Monday 21 November 2011

Kratke frizure za žene

Od Meg Ryan's vrste short cuts Victoria Beckham novi chic izgleda jedan. kratke frizure za žene uvijek bili u modi. U stvari, ako flip kroz stranice frizure povijesti, naći ćete da tijekom proteklih stotinu godina Morski vranac, usitniti je pixie, bob i razne druge klasični kratke stilova su boravile u modi kroz godine.
Žene koje su se odlučili za odlazak u kratko su oduvijek poznato da je dobro crafted kratak stil im daje priliku isprobati praktički neograničene mogućnosti styling. Možete eksperimentirati s široku lepezu za styling kose proizvode pri ruci ovih dana, u rasponu od voskova i gelova to sprejevi i kreme. Možete ići stick ravno, poviti, šiljak, pregib, nazad-češalj, ili val, prema Vašem raspoloženju, uz raspon od pegle, puhati sušači, igle, isječke i pribor. Primjerice, vruće stan Okovi se može koristiti na razne načine na malim dijelovima kose, koji onda može biti slojevita, stvarajući oštar i neobične stilove.
Kratka kosa Because tako lijepo fleksibilan, to radi s praktički bilo tekstura ili tip kose od debljine za njegu nježne, valovita to kovrčava i ravna, ili čak i kombinacija, stoga, kratka kosa nikada nije dosadno. Plus, to je tako zgodan, a posebno kratke pixie rezova - krajnju pranje-n-wear hair. Dovoljno je sapunica gore, osušite ručnikom prst ga podići, i osuši na zraku - sve to se može učiniti u tren. Izvrstan za ultra zauzet djevojka nema vremena da se bave komplicirano duge frizure.
Kratke frizure su također obično instant nositi. Uz pravo cut, kosa jednostavno slajdova na svoje mjesto, a ipak izgleda nevjerojatno. Ne samo da kratke frizure pružiti više stručnih zraka, ali oni često mogu biti i posljednja riječ u šik, elegancija i profinjenost.
Rekao je da, tu su neke od najpopularnijih kratke frizure za žene:
Blunt Bob
Ako imate tanku kosu, ovaj stil, učinit će to izgledati deblje. Međutim, to ne radi dobro s kovrčavom kosom, osim ako ste spremni ispraviti vaše kose često. Get your frizer stvoriti nekoliko šiške iznad obrva i dati vam tupi liniju. Ukoliko se odlučite da biste dobili više teškim rese, to će zaoštriti cjelokupni izgled.
Da biste održali: da i dalje ostane u formi, dobiti trim svakih 6 tjedana. Možete udarac da se osuši na stilu i koristiti pegla do kraja.
Kratki Bob
Ovaj stil izgleda najbolje trgu ili ovalnog oblika licima. Ako imate vrlo okruglo lice, dobiti više verzija. This ošišam je idealan za vrlo ravnu kosu. Da biste dobili da gamine, lice-hugging učinak, najduže duljina komad kosa bi trebala biti oko jedan centimetar iznad brade.
Da biste održali: da zadržite ovaj izgleda dobro održavan, morat ćete posjetiti salon otprilike jednom mjesečno.
Kovrčava Bob
Ako imate okruglo lice, kosa treba biti duži od dužine brade, i malo duže u potiljak i vrat, stvoriti uravnotežen izgled. Ako imate spiralne kovrče, pobrinite se da vaš frizer ne cut it prekratak. Kovrčava kosa ima tendenciju da povuče, stoga zadržati duljine na jagodicama. Možete dobiti naletima efekt rezanjem svakog pojedinca kovrči.
Za održavanje: Ova rez obično zadrži svoj oblik, pa nećete trebati koristiti hrpa styling proizvoda. Trebat će vam to trim o jednom u šest tjedana.
Kratki čuperak
Ovaj stil je velik i kod većine vrsta kose, osim vrlo fino i vrlo gustom dlakom. To izgleda posebno dobro na lica koja su delikatna s malim značajkama. Najduža duljina kosa bi trebala biti na krunu.
Da biste održali: Ovaj stil tendenciju da rastu van brzo, tako da ćete trebati dobiti trim otprilike svakih 4-6 tjedan. Styling tog reza je vrlo jednostavan, sve što trebate učiniti je koristiti volumizer da pumpa gore na korijene kad je kosa vlažna. Dok blow-it sušenja to raščupati s prstima. ga završiti off mrda iz završava s prstima.
Pixie Cut
To stvara jedan out-and-out neuredan i naletima učinak. Također poznat kao "magičan 'cut to je kratko, slojeviti rez. Ovaj stil ističe lice, tako da je potrebno da se osjećaju dobro o značajkama i kožu Ako želite probati ovaj stil out. Uglavnom, kosa prekinuta, i na različite duljine, dakle, ne postoje jednako ili tupim komada kose. Ovo ima učinak stvaranja kratko podšišana slojeva kose koji uokviruju lice. Razmislite Mia Farrow u 'Rosemaryna beba' ili Twiggy.
Za održavanje: Trebat će vam mjesečni trim da bi to gleda simetričan. Da biste dobili girly efekt možete gurnuti šiške u stranu.
Duga i kratku frizuru
Ovo izgleda super sa ovalnog oblika lice. Ako imate ravno, finom dlakom, ovaj rez će dodati iznenađujuće tijela na njega. Možete izraditi vibe rocker ako imate valovitu kosu. Držite slojeva naletima svih okolo i dužeg na povratak. Možete dodati neravnomjeran, teške šiške, koje možete držati na licu ili zamotati se iza ušiju.
Za održavanje: da bi ga izgleda svježe, morat ćete dobiti trim svaka dva meseca.
Kratke frizure imaju sposobnost stvaranja nove slike odmah. Bilo da želite pokazati off nove, vruće ormar ili novi gubitak težine, postoji ništa kao što je dobivanje novi kratki frizuru stvarno postavite ga isključite. To može dodati nove polet i živost na svoju sliku i izgleda.

No comments:

Post a Comment