Sunday 13 November 2011

Proljeće Vjenčanje Cvijeće

Nema sumnje proljeće je najpopularniji wedding sezone! Budući da je početak nove godine, mnogi parovi željeli početi njihova bračnog života s proljeća. Vjenčanje je nepotpuno bez cvjetni ukrasi i proljeće je blagoslovljen sa brojem prekrasnih cvjetova. Lilly, tulipani, daffodils, itd. su neke od popularnih proljetnog vjenčanja cvijeće. Te cvijeće dostupni su na ekonomske cijene, jer je njihov procvat sezone. Dakle, odabirom cvijeće proljeće wedding za proljeće vjenčanje je pametna odluka. Ali, od proljeća je najpopularniji wedding sezone, morate iznajmiti cvjećar i unaprijed. Cvjećari vrlo zauzet tijekom ove sezone i time napraviti posao sa svojim cvjećar, čim datum vjenčanja je fiksirana. Dakle, ovdje je popis raznih cvijeće proljeće vjenčanje i savjete o odabiru njima.
Popis Proljeće Vjenčanje Cvijeće
Proljeće Wedding FlowerColorsBlooming razdoblje; AnemoneBlue, Red, Pink, WhiteJanuary do svibnja i kolovoz-prosinac, Zvona IrelandGreenJanuary do listopada, BoroniaPinkApril do svibnja, Casablanca LilyWhiteJanuary do listopada, DaffodilYellowJanuary Prijevremeni svibnja, DelphiniumWhite, BlueApril do listopada, HyacinthPurple, Pink i WhiteSeptember do listopada, LilacsViolet and WhiteMay do lipnja, NarcissusWhiteMarch do travnja, PeonyPink and WhiteLate izvora do ranog ljeta, RanunculusWhite, Pink, Red, Orange i YellowFebruary do svibnja; Star Gazer LilyPink and WhiteJanuary do listopada, Sweet PeaWhite, Pink, Red / Coral, Lavanda / PurpleDecember do svibnja, TulipWhite, Pink, žuta, crvena, i PurpleDecember do travnja, voska FlowerPink, Purplea i WhiteEarly ljeto sredine ljeta
Proljeće Vjenčanje Cvijeće Ideje
Postoji bezbroj načina kako uključiti ove prekrasne cvijeće proljeće svadba ukras u mjesto održavanja vjenčanja. Ali prvo trebate uzeti pogled na shemu boja i drugih ukrasnih elemente vjenčanja području. Potrebno je da se boje ovih cvjetova pomiješati i sa svim drugim dekorativnim elementima, tako da oni zajedno daju egzotičan pogled na arenu. Zatim, uzeti u obzir vrhuncu sezone za cvijeće. To će vam pomoći da kupi ovo cvijeće proljeće vjenčanje u ekonomske cijene. Pripremite buketa i centerpieces iz tih cvjetova i koristiti i druge dekorativne materijale poput Maidena kosu, lišće limuna, vrpce, bebe dah, itd. Priprema lijepa centerpieces Korištenjem ovih cvijeće proljeće vjenčanje i smjestite ih na stolovima. Također, iskoristiti svijeća, vaza, košara, šljunčana i puno dekorativne materijale za poboljšanje ljepotu tih cvjetova.
Proljeće Wedding cvjetnih aranžmana
Pogrešnu raspored proljeće Vjenčanje Cvijeće može uništiti dekoracije vjenčanja i zato je potrebno da se dogovoriti te u kreativan način, tako da oni više šarma na vjenčanje okoliš. Bukete, boutonnieres, corsages, centerpieces, ceremonija cvijeće, recepcija cvijeće, itd. su neke od ukrasnih predmeta koji se mogu pripremiti s tim cvijeće proljeće vjenčanje. Buketi su mora za bilo koju vjenčanje i vas će zahtijevati jedan buket za mladenku, a drugi za bridesmaids. Možete čak imati jedan buket za djeveruša. Ovisno o tome proljeće cvijeće koristite za bukete, pobrinite se da nadopuniti boja nevjeste haljinu i haljine drugih dame. Corsages su također važni za sve gore navedene dame na svadbi. Postoji nekoliko načina za pin ove corsages, kao i oni mogu biti zabodena direktno na haljini kod ramena, može nositi na zglob ili može jednostavno biti zabodena u torbice. Pročitajte više o svadben cvijeće.
Sada, boutonnieres su potrebni za mladoženju, najbolji čovjek, nevjesta otac, mladoženja je otac, prsten nositelj i gost-knjige polaznik. Pogledajte da koristite malo proljetnog cvijeća ovih boutonnieres, tako da ne pada prema dolje. Također morate organizirati za cvijeće cvijet girl. Napunite košarice od cvijeća na kreativan način s cvijeće proljeće vjenčanja. Ako ne želite koristiti košaru, a zatim ići za pomander vezan sa slatkim ružičastim vrpcama. Centerpieces igraju veoma važnu ulogu u svadbenim ukras. Vi ćete zahtijevati wedding centerpieces knjigu za goste-stol, poklon stol, švedski stol, glavne tablice, itd. Možete koristiti lijepo kombinaciju svih vjenčanja cvijeće proljeće pripremiti elegantna centerpieces. Središnji s višebojnim Calla ljiljane je vrlo popularan cvjetni aranžman za proljetnog vjenčanja.
Pročitajte više na:; Različite vrste proljetnog cvijeća, proljeće haljina Wedding; proljeće pozivnice za vjenčanje, vjenčanja cvijeće proljeće se mogu koristiti na različite načine kako dodati na svoju ljepotu egzotično ceremonije vjenčanja. Dakle, izaberite svoj omiljeni cvijet proljeće od gore navedenih popisa vjenčanja i brzo mjesto kako bi vaš cvjećar. Srecno.

No comments:

Post a Comment