Friday 25 November 2011

Christmas Cactus

Christmas kaktusi su dosta za razliku od trnovit xerophytic kaktuse da smo tako dobro upoznati s. U stvari, Božićni kaktusi mogu imati vrlo lijepo cvijeće točno na Christmastime, pod uvjetom da su dobro njegovan. Nakon što je božićna kaktus biljka u punom cvatu tijekom svečane sezone predstavlja velik velik izazov sam po sebi, ali to ste ispravno procvat Christmas kaktus u svom domu kada je sezona u pitanju, to je jedan od najvažnijih stvari koje treba ispuniti imati oko.
Zajednička tužba s božićnim kaktuse je da oni ne cvijet kad se očekivalo, odnosno za vrijeme božićne sezone. Ako to se događa s vašim kaktus, onda nešto sigurno je pošlo krivo. Evo, ja raspravljati o nekim od uobičajenih problema koji se može dogoditi uz održavanje postrojenja Božićni kaktus.
Prvo, neka nam upoznati s biljnim Božić kaktus. Za botanički sklon narod, božićne kaktus is Schlumbergera bridgesii, a pripada porodici za odmor kaktuse, koja također uključuje zahvalnosti kaktus i Uskrs kaktus. Svi ovi kaktusi su ime u sezoni da izvede svoje cvjetovi. Božićni kaktus ima uglavnom roza cvjetovi, iako postoje sorte koje su bijela, crvena i ljubičasta cvijeta previše. Ovo je tropska biljka i to ne zahtijeva vodu. Biljka se obično nalazi u prirodi u područjima u kojima orhideje su prisutni. Brazil je mjesto podrijetla Božićni kaktus.
Sada ovdje su neki od razloga zašto se Božić kaktus ne može cvatu u pravo vrijeme. , Postoje neke optimalne temperature da morate održavati za vaše Božića cvatu. Ove biljke vole cool klime. Dakle, morate osigurati da neće držati tih biljaka u toplim područjima svog doma, kao što je u blizini grijača vents. Temperatura od 61-70 F u danu i 56-65 F u noćnoj će učiniti dobro za biljke kako bi se osiguralo da se lijepo cvjeta. ; Božićni kaktus ima neke zahtjeve svjetlosnim uvjetima. Trebate zadržati ovaj biljka za 12 do 13 sati u potpunom mraku iz rujna nadalje. Ako to učinite, tada biljka će pokazati svoje cvjetovi when prosinca stigne. U isto vrijeme, imajući biljka u neizravnim suncu za par sati dnevno će donijeti bolje cvjeta. ; Budući da tropska biljka, Božićni kaktus ne zahtijeva vodu redovito. Morate bi bili sigurni da biljka daje voda kada ona postaje suha na dodir. Ali, morate također imati na umu da se voda dobro isušen-off. Božić kaktusa neće cvjetati ako se čuvaju u posudama u kojima se voda dobiva začepljen često. Tajna zdravog Božićni kaktus je to imajući u dobro zaliven i dobro drenirani lonac. ; Biljka Božićni kaktus također će zahtijevati gnojiva. Gnojiva neće biti potrebna kad je biljka u mirovanju, no kada se bliži vrijeme cvjetanja, morat ćete ga dati houseplant gnojivo dvaput u mjesec dana. ; Christmas kaktusa koriste se oživjeti Christmastime dekoracije. Ove biljke imaju šareni cvjetovi i ne treba više ukrasa. Ali kaktus moraju biti stavljeni u kreativne načine da istakne svoju ljepotu. S obzirom da kaktus ima velike obješene ostavlja cvijeće cvatnje na krajevima proizlazi, jedna dobra ideja je da bi biljka u visi lonac.
Dobro procvala Božićni kaktus smatra se da je lijep dar da tijekom svečane sezone. Biljka se obično zadržava cvjetanje pravo sve do ožujka, sa svojim cvjetovima izviru u mjesecu siječnju. To je razlog, ako vam dati ovu biljku nekome kao poklon za vrijeme Božića mogu uživati ​​cvjetovi za nekoliko mjeseci u novoj godini. Međutim, morate unaprijed im reći da je kaktus će postati neaktivan oko kraja veljače, a zatim će ponovno cvatu u sljedeći prosinca. Također morate ih dati neke savjete o brizi za biljku.

No comments:

Post a Comment