Friday 18 November 2011

Indoor Herb Vrt Izgled

Tisućama godina ljudi su koristili bilja na sljedeći način:; Radi zaštite protiv mikroba, da ozdravi, kao parfeme, za okus hrane, kao sredstvo za dezinfekciju, kao valutu, svježe ljekovitog bilja i bilja mogu se nabaviti na tri načina. Oni može kupiti iz drugih gardeners i Heath trgovinama hranom, oni mogu biti okupili u divljini ili oni mogu biti uzgojeno u osobni vrtu. Najbolje vrijeme okupiti biljem je sredinom poslijepodneva, kao biljke su na vrhuncu djelatnosti tijekom ovaj vrijeme.
Zatvoreni bilje vrt
Indoor herb vrtovi su za one koji nemaju prostor ili jednostavno žuditi biti okružen zelenilom svih godine dugo. These vrtovi može transformirati stara i dosadna soba u živoj životni prostor. Ove unutarnje biljke su dokazali da čist i jasan zraka u stan ili kuću. Ove biljke učiniti zahtijevaju predanost u područjima napajanja i hranjenja ali su također ispred-line protiv alergenima i prašine.
Zatvoreni vrt kit je blagoslov svakome tko bi željeli imati zatvoreni bilje vrt ali je novi ideju. Ona ima sve potrebne alate da bi ste započeli i uklapa povoljno na prozor prag. Jedina stvar trebate dodati kit je vodu!
Indoor bilje vrt Izgled
Ako imate vrlo malo prostora kod kuće, možete koristiti kuhinju izbočina za kontejnerske zatvoreni vrtove. Jug ili zapad-suočava prozor bi bilo dobro. Biljka vrt mora biti planirana prema bilja koje želite rasti. Jednom ste mislili o ovom, možete eksperimentirati s bojama i tipova. Dok odabirom područje za bilje vrt važno je uzeti u obzir drenaža uvjetima.
Također treba provjeriti gore na visini, lišće i prostora zahtjevima raznih biljaka pred dobivanje vašeg dizajna bilje vrt u mjestu. Dok odlučujući o krevetu držati prostor ograničenja u umu. U vrtu Biljka također treba biti lako dostupna. Konačno, planom dizajn bilje vrt na temelju visine od bilja i kako bilje compliment međusobno.
Terminologiji Bilje
Infuzija: Ovaj termin se koristi da se odnose na proces u kojem biljke su uronjena u vrelu vodu da se pije se kao čaj.
Decoction: Ovo odnosi na proces u kojem sušena bilja su simmered u vruću vodu.
Biljni mast: Ovaj termin odnosi na proces kad bilje su kombinaciji s ostale sastojke i napravio u vrhnje.
Sažimanje Biljni: Ovaj izraz koristi koje se odnose na proces u kojem gaza i tkanina namočenu u infuziji, ili decoction i omotan i primjenjuju izvana.
Biljni Operite: Ovaj termin se koristi za proces u kojem biljke se dodaju vode i koriste se za liječenje i očistiti izvana.
Savjeti
To su stvari koje potreba biti je zadržao na umu radeći sa bilja za ljekovite svrhe ili hrane. ; Sjeti se da si osobno mogu identificirati bilje koje koristite. Ovo pomaže osiguralo da su sigurnom. ; Dok pripremaju infuziju i decoction, koristite samo stakla ili porculana for pribor za kuhanje i miješanje zdjele. ; Prilikom pripreme ljekovitog bilja za skladištenje, stavite ih u nepropusnu posudu i spremiti na hladno mjesto. Ne rashladiti bilja. , U pripremama i recepte, držite se preporučene doze. Prekomjerno korištenje ljekovitog bilja mogu poraziti svrha za koje su ih koristite. Najkorisnije bilja također može pretvoriti otrovni ako overused.

No comments:

Post a Comment