Sunday 13 November 2011

Govor tijela u Koketiranje

Mnoge govor tijela stručnjaci došli do zaključka da je najmanje četiri signali moraju biti pretražene pokazuje slične stvar prije potpuno vjerujući nešto. To se zove kao Pravilo of Four.
Govor tijela u flert
Koketirajuću trokut: Kada se gleda na ljude da nismo upoznati s, oči imaju cik-cak kretanje. Oni pogled s okom oku i kroz most nosa. U slučaju prijateljima, pogledajte padne ispod razine očiju. Kreće se u trokutu oblik. The posmatrač izgleda iz oka i niže dolje tako da su nos i usta uključeni. Ovom trouglu postaje sve veći i širi na dnu kada koketiranje is počela. Kao intenzitet flert povećava, intenzivniji je kretanje od oka do oka. Više vremena je proveo gledajući u ustima. Tijekom razgovora u tijeku, kada se usta gledali, to je vrlo zavodljiv. To je kao da jedan od govornika zamišljanje kako bi bilo poljubiti druge.
Treptanje: Kada netko je vidio koga nam se sviđa, povećanja učenika veličine i tako se treptaju stopa. Uspostaviti dobar rapport, povisuju stopu trepnuti a to će rezultirati u povećanju stope treptaju druge osobe. Unapređenje i treptaju stope rezultirat će da su obje više privlače međusobno.
Ukazujući: Postoji tendencija da se točke prema osobi zanima kada je netko pronašao atraktivan, podsvjesno se ukazao sa rukama, ruke, noge i prstima.
Obrva flash: Kada smo privučeni prema drugome, obrve uspon i pad. Kad su također privlači, njihovi obrve također se prikupljaju. Mnogi eksperti su mišljenja da je to većina ne-verbalni znak pozdrava od strane ljudi.
Zrcaljenje: To znači da je nužno duplikat ponašanje druge osobe govorimo da. Ako se savijati naprijed da razgovaraju sa vama, morate savijati u njima u susret. Kad su se kretati unatrag da se pad piće i gledati u oči onda druga osoba također mora ponavljati. Osnovni princip zrcaljenja da je bilo osoba voli drugu, koji je poput njih. Kad netko radi što god radimo, postoji osjećaj da smo na istoj razini kao što smo u istom raspoloženju.
Sjedeći uz ruke prekrižene je općenito smatra kao obrambeni, stand-off držanje. Traži klastera ponašanja. Kada su ruke prešli i usne su pursed bez odobravanja, to znači da su u defanzivi.
Ako je žena često prelazi preko noge ili im omogućuje swing, to se zove kao seksualno tereti pokret. Najbolji pokret je da kada noge su otvorena, bez značenja.
Dobro njegovan duge prste i dobro slikano nokti su jaki erotski znakove.
If učenik veličina postaje sve veći, onda to znači da je ta osoba svidjela drugoj osobi.
Ako nagnete na pod ruku sa brade i oči čini se da misli, to nije pokazatelj da je impresioniran pojavom.
Osmijeh je da bude dovoljno širok, tako da najmanje prednji zubi su objaviti. U protivnom, to može biti lažni osmijeh ili osmjeh iz razloga da bude pristojno.
Kad žena wets joj usne često, to je znak seksualne, osim kad je herpes.
Brzo kretanje trepavice je znak žene koje žele da prevladaju ljudi svojom voljom.
Žena dotjerivanje joj kosu s visokim njegu pokazuje da ima visoke razine energije i namjerava obavljati neke obitelji-friendly aktivnosti. Onaj tko uređuje joj kosu pokušava nazvati ljudima pozornost na sebe. Brzo i bezobrazan pokreta exhibit neugodnosti ili nestrpljivost.
Dodirivanje ruba stakla s prstima je seksualni znak po frojdovski psihologa. Elegantne i milovanje pokret je znak unutrašnje smirenosti, self-control i čeka. Izrada ritam na staklu koristeći nokte je znak nestrpljivosti.

No comments:

Post a Comment