Thursday 17 November 2011

Branje boje Boje

Morate kupio kuću i želite ga prefarbati, no vrlo su mnogo zbunjeni o čemu bi bilo najbolje odgovara boja za unutarnje i vanjske. Pa, branje boja boja nije tako teško. Neka nam nastaviti s njim!
Branje Paint Boje - Jedna od najtežih radnih mjesta
Ranije, kada su ograničene izbora u boja i boja, to je nešto lako za ljude da izaberete odgovarajuće boje za svoje kuće interijera i eksterijera. Ali danas, kako je tehnologija napredna i ljudi su se promijenile preferencije, postoje mnogo izbora i teorije na raspolaganju, od kojih možete upoznati tako jednostavno padaju na najbliži boje opskrbe prodavaonica. Zasigurno ćete biti zaprepašteni da pogledate na sorti u bojama i nijansama.
Branje boje boje za svoju kuću
Branje unutarnjih boja boje; Prilikom odabira boje za unutarnje slikarstvo, morate uzeti u obzir mnoge važne bodove. Morate odabrati odgovarajuće boje ovisno o funkciji ili korištenje sobi koju želite slikati i uvjetima rasvjete. Ukoliko se u spavaću sobu koje želite slikati, trebali biste odabrati mekše i svjetlije boje koje će donijeti opuštanja za svoj um i oči. Ako želite da boje djece sobi, imate izbor da se opredjeljuju za kombinaciju svih fancy i svijetle boje da vaša djeca će ljubav. U slučaju da se od dnevnog boravka, izabrati one koje će imati pozdravni dodir s njima. Prilikom odlučivanja o interijer boja boje, vi svibanj također morati uzeti u obzir boju svog podova i namještaja.
Since zelena je opuštajuća i miran boja, to je jedan od najboljih boje za slikanje doma interijere. Najviše se koristi za bojenje zidova spavaće sobe, ili na bilo kojem mjestu značilo za odmor. White je još jedan popularan interijera boje boje, koji se odnosi na mir i spokoj. To se može koristiti u gotovo svakoj sobi, bilo da se u spavaću sobu, dnevni boravak, kuhinja, ili salon. Štoviše, bijelo također omogućava da dodati bilo koji nijansi akcentima na zidovima. Ostale boje su dobro svijetlo nijanse žuta, plava, ljubičasta, i slične druge. Izuzetno tamna boja interijera shema crne i smeđe uopće nije pogodan za interijere. Ipak, neke akcente od ovih boja može se zbrajaju na primarne boje.
Pročitajte više na:; Kuća unutarnjih Slikarstvo Ideje, unutarnjih boja boje i ideje; unutarnjih boja boja i kombinacija, kako Paint Interiors: birate boju Kombinacije; Branje Eksterijer Paint boja; Eksterijer boje boje su jednako važna kao boja interijera. Konvencionalni način dobivanja kuća 'izvana naslikao je koristeći primarne boje i trim boje. Primarna boja je onaj koji se koristi diljem vanjskoj površini, i trim boje su one koje se koriste za naglašavanje ili highlighting primarni jedan.
To je dobro razumio da ćete želite učiniti svoju kuću izgleda jedinstveno od ostatka. Međutim, također je potrebno osigurati da vanjski slikarstvo boje ne poklapaju s onima od vaših susjeda kuće. Izaberite najbolji eksterijera boje boje koje neće izblijedjeti daleko zbog vremenskih i klimatskim uvjetima. Neutralna tonirana nijanse smeđih i bež su najprikladniji za to. Držite podalje od tamne boje kao što crvena, plava, žuta, sl. Ako želite koristiti vanjski kombinacije boje boje, odaberite one koje ne kontrastu s međusobno značajno.
Pročitajte više na:, Eksterijer Paint boja; Vanjska boja sheme, Eksterijer boje boje Ideje; Eksterijer Paint spajanja: "Ovo su neke osnovne točke koje su se misao, a planira se boje unutrašnjosti i vanjskog dijela vaše kuće. Ja se nadam da nakon što čitate ovaj članak, zadatak branje boja boja će postati malo jednostavniji i ugodan za vas.

No comments:

Post a Comment