar, a morate donijeti odluku o tome da li je ovo pravi izbor za vas ili ne.
Brojač kilometara je prisutan u kolosijek poznat kao sumlog kolosijek, i dok poduzimanje brojač kilometara popravak morate biti vrlo oprezni o izbjegavanju eventualnu štetu na brzinomjer. Brojač kilometara pomaže automobila sat dolje u iznosu od milja koje su pokrivene, te je vrlo vitalna komponenta iz svih auto dijelova. Ako ste obavljaju mjerač za pređeni put popraviti onda morate znati da ne možete izbrisati kilometraža koja je već imala za vaše vozilo.
Kako to Utočište Odometar, primarni razlog za svoj mjerač za pređeni put neispravnosti mogu biti samo da su dijelovi koji čine odometra istrošeni. To je nešto što se događa nakon kontinuirana perioda korištenja vozila, a neki dijelovi mogu se popraviti učinkovito, a neki možda samo treba zamijeniti. Da bi se provesti mjerač za pređeni put popravak će vam trebati kompletan set odvijača (ravnom glavom odvijač i Phillips odvijač) i zamjena brojač kilometara planetarni zupčanik koji je specifičan za vaš automobil. ; Prva stvar koju trebate učiniti je izvući negativni kabel iz akumulatora, za svoju vlastitu sigurnost. ; Sada trebate zagledati brtva koja je oko rubu svog brzinomjer kolosijek daleko od crtica i zatim ga ukloniti. To se može učiniti pomoću odvijača ravnom glavom. , A sada morate ukloniti cijeli kolosijek pažljivo, bez odvajanja bilo koji od žica iza. ; Dalje, imajte na umu koje žice su povezani, gdje i zapamtiti da. Nastavite odspojite žice sada. ; Uklonite vijke iza kolosijek i ukloniti ga iz njegova lijevanja. ; Sada ćete vidjeti poruku koja se koristi za rad putovanje mjerač za pređeni put, a vi pažljivo ga izvaditi. ; Sada trebate nježno ukloniti brzinomjer iglu bez oštećenja. Ovo igla je vrlo krhak pa morate biti jako oprezni. ; Sada ćete morati ukloniti vijke koji se nalaze na prednjem dijelu sumlog kolosijek, a zatim nastavite s povući motor kućište mjerač za pređeni put lagano. , Promatrati kako mjerač za pređeni put planetarnog zupčanika nalazi se u privitku, a zatim stavite novu opremu tamo. Da li je obrnuto od svih gore navedenih koraka za mjesto brzinomjer kolosijek natrag na mjesto. ; Ovaj postupak mjerač za pređeni put za rješavanje problema svibanj zvuk malo tvrd i komplicirano, ali jednom kada se počeo ćete uskoro naći da je vrlo jednostavno izvršiti mjerač za pređeni put za popravak i zamjenu. Trošak nove mjerač za pređeni put planetnih neće premašiti 25 dolara, a to je daleko bolja opcija nego se približava skupo mehaničar dućan za obavljanje mjerač za pređeni put popravak.
Također pogledajte sljedeće:; Car Problemi, Brzinomjer Kabelska zamjene; ​​Brzinomjer ne radi ispravno, ako ste dovoljno oprezni (za dijelove unutar brzinomjer izmjerili su izuzetno osjetljivi), te će se suočiti bez teškoća ili komplikacija tijekom obavljanja mjerač za pređeni put popravak. Iznos novca koji ste poduzimanjem ovaj posao sebi nije mali iznos, te je stoga ovo je nešto što biste zaista trebali uzeti u obzir.

No comments:

Post a Comment