Tuesday 29 November 2011

Mala kupaonica pregradnja ideje

S obzirom na izbor moraju od nas bi htio veliki i bujno kupaonica. Ali, ako to nije slučaj, nema potrebe da se ugledaju. Možete koristiti mala kupaonica pregradnja ideje koje će stvoriti dojam prostora. Oslobodite svoju kreativnost i koristiti kupaonski pribor da biste dobili funkcionalnu kupaonicu s poboljšanom dekor. Jeste li pitate kako možete dobiti vaše male kupaonice izgledati ljepše? Pa, idi za makeover i koristite kupaonski pribor na način da to ne izgleda neuredno. Možete pokušati makeover DIY kupatilom ili unajmiti stručnjake da se bujno kupatilo. Ti bi biti iznenađeni da vidite rezultate izrade mudar izbor dodatne opreme za uređenje male kupaonice. Dakle, što čekate za? Razmislite pametan i počnite planirati kupatilo makeover. Use inovativna mala kupaonica pregradnja ideje dati svjež nov izgled vaše kupaonice. Pročitajte više na: male kupaonice dizajni, male kupaonice Design Ideje, malo kupatilo preudesiti: pregradnja ideje za male Bathrooms, mala kupaonica pregradnja ideje
Morate napraviti pametan izbor kada je u pitanju interijeri vaše kupaonice. Važne aspekte kao što su osvjetljenje, boje, veličine vitrine i ostali pribor može u potpunosti promijeniti izgled svog starog tijesan kupaonica. Tako, to su nekoliko manjih kupaonica pregradnja ideje koje možete koristiti usavršiti svoju kupaonicu. Pročitajte više o kupaonicu prepraviti.
Svjetla, bez sjaja i prigušeno svjetlo, učinit će vašu kupaonicu izgledati još manji. Tako, dok pregradnja mala kupaonica, prava stvar za učiniti da bi se zamijeniti stare svjetiljke s CFL žarulje. To će učiniti vaše kupaonica izgleda svjetlija i veća. Trebate biti sigurni da koristite ograničenog prostora učinkovito. Dakle, izbjegavajte svjetlo čvora koji se više prostora. Još jedna velika mogućnost da se pomoću jedne ili svjetlarnik udubljenjem rasvjeta kako bi vaše kupatilo izgleda svjetlija i veća. Izbjegavati uporabu tamne zavjese koje su potpuno blokiraju prirodnog svjetla i učiniti vaše kupaonice pojaviti manji.
Boja, bez sjaja ili tamne boje može napraviti malo kupatilo izgleda manji od njegove stvarne veličine. Dakle, ako je obojana u bojama dosadno, možete ga opljačkali off svjetlinu i da će zasigurno učiniti to čini tijesan. Pravo izbor boja bi stvarno pomoći. Neutralni i biserno-bijele shade definitivno će dati joj svjež novi izgled. Također obojiti strop sa svježim kaput od bijelih. Svjetlije boje imaju više poziva i smirujući efekt. Korištenje pozadine u malim bathrooms može izbjeći, no ako ste oduševljen za korištenje pozadinu, po istoj logici treba primijeniti pri odabiru pozadine. Običan i svjetlo nijanse bi izgledati bolje nego uzoraka. Pročitajte više na boje boja za kupaonice.
Flooring; Ako ste napravili grešku pomoću tamne boje pločica u svoju malu kupaonicu, možete ih zamijeniti pločicama u svjetliju nijansu. Koristite svjetlo obojene pločice od srednje veličine da bi vaš kupaonica izgleda veći. Ako je Vaš proračun ne dopušta za zamjenu pločica, mogli biste se svjetlo hladu tepih. Pročitajte više o; Keramička pločica podnice Ideje, pločica podnice Ideje, kupaonice Pribor, de-pregledna vaše kupaonice. Možda ćete vidjeti koliko to pridonosi izgled vaše kupaonice. Previše stvari u kupaonici bi izgledao tijesan. Ako vam se sviđa uređenje galerija slika, stavite jedan velika slika umjesto podstava gore manjih na zidu. Dodavanje veliki ogledalo stvoriti iluziju prostora. Korištenje pijedestal sudoper i staklene police su velike ideje za malu kupaonicu. Znam da smo svi vole kupka kace, oni čine kupaonice izgleda bujno, ali je poželjno instalirati tuš umjesto. Drugi aspekt trebate pogledati u je veličinu i boju hardver, trebate biti sigurni da to ide dobro s poda. Other mala kupaonica pregradnja ideje kao što su korištenje blok prozora, kliznih vrata, zid obješen sudoper i skrivenim spremnikom WC-om će također pomoći. Pomoću bloka prozora, možete to učiniti način with zavjese. Možete zamijeniti šarkama vrata klizna vrata i stvoriti neki prostor. Tako, samo nekoliko promjena, a vi dobiti prostranu i bolje izgleda kupaonica. Pročitajte više na dizajn kupaonica ideje za male prostore.
Nadao si našao te mala kupaonica pregradnja ideje koristan. Dakle, samo se kreativan i prepraviti svoju kupaonicu bi se poboljšala njezina dekor. Želim Vam svako dobro u Vašem poduhvatu.

No comments:

Post a Comment