Thursday 17 November 2011

Zamjena brisača Arm

Brisača ruka zamjena je jedini način kad se ruke savijene i oštećene nepopravljiv. U ovom članku, govorim o zamjeni brisača ruka postupak u automobilima. Važnost vjetrobransko brisači ne može se potcijeniti. To je zbog tih genijalno osmišljen izumi da možemo imati jasnu visibility tijekom vožnje po kiši i sniježne oluje. Zamislite situaciju kada nalijeva i svoje vjetrobransko brisači prestati raditi dok vozite! Vi ste podvrgnuto potencijalno nesigurnih iskustvo vožnje s brzo dwindling vidljivost. To je razlog zašto je neophodno da li provjeriti svoj sustav brisač prije početka zime i kišne sezone.
Mehanizam o tome kako brisač radi je prilično zanimljiv. Uz korištenje zupčanika motor pogoni oscilatornog brisača pokreta. Okna noževima i ruke tako osmišljeni su da su čisto pročišćavati off iskaze od glavnih područja vjetrobransko staklo automobila.
Mnogo puta, tako se događa da ruka brisač za vjetrobransko staklo dobiva oštećen zbog viška snijega ili leda taloženje. U takvom scenariju zbog savijanje, rad brisača je više nije glatka i većinu vremena, zamjena je jedini izlaz. Brisača ruka zamjena je prilično jednostavan i neposredan. Jedini vještine koje vam je potrebno su sposobnost za rad s odvijač i utičnice ili iščašenje! Neka nam vidjeti kako zamijeniti brisače ruka u drugom dijelu ovog članka.
Kako zamijeniti brisača ruku?
Ako ste vrstu momak koji voli petljati oko mehanički izumi, brisač zamjena ruka će biti pravi cakewalk za vas! Alate koje trebate za brisač ruku zamjenu su vijak vozač i jednostavan utičnicu set.
Ponekad brisač ruka popravak je moguće i ne treba ga zamijeniti. Prije nego počnete provjerite da stara ruka brisača nepopravljiv i razlog za brisač ne radi ispravno je doista brisača ruku. Ponekad je svibanj biti uzrokovane problemima sa motorom brisača previše. Nakon što ste testirali brisač motor i shvatio da razlog za neuspjeh brisač je savijena ruka brisača sebe i ne postoji način da se ravnanje out, a zatim ići za zamjenu.
Kupnja Zamjena; Prvi dio je pronalaženje odgovarajuće zamjene za svoju staru brisač ruku. Različiti modeli automobila imaju različite vrste stakala ruke stilova i uzoraka. Check out koji je usvojen poseban stil u vašem sustavu brisač. Također budite sigurni da ćete dobiti identičan zamjenu za svoje stare brisač ruku, prema Vašim modelu automobila. Događaj ovaj mali posao auto popravak na svoj će znatno smanjiti trošak zamjene brisača ruku.
Stari brisača Uklanjanje i zamjena; ovdje je ono što trebate učiniti. Stavite postavke brisač automobila na 'Off' pozicije. Obratiti pažnju na bazi brisača ruke, gdje ćete naći ugriz ili pokriti desno na dnu koji obuhvaća privitak vijak. Zagledati off pokriti iz dna okna ruku i vidjet ćete vijak fiksne unutar šupljine ili depresije.
Koristeći pravo veličine utičnica, pažljivo uklonite vijak okretanjem satu. Grom je jedina stvar koja povezuje brisača ruku na sav zbor. Nakon što grom je uklonjen, možete uzeti brisača ruku off lako sa povezivanje zajedničkog. Tada možete instalirati novi brisač ruka u zglob u točno istom položaju kao i stari. Pobrinite se da novi brisač ruku uklapa u u žlijebom rupu zajedničkog. Škripac vijak nazad ponovo koristeći odgovarajuće veličine utičnicu okretanjem u smjeru kazaljke sata. To zaključuje brisač ruku zamjenu. Your brisač vjetrobrana će se vratiti u svoj wiping dana opet.
Pročitajte više na:, Kako Promjena brisača, guma brisača zamjena, brisač za vjetrobransko staklo zamjene; ​​Kao što možete vidjeti, brisač za vjetrobransko staklo ruka zamjena je vrlo jednostavan postupak koji svatko može ostvariti, te je znatno jednostavnije nego auto vjetrobransko popravak i zamjenu. Možete biti budite uvjereni da jasnoća vaše vjetrobransko će se održavati u bilo kojem stanju!

No comments:

Post a Comment