Saturday 26 November 2011

Razbijeni prozor popravak

A lopta dolazi pad sustava kroz prozor spavaće sobe i ti si ostavio sa slomljenom prozor, sa staklenim komada cijelog boravka! Prozor da dio kuće, što je najviše skloni oštećenja, bilo da se radi bolesne prostrane loptu ili jakom vjetru kao krivac. Dobivanje prozor popravljen može zahtijevati skupe posjete iz tvrtke zamjena prozora i razbijeni prozor popravak cijene mogu biti teška na vašem džepu. Međutim, posao popravak zapravo ne zahtijeva stručno znanje, a možete doći sami učinili. Sve što zahtijeva neki osnovne alate i potrošni materijal, a nekoliko sati vremena. Materijal može se kupiti od lokalnih hardvera trgovinama i nije jako skupo. Svitak prud za nekoliko jednostavnih koraka koji će vas voditi kroz cijeli proces razbijeni prozor popravak. Imaju pogled na njih. Pročitajte o prozor tretmani.
Kako popraviti razbijeni prozor?, Treba dobro razumjeti način na prozorsko okno je učvršćena u okvir, prije nego što pokušate da ga popraviti. Slijedite ove jednostavne upute i možete učiniti sami popraviti posao. Pročitajte više o tome kako zamijeniti prozor.
1. korak: Upotreba zaštitne rukavice, ukloniti razbijena stakla pažljivo. Možete koristiti kliješta za uklanjanje malih krhotinama. Dodirnite čekićem razbiti remaining stakla. Nemojte zaboraviti da stavite na Vaše zaštitne naočale. Odbaci razbijena stakla komada.
Korak 2: Uz pomoć jednog odvijača ili nožem za mješanje, ostrugati stare kit iz okvira prozora. To može zahtijevati omekšavanje s lemilo. Male metalne dijelove poznat kao staklar's bodova, su odvezeni u okvir ispod kit za držanje stakla oknu na mjestu. Uklonite ove staklar je bodova ih van preklapanje s dlijeta ili ih povlačenjem van s kliještima.
Korak 3: Ako namjeravate zamijeniti staklo na stari drveni okvir prozora, trebate podnijeti zahtjev teškog krzna lanenog ulja na sve drvene sections oko okvira. Ostaviti da upije u potpunosti. Novi kit da će se primijeniti nakon toga, će trajati duže ako neka drva prožeti s uljem.
Korak 4: Nanesite vrlo tanak sloj kit oko okvira na kojem se nova stakla će biti instaliran. Ona djeluje kao jastuk za staklo treba biti umetnuta. Okvir je sada spreman za novi staklo treba postaviti.
Korak 5.: Staklo zamjena točno moraju stati u kadru. Mjera otvaranja pažljivo i onda dobiti brušenog stakla, samo oko inch manja od prozora otvaranja.
Korak 6: Pažljivo umetnite novi stakla oknu u kit i pritisnite čvrsto. Držite okna u položaju i umetnuti nove glaziers bodova, da bi okno čvrsto na mjestu. Lagani udarac je dovoljno za pogon staklar je bodova u drva.
Korak 7: Uzmite rolu kit i primijeniti ga na okvir. je glatkom van s nožem za mješanje, struganje sve višak kit off. Kada se kit seta i, nanesite sloj boje na njega i neka ga na suhom i. Vi svibanj potreba da se prijave u dva sloja za bolje popraviti. Ako postoje bilo kakve mrlje na staklu, uklonite ih pomoću terpentina ili tanji. A tvoje prozor natrag u život.
Vi svibanj također žele čitati o; Window Frame Popravak, prozorsko okno za popravak, prozorsko okno zamjene; ​​Dakle, to je bio način za popravak razbijeni prozor. Nije li lako? Siguran sam da će moći popraviti svoj razbijeni prozor čitajući gore navedene upute o razbijeni prozor popravak.

No comments:

Post a Comment