Sunday 27 November 2011

Urban Moda Odjeća

Prošećite dolje svaki ulici u urbanim Americi, odnosno u tom slučaju svaki predgrađa, a vi ćete biti pogođen kako je zajednička urbane modne odjeće je vani. Bilo tweens, mlade, starije osobe, ili u posrednika - što ste svi sportski najtoplijeg urbane dizajner odjeće dana. Urban odjeća dizajneri kao što su Sean John, FUBU, Maurice Malone, Phat Farm, Meka SAD, Wu Wear, Ecko Unlimited, Enyce, Karl Kani, i Triple 5 Soul su čineći ga velika i na 125. ulici u Harlam kao i sedmog Avenue.
Doista, hip izgled urbane odjeće dizajn je uhvaćen na u velikom način, posebno s America's bijela, mlada suburbanites, koji su vidjeli unutrašnji-grad crnih mladih kao nezavisne i pamet, a su ljut na oponašajući njihov stil odijevanja uz stav što ide uz to. Svijetlih boja, vrećast odjeću su postale mainstream u ulične mode u Americi, što je rezultiralo u izradi malih bogatstva za dizajnere stvaranje ove stvari.
These dizajneri zadržati svoje uši blizu na ulicu, pa znam točno što je urbane modno osviještene kupac želi i želi - moderan i inovativan ruhu. Praktično svatko je sveobuhvatni kult rap, i da glomazni, logoed, vibrantly boji pogledati je uhvaćen svatko je fancy.
Toliko je tako, da bi se proširiti njihovu žalbu dalje, mnogi urbani modni dizajneri čine svjestan odmak od etiketiranja njihovih stvari 'urbanwear' i pomoću 'metropole' ili 'suvremene' umjesto. To je zato što termin 'urbane', što se tiče moderne odjeće tiče, nije prerastao svoje definicije. Bilo je zamućenje linije odjeće koja je namijenjena za to određenom tržištu. Dok je započela s osnovnim majice i glomazni trapera, sada je evoluirao u, uključujući prilagođen odjeću za žene i muške wear kolekcije. Dakle, danas je urbane modne odjeće pokreće cijeli skala od trapera odgovara T-shirts to krojač odijela plus krzna i luksuzne kožne hlače.
Danas, među urbane odjeće dizajnera, tu je perceptivni pomak prema Generation X - talent je mlad i sigurno više ulica pamet. Gen X dizajneri su stoga sve više kreativne. To je, jer oni su svjesni da su urbane modno osviještene potrošač jednako pamet, uzimajući najbolje kreacije dizajnera i miješanje-i-im odgovara da se stvori gledati sve svoje vlastite.
Dakle, isti nezadovoljan mladih koji se koristi da razmotri boem šik i grunge izgled posljednja riječ u korištenju odjeće kao oružje u politici pobuna počinje shvaćati da pravu motka mode je ne samo o razbijanje pravila samo za dobrobit od njega, već istražuje kako pravila mogu odnositi na način na koji oni sebe vide u svijetu u kojem žive, te kako se mogu koristiti za izražavanje svoje individualnosti.
Drugim riječima, današnje urbane modne potrošači su razvili vrlo sofisticirani i zrelo shvaćanje o tome kako odjeće treba da stane i kako modni radova. Stoga dizajnera, reagirati na ovaj novi dospijeća potrošača, su muškarci designing's linije koje su zapravo uzimaju u obzir kako trousers treba objesiti od struka i doći neposredno iznad cipela stvoriti čistu rez. Mnoge urbane ulične mode tvrtke, uključujući tradicionalne haljina majice i odjeću po mjeri, kako bi se dati nešto za svakoga u potrazi za upućivanje trendovski izjavu.
To su osobe koje još uvijek sviđa ideja urbanu modu, ali ne mora nužno biti u glasno stvari (iako svijetle boje su također ponudila zajedno). To su ljudi koji su pronalaženje novih načina da se izdvojite iz gomile po pronalaženju novih načina da se ostvarivati ​​uzimajući najbolje od trapera nositi te ih miješa s tradicionalnim sportske odjeće i šik i jeftina naljepnica stvoriti individualni izgled.
Ovdje su neke prijedloge za uber trendy urbane modne odjeće:; Provjerite grafički majice. Umjesto nošenja cliched lubanja on Tees, majice s složene grafike na njima učiniti vrlo modni iskaz. Ti bi mogao isprobati traperice koje su na njima ništa - baš udobno dolikuje jeans koji kažu 'kvaliteta', a može se nositi samo o bilo gdje. Provjerite monokromatski boje poput sivo, crno ili bijelo. ; O tome kako nosi nešto drugo nego khakis ili traperice? Pamuk hlače može napraviti izjavu da je i jedinstven i understated. IT tim s maslinasto zelenu vojne traper jakna i skroman T. ; Suprotnosti je još uvijek svjež u urbanim nositi. Pa hajde, mužjak trend, uništiti T-shirt do neprepoznatljivosti i to s tim lijep par čisto-cut traperice. Ili obrnuto. ; Ulice su uvijek bili gdje modnim trendovima je nastao. To je samo pitanje branje gore što je hip. I što god je vruće na ulici nastavit će se utire put za urbane modne odjeće trendova u budućnosti.

No comments:

Post a Comment