Friday 25 November 2011

Corsages za vjenčanja

Corsages za vjenčanje su stvorili iz male skupine cvijeće i nose ženke u vjenčanje. Corsages su slični muško boutonnières, ali su nešto većih dimenzija.
Corsages za vjenčanje obično su nosili majki mladenka i mladoženja. Bake također mogu biti uključeni. Provjerite s im ono što oni nose odijelo, haljina ili haljina toliko odgovarajuće gornji dio ženske odjeće za svoje vjenčanje haljina mogu biti izabrani.
Vjenčanja su divni događaji koji će se pamtiti dugo i od strane pojedinih obitelji. Vjenčanje Cvijeće su jedne od najvažnijih stvari da su nevjesta i mladoženja će biti odlučivanje o. Oni moraju odlučiti koji tip buketa, corsages and boutonnières bi trebao stati na vjenčanje. Kako bi Vaše vjenčanje više osobni dodir ne morate kupiti ove corsages, možete napraviti svoj vlastiti corsages za vjenčanje. Pročitajte više na vjenčanje centerpieces.
Kako napraviti Corsages za vjenčanja, Potvrdite sa dame i obitelji o boji svoje odjeće za svoje vjenčanje. Zabilježite boje različite izvedbe, a zatim napraviti corsages uskladiti sa svojim vjenčanica. ; Pokušajte uključiti one cvijeće u vjenčanje corsages koja se također koristi u ukras na vjenčanju. Ako su ruže se koriste za cvjetne uređenje mjesto, uključuju mali ružin pupoljak u gornji dio ženske odjeće. ; Izaberite između jedan veliki cvijet ili nekoliko malih cvjetni pupoljci. Primjerice, gornji dio ženske odjeće koji ima crveni karanfil, je zamjenjiv sa 4 ili 5 malih pupova cvjetovima ruže. ; Kupiti cvijeće po Vašem izboru, neki zelenila, bebe dah, ljepilo, škare, vrpce, cvjećar žica i cvjetne igle. Ove stavke su dostupne na vašem lokalnom cvjećar. Umjetno cvijeće se može koristiti. ; Before vezanje cvijeća, njih organizirati. Broj cvetova da će zahtijevati za svako gornji dio ženske odjeće zavisi od veličine cvjetova ćete koristiti. Pogledajte koji su najprikladniji cvijeće. Dodajte zelje i neke bebe dah. To će dati više profesionalni izgled gornji dio ženske odjeće na svoje. ; Kada odaberite cvijeće koje je potrebno za vaš gornji dio ženske odjeće, zamotati stabljika cvijet s cvjećar žice ili cvjetni traka. Koristiti neke cvjetne igle ako osjećate cvijeće i lišće gornji dio ženske odjeće nisu na mjestu. Ako ste uplašeni, da se iglice mogu ozlijediti nekoga, također možete koristiti ljepilo. ; Biste sakrili žice cvjetni, zamotati šarenom vrpcom na njemu. Odaberite vrpcom koji je blizak boja cvijeta na vjenčanju gornji dio ženske odjeće. , Zaboravite koristiti vrlo manje žica vezati proizlazi, tako da gornji dio ženske odjeće ne postane teška za nosilac. Ako ste opciju za svježe cvijeće, možete pripremiti corsages 24 sata unaprijed i držati ga u hladnjaku tako da su svježe tijekom ceremonije. ; Kako napraviti Ručna Corsages za vjenčanja
Rukavac corsages are narukvice, ukrašen cvijećem koje su nosili na zapešćima. Prije mnogo godina nosi ručni gornji dio ženske odjeće je moda među mladim ženama, ali danas smo vidjeli nevjeste nosio ručni gornji dio ženske odjeće, umjesto nošenja svadbeni buket. Razlog zašto zglob corsages su toliko popularan je jer oni nude besplatno pokrete ruku. Corsages kupio od florists mogu biti skuplji. Međutim, corsages zglob može biti kao kod kuće. Bilo bi vam uštedjeti novac i dati vam slobodu da odaberete svoj gornji dio ženske odjeće. , Trebat će vam neke cvijeća, punila, bebe dah, neki zelje, cvjetni trake, ukrasne trake i škare. ; Izaberite cvijeće po Vašem izboru, što bi trebalo nadopuniti svoje haljine. Ruže, suncokreti i karanfilima su dobre mogućnosti. Također koristiti baby dah da ga više graciozan izgled. ; Uz pomoć škare rezanja stabljika cvijeće koje ćete koristiti. Također možete se odlučiti za svile cvijeće. , Pokriti preostali dio stabljike od cvijeća s cvjetnim trakom. ; Pridružite cvijeće uz pomoć trake. Uzmi ih punila i trake previše. ; Uzmi neke zelje te ih pričvrstiti na stranu cvijeća, s trakom. ; Pričvrstite ukrasne trake na bazi cvijet hrpa. Možete također ići na beaded narukvice kako bi gornji dio ženske odjeće više jedinstven. , Tvoja gornji dio ženske odjeće je kompletan. Just ga vezati oko ručnog zgloba i mahati. ; Pročitajte više na, Putevi to Izraditi ručni i ručno Corsages, prosječni trošak Vjenčanje Cvijeće, nadam se da će pokušati napraviti svoj vlastiti corsages za svadbe. Bilo bi vam uštedjeti novac i povećati svoju kreativnost. Da li pustiti mene znati kako je iskustva?

No comments:

Post a Comment