Tuesday 15 November 2011

Mletački Žbuka

Mletački žbuke tehnika; Korištenjem promiješati štap, mletački žbuke mora se miješati temeljito. Praksa odbora mora se koristiti za prikaz tehnike i kombinacije boja prije nego krećemo na projektu. ; Opterećenje mletački žbuke na čeličnim gleterom. Uglovima čelične lopatice zaokružen sa 100 borbenost šmirgl papir ili datoteku za smanjenje rubu maraka tijekom primjene. Tu mora biti još 400-borbenost papirom za više gladak rub. ; Započnu u kutu sobe i primjenjuju Mletačke žbuka na zid i držite čelika lopatice na 15-30 stupnjeva. , Mletački žbuke rijetko se širi preko površine pomoću dugih i kratkih slučajnih udaraca. Prvobitna površina zida ne može pojaviti kroz u nekim područjima. Čelične lopatice može biti wiped off kako bi se izbjeglo sušene mletački žbuke od proizvodnje efekt nad primjenom. , Mletački žbuka može se dopustiti da se osuši za 4 sata prije nanošenja drugog sloja. , Drugi sloj, a mletački žbuke može se učitati na čeličnim gleterom. ; Inicijalizacija u kutu sobe, tanki sloj mletačkog žbuka mora biti primijenjen na zid. Čelika lopatica mora se održati na 60-90 stupnjeva. Se preklapaju poteza koji se moraju koristiti su dugi i kratki. , Šupljina i udubljenjem područjima biti popunjena, a originalni zidne površine pokrivena u cijelosti. ; Bilo koji rub oznake ili visoki mjesta s lopaticom može se zagladiti daleko. , Mletački žbuka mora biti dopušteno da se suši 24 sata prije topcoating ili poliranje. ; Mantil
Mletačka žbuka ogrtača i Premium Plus sa stilom venecijanski žbuka ogrtača se koristi za periva i satena-sjaj završiti u visokim prometnim ili prekomjerne vlage. Površina ne smije biti polirana ili polirana prije ili nakon primjene ogrtača. Čisti i fleksibilne 4 ili čelika velike žlice se koristi za širenje mletačkoga Žbuka mantil preko površine i lopatice mora se održati pod kutom od 60-90 stupnjeva. Duge i kratke preklapaju potezima. This mantil treba proširiti na površinu i tanko puddling u udubljenjem područjima treba izbjegavati, tako da je mliječni izgled nakon što se posuši. To mora da se suši oko 24 sata.
Poliranje, mletački žbuke treba da se suši 24 sata. Površina mora biti polirana roku od 7 dana od primjene. , Korištenje 400 ili 600 borbenost šmirgl papir, površina mora biti gumiran u kružnim pokretima do željeni izgled dobiva. Za velike površine, snage Sander će se koristiti. , A polirana površina mora se obrisati s vodom navlaženu krpu da biste dobili osloboditi od bilo kakve žbuke prašine. ; Stan strani čistu čelika lopatice mora se koristiti za bolje polirani izgled. Topline i trenje zbog trljanje stvara definirani i sjajan izgled. ; Primjena mletački žbuke, najvažniji i previdjeti korak je da se osigura da je supstrat je glatka, ravna i ravna. , Šupljina i visoke područja rezultirat će unakaziti za poliranje više nego okolno područje. , Bilo trim ili susjedni zidovi ne primaju žbuka moraju biti taped off. , A zid se mora premazati sa uljem temelji fitilj ili drugim odobrenim fitilj. ; Korak izolata podloga od venecijanske završiti i usisavanje završiti materijal po površini je potvrđena. ; Primjena podlogu, općenito, gips Marmorino vrsta se primjenjuje sa gleterom u jednom kaput. , Neki mletački štukatere morati odrediti alternativne tekućine četkom ili valjkom primjenjuje podlogu. ; Osnovni premaz ima grubo brušeno ili zub za mletačkog gips staviti na. , Suha i pijeska lagano sa 100 papirom i blok srušiti svim područjima. , Mletački završiti kaput, u početku, prvi primijeniti kaput od mletačke žbuka pomoću inox gleterom pomoću kratke slučajnih udaraca. Rubovi se ne smije ostati suha. ; Mokri materijal mora biti primijenjen na mokro materijala. ; Prvi sloj mletačkog mora završiti se suši na 70%. , A drugi sloj mletačkog žbuke mora biti primijenjen sa slučajnim potezima koji imaju mokre ruba. , Kada je drugi sloj je mokra, treća tanki sloj završiti materijala mora biti primijenjen. , Poliranje, Prije završni sloj suši, cilj mora biti poliranog nehrđajućeg čelika s gleterom u primjeni. Lopatice mora biti je zadržao čist i šav besplatno. , Da su ispočetka besplatno završiti, trowels lopatice moraju biti poliran s 800 i 1000 borbenost šmirgl papir. To je nužno i za novu tvornicu polirana oštrica. ; Manji gleterom pruža više tlaka za poliranje. ; Površina mora biti polirana, a završiti aplikator primjenjuje konačna završiti kaput.

No comments:

Post a Comment