Monday 28 November 2011

Letenje s Baby

Dugim avion putovanjima i hectic sigurnost zračne luke rutine mogu nositi off itko, ali kad svatko nosi kolica, gomoljasti pelene vrećicu i dojenče uz nju, pojavljuje kao kraj svijeta za nju! Koji je točno razlog zašto je čak i iskusni roditelji naći obeshrabljujući da putuju sa svojim novorođenčadi. Uglavnom, ste skloni misliti da iskusenje uskoro će preboljeti i beba će pasti čvrsto spavati minute koje napravite svoj put kroz tom uskom ravninu prolaz. Što je potpuno pogrešno jer tada vam se pokriva putovanja nose vrištanje vašeg djeteta. Međutim, sve se to može riješiti, ako su dobro pripremljeni bilješku zračni promet!
Savjeti za Letenje s Baby
Kao Zapravo, letenje s dojenčadi je moguće u bilo koje vrijeme nakon njegovog rođenja. Ali za izbjegavanje bebe iz uzimajući prenosivih s bilo klice od ravnine's klima sustava, bolje je planirati izbjeći letenje s dojenčadi dok ne navrše 4 tjedan do 6 tjedana starosti. Najbolji način odlučiti točno vrijeme za letenjem s bebom, je konzultirati s vašom obitelji liječnikom ili bilo opće prakse o kompatibilnost zrak putovanja i cjelokupno zdravlje beba. Više o putovanju savjete.
Advanced Rezervacija; Važno je imaju napredne rezervacije i odvojeni sjedalo za bebe, izbjeći da zadnji minute putovati rogoz. Dok Pritom važno je pitati travel agent o dostupnost nekih posebne aranžmane za roditeljima koji su leteći s dojenčadi. Većina puta, velika zrakoplovne tvrtke imaju takva pakiranja. Ako je dostupno, odlučiti za njih. Većina vremena, pretpostavlja se da noć vrijeme je najbolje za vas letjeti s bebom, ali morate uzeti u obzir tendencija beba previše. Jer, neke bebe mogu spavati i na bučnim uvjetima, a neki od njih ne može tolerirati bilo koji poremećaj u noći spavati.
Seat Potvrda; Umjesto stražnjih sjedala s buke ravnine motora koji su blizini, uvijek biste trebali pitati za prednjih sjedala od ravnine. Ta sjedala također dolaze s dodatnim prostorom za noge, koja pruža udobnost za vas kao i vaše dijete. Ako ste s ciljem dugo udaljenost putovanja, trebali biste također odluče za baby sjedala, koji su dostupni u pola cijene ulaznice. Također možete imati sjedalo automobila za što ga čini lako za vas, a slijetanje i polijetanje. Konačno, važno je da ponovno provjerite s putničkoj agenciji da su sve Vaše zahtjeve su na svojim zapisima. Više o kako sigurno je leti.
Packing Essentials; Važno je uzeti samo najviše bitnosti stvari dok leti s bebom. Dojenje je najbolja opcija koja može znatno smanjiti stavke bebe hrane iz svoje prtljage. Ali nemojte zaboraviti da se neki dodatni spreman za hranjenje bebe hrani u slučaju leta dobiva kasniti. Možete uzeti domaću hranu za weaning bebe, a baby formula je velika boca hranjenja bebe. Ako si možete priuštiti, možete organizirati putovanje bocica kao što ne može dobiti jednog na avion! Nemojte zaboraviti da se kipuća voda i razrijeđena voćni sok u hladnom torbu za bebe koji su stariji od 6 mjeseci starosti. Više o zraku travel savjete.
Dok Na odbora; Vrlo je važno zadržati bebe sigurno od uha bol kad leti. Zbog toga, hraniti ih prije skidanja i nakon slijetanja. Možete dati beba da sisanje na dummy, koji također će ih odvratiti od buke zrakoplova, uzimajući off. Ako dijete izgleda poremećen i mučan nakon polijetanja, a zatim ju u šetnju u prolaz za neko vrijeme. Jednom na brodu, ključ je zadržati beba dobro hranjen i reassured o njenu sigurnost. Većina beba se lako prilagoditi s kabinom atmosferu, što ga čini lako pitati za letenje s bebom. Više o beba sigurnost.
Kao posljednja napomena, to je dobra ideja za promjenu djeteta krpe i pelene, samo prije nego uzimajući na brodu. Također, tražiti za non-stop let, tako da beba dobiva najmanje poremećen. Pa, to je sve što sam mogao reći o letenju s bebom. Ukupno pripreme i pozitivan stav je sve što trebate za letenjem s bebom! Sretan put!

No comments:

Post a Comment