Thursday 24 November 2011

Razor Burn Liječenje

You lijeno vas otvaraju oči i okret tvoj spava glavu prema beeping sat. To je već pola 9! Da, ti si idući u biti kasno za ured. You žurno izraditi tvoj put do WC i dobiti na sa pranje lica, kad odjednom vidite sebe u ogledalo i želite niste učinili da! Izgleda kao da ste bili u pustinji, u potrazi za hranu, vodu i britva za brijanje off vaše nad narasla beard? Pa ... Valerie, šta radis? Just umutiti brijač u odnosu na obrazima i tu ste, čiste i osjećaj kao ljudsko biće opet! Srećom li to napravio u vrijeme na svoj rad, no ono što sa spaljivanjem u obrazi i brada? Dakle, brzo ćete imati provjeru da se u ogledalo i pronaći neka ružna rashes na više mjesta na vaše lice. Sjetite se nepromišljeni brijanje ste ujutro? ...
Razor burn je čest scenarij s gotovo svakom odrasle, bio to muškarac ili žena, a to je hard-to-get-osloboditi-od vrste stvar. Kako je spomenuto, opekline nije ništa drugo nego nadraživanja kože koja se obično javlja kao posljedica netočnih ili ungentle brijanje. Brijanje ne osloboditi kose, ali i peels off nekim dijelovima gornji sloj kože, poznat kao epidermis. To je vrsta ozljeda koje je prouzrokovano na kožu, a crvenilo je odgovor na ovo. Pa, što će se dogoditi je da povećava dotok krvi u ozlijeđeno područje, kako bi se liječiti rane i krvne žila postaju šire i crvene. Dry brijanje, koristeći tup nož, brijanje prebrzo brijanje preblizu ili s previše pritiska na koži, može slučajeva britva opeklinama koje mogu svrbež ili spali. To traje više od dan ili dva. Razor spali simptomi uključuju izrazitu podigli bumps na obrijane području, crvene rashes i chafed crvene kože, koja može izgledati sasvim ružna! Ovi simptomi mogu se pogoršati s ponovljenim brijanje oštećenog područja. Pa što može učiniti za britva burn liječenje? Evo što možete učiniti ...
Razor Burn lijekovi
Najbolji brijač burn liječenja je da se zaustavi brijanje na sve, međutim, ova opcija nije održiv za gotovo bilo tko. Pa ovo se mogućnost odbacio, ovdje su neke home lijekova za britva izgorjeti koju svibanj imati koristi od.
Nikada nemojte ostaviti kožu osušiti nakon obrijane. To povećava šanse za britva spali. Tako, nakon što su učinili s brijanje, koristite hidratantni losion na tijelo obrija području. Aloe vere proizvoda smatra kao najbolje za tu svrhu. Alternativno, možete koristiti mješavina svježim jagodama i vrhnjem kao prirodni losion poslije brijanja. Pročitajte više o britva bumps izliječiti.
Primjena 1 kremu odsto hidrokortizon na obrijane područje, odmah nakon brijanja će smanjiti ružan osip i voditi brigu o spali i žaoka. Korištenje krema dva puta prvi dan treba voditi brigu od simptoma. Međutim, ovaj proizvod nije namijenjen za svakodnevnu uporabu. Inače, koža može postati više iritira i redder kada se ne liječi s kremom svaki puta kada brijanje. Osim toga, hidrokortizon, ako se koristi redovito, može rezultirati strijama u stidne području.
Pročitajte više na:, britva bumps liječenje; Kako da biste dobili osloboditi od britva bumps, jedan od učinkovit britva spali tretmana je mjesto hladnom vlažnom kamilice čaj vrećicu izravno na gori područja. Neka vrećicu raditi svoj posao za oko 10-15 minuta. Također možete primijeniti čistom bijelom krpom namočenom u hladnoj vodi ili vješticu ljeska kao britva spali tretmana.
Ostale korisne britva spali tretmana uključuju primjenu bademovim uljem, jabučni ocat, paste od aspirin tablete i kakao maslac na pogođenim područjima. Za podigao bumps na kožu, možete koristiti aktualnu akni sadrže 2,5 ili 5 posto benzoyl peroksid, što dugoročno liječenje. Tih proizvoda smanjiti težini simptoma i brijača spali ih čuvati od ponavljajućih.
Vi svibanj biti zainteresirani za čitanje više o:; brijanje savjeta za muškarce, brijanje Savjeti žene; Dakle, ovo je o različitim britva burn metode liječenja koje možete imati koristi od kada opekline postane prekasno previše spriječiti. Sada je vrijeme da znaju o tome da se spriječi brijača snimiti na noge, lice, ruke i druge dijelove tijela? ; Nabavite topli tuš prije nego što počnete sa brijanjem. To omogućuje vašoj koži da se upiti i dobiti hydrated, te je time dlaka mekana i stajati uspravno. To će učiniti za brijanje manje oštra i glatko. ; Učiniti dalje s bilo tupim oštricom, to bi samo rasplamsati kože. Također, dok se brijete, osigurati da brijača se pere svaki put kad obrije području. Kose-začepljen britva je dobar kao tupim jedan. ; Izbjegavajte trčanje britve u smjeru protiv onaj od rasta dlačica. Ukratko, obrije dolje. Ova metoda iritira folikula kose manje nego kada je učinio drugačije. , Koristiti kreme za brijanje ili gela koji sadrže aloe vere ili drugih emollients. Sapuni sadrže vrlo manje vlage i oni također čine kožu suhi. , Na kraju, brijanje nježno, primjenjuje samo koliko pritisak prema potrebi. ; Pogledajte ovih nekoliko članaka za više britva spali metodama prevencije:, Kako izbjeći Razor Burn, dobili osloboditi od Razor Burn, da kraju ovog britva burn tretman vodič, možete koristiti električni britve. Tih proizvoda nanijeti manje ozljede na koži, a neke čak daju glađe i brijanje. Iznad svega, dati sebi dovoljno vremena dok se brijete. Dakle, rano ustajati i uživati ​​u čistom brijanje, bez gadan osip na koži!

No comments:

Post a Comment