Thursday 17 November 2011

Različite vrste Kuće

Uz prolaz vremena, dizajn i raspored kuća su prošla kroz mora promijeniti. Poboljšana metoda gradnje i razvoja novih građevinskih materijala dao ustati na različite vrste kuća širom svijeta. Kuće se mogu svrstati se na temelju stilu arhitekture ili izgradnje dizajna. Vrijeme donosi razne promjene i različite stilove arhitekture razvili tijekom različitih razdoblja. Geografija ili lokacija je također imao utjecaj na stambene dizajna. Možda ste čuli neke od popularnih vrsta kuće poput vikendice, ranč, brvnare, kolonijalne kuće, bungalov i vilama. Let's pronaći vanjska strana više o strukturi i dizajn elemenata različite vrste kuća. Pročitajte više na vikend kuća planova i dizajna.
Cape Cod, Cape Bakalar je popularna u Sjevernoj istočnoj Sjedinjene Američke Države. Porijeklo Cape Cod može se pratiti natrag do ranog 18. stoljeća. Je povezan s kolonijalnog doba. Kolonisti koji je putovao iz New England u Englesku prilagodio engleskom kuća s dvoranom i salon kao model i remodeled koristeći neke lokalne materijale bi se osigurala zaštita protiv olujnog vremena. Uglavnom, ovi 1 ili 1 ½ katom timbered kuće su pokrivene u šindre i clapboards i eksterijera su blago ukrašena. Ukrasni zasloni, tvrdo drvo etaže i velikom središnje kamin koji je spojen na sve sobe su istaknute značajke ovog stila arhitekture. Ostale značajke čine multi-paned, double-obješen prozori i središnja dvorana tlocrt.
Kolonijalne Kuće, Kao što ime sugerira, ovi su povezani s kolonijalnog doba. Istaknutim značajka ovog stila arhitekture je simetrija. Tih kuća su pravokutnog ili kvadratnog u formi i imati multi-kvadratna okna i ravnomjerno raspoređene prozore. U kolonijalnih vremena, ove kuće je simetričan oblik, zajedno s niskim stropom i vratima. Oblici kolonijalna kuća može u rasponu od jednostavnih do u detalje. To su multi-katom kuća s glavnim dnevnim boravkom na jednom katu, dok su spavaće sobe na višim katovima. Neke druge značajke šumovit kadriranje, otvoreni porches, ukrasni stupovi ili vrata biti okrunjen za oblikovanje. Pročitajte više o; Victorian style Kuće, gruzijski Arhitektura, Tudor House, ovaj stil arhitekture je vezan za vladavine Tudors u Engleskoj. Krajem 19. stoljeća, Tudor kuća je napravio svojim izgledom u Sjedinjenim Državama. Ovaj stil kuća može imati više dimnjaka, umetnut opeke obrasce i drvenim okvirom. Ostale značajke mogu biti mali i spljoštene lukova i glineni trijemova. Veličina kuće može varirati od malih kućica na veliki dvorac.
Bungalow; Bungalov stilu domova općenito 1 ½ ili 2 priče visok. Drugi kat uglavnom obuhvaća manje površine u odnosu na prvi kat. Ugledni su značajke nizak krovova, kamen dimnjaci, veliki tavan, široke nadstrešnice i velike porches. Zbog ogromne područje koje pokriva krova, tavanima apsorbirati puno topline tijekom ljetnih mjeseci. Ovo su popularne zbog svoje topline smanjenja značajke.
Ranch; Ranch domova su jednostavni domova. Samo jednome od njih priča kuće i imati jednostavan izgled. To može biti pravokutnog, obliku slova L ili U-oblika s velikim bračnim visio prozori. Koncept prostora je istaknuti dio ove kuće kao jedne velike površine može se koristiti za dnevni boravak, blagovaonica, kuhinja i soba, u nekim slučajevima obitelji. Ranch domova bili su prvi na popularizaciji koncepta priložen garažu. S vremenom je tradicionalna ranč dom izgleda su prošli kroz promjenu i koncept Split razini ili podigli ranč je postala popularna previše.
Saltbox, Saltbox je neka vrsta okvira kuće koja ima neujednačen raspored priče. Ona ima dvije priče u prednjem i jedan na leđima. Tradicionalno, drveni kadriranje je dio Saltbox i krov je asimetrično. Krov je napravljen asimetričan za smještaj neujednačen raspored priča, to je strmim krovom u prednjem i proširenje na leđa pokrivena koristeći mnogo dulje, nagnut krov u leđa. Tih kuća su obuhvaćene klapa sporedni kolosjek.
Razina Split, u slučaju splitskog razine domovima, ulaz se nalazi između dva kata. Vi ulazite u kuću split razini na drugom nivou, tu možete naći jedan set malih stubišta vodećih i drugi set vodeći dolje. Dnevni boravak blagovaonica i kuhinja može biti na drugoj razini. Kupaonicama i sobe će biti u sljedeći nivo. Razina ispod može imati obiteljska soba.
Nadamo se da ćete naći informacije o različitim vrstama kuća zanimljiv. Sada kad ste svjesni različite vrste kuća, moći ćete ih prepoznati ako idete kući lov. Nije li to uzbudljiv!

No comments:

Post a Comment