Tuesday 15 November 2011

Vanjska Accent rasvjeta

Vanjska rasvjeta naglasak nije samo dizajniran za povećanje imovine ili objekt, ali se može koristiti iz sigurnosnih razloga. To je tako potrebno kao početnu rasvjeta. Može se koristiti za sveukupne sigurnosti velika tvrtka, općinskih parkova, institucije ili bungalov ili čak i na cesti. Bitna arhitektonski elementi Kuća se može istaknuti kroz naglasak osvjetljenje. Uvijek tražiti profesionalni savjet za veliki naglasak vanjsku rasvjetu. Čitajte na da ukrasite svoju kuću ili poslovni prostor, s naglaskom rasvjeta.
Vanjska Accent Rasvjeta ideje; Vanjska rasvjeta vaše travnjak can be veličanstven, ako se planira unaprijed ili smjernice traži kroz profesionalni. ; Koristite niskog napona rasvjete tj. pomoću 12 V žarulje umjesto 120 volti i instalirati krajolik rasvjeta u svoj travnjak. Oni mogu biti instaliran od strane bilo tko, samo pročitajte upute s obzirom na nastavni priručnik u kompletu. ; Solarna žarulje su nove u tržište ali to je narasla popularno brzo jer nema troškovi održavanja. Solarna žarulje također može koristiti za olakšaj vaš travnjak, bazen i kolovoz. Oni ne zahtijevaju bilo struje kao i oni sami naplatiti tijekom dana, a zatim dati svjetlo noću. , Većina poslovnih zgrada ima jedinstveni dizajn i možete ih prepoznati iz okolnih zgrada. Vanjska rasvjeta naglasak može naglasiti strukturu zgrade u učinkovit način. ; Svaka korporacija ili općinski park, koji ima više od jedne zgrade ima šetališta ih povezuju. One se mogu osvijetliti s naglaskom na otvorenom rasvjete. Čak i konop svjetla i put svjetla su odlična ideja. ; Stabala može biti ukrašen sa živinom parom ukrasnim svjetlima. Ta svjetla mogu biti priključen na grane i različite boje umjetnih mjesečina može biti kreirana. ; Pročitajte više o idejama za konop svjetla vanjsku vodio konop rasvjete.
Kako to Uvesti koga u službu Vanjska rasvjeta akcent?; Vanjska rasvjeta naglasak mogu dati veličanstven pogled na vaš travnjak, palube ili korporacija. Ovdje su neke osnovne ideje o tome kako ih instalirati:; Najviše rasvjetnih sustava dostupni su u setove koje uključuju i uputama za postavljanje. ; Ako želite uključiti više svjetla morate imati komponente kao što su transformatori i kabele koji odgovaraju vrsti svjetla koju želite instalirati. ; Transformator može biti dostupan s ručnim ili prebaciti s vremena ili solarnih ćelija. ; Transformator mora biti 1 nogu s tla, a samo 1 korak daleko od izvora napajanja. ; Ako kupite solarne ćelije transformatora pobrinite se da dobije dovoljno sunčeve svjetlosti da bi ga tereti. Transformatora uvijek mora biti pokriveni vremenskim dokaz poklopac na raspolaganju u supermarketima. , A veći broj svjetla instalirate, duži kabel će biti potrebna. Provjerite upute dostupne u kompletu. Kupi kabel koji ima veći otpor. ; Uvijek koristite press-na priključcima koji se uklapaju u kabelske lako. Ako želite priključke na zadnji dugo, kupiti one vremenskim dokaz. ; Uvijek održavati jednaka udaljenosti između svjetla jer uzrokuje manje otpora. , Sada pokušati prebaciti na svjetla, možete povećati ili smanjiti ih po Vašoj želji. ; Kablovi bi trebao biti pokopan šest inča dolje da se izbjegne bilo kakvu štetu na njih. Moj savjet je, pozvati komunalije, tako da oni mogu ukazati pravo mjesta da zakopaju kabel. ; Vanjski LED Accent rasvjete Pejzaž rasvjeta je važan dio vanjskog dizajna koji uvijek treba uzeti njegu. Svaki travnjak od kuće je jedinstven na svoj način, ali dajući im odgovarajuće LED (dioda koja zraci svjetlo), krajolik rasvjeta može vam ponuditi brojne pogodnosti. ; Pejzaž rasvjeta u osnovi je učinio za dekorativne i sigurnosne svrhe. Sigurnost i vidljivost su dva ključna čimbenika korištenja krajolik rasvjeta. LED svjetla mogu dati željene razina vidljivosti u travnjak. , Oni su također dostupni u različitim bojama i dizajna. ; Vanjski LED rasvjeta akcent može vam ponuditi brojne pogodnosti. Imaju duži život od mnogo svjetla. Istraživanja su pokazala da su 80% učinkovitiji od drugih svjetala. Oni također uštedjeti veliku količinu energije koja posredno štedi vaš novac. LED svjetla su jedan od najzelenijih svjetla na raspolaganju, jer troše manje energije i proizvodi manje otpada daleko. , A dvije vrste LED žarulje dostupni na tržištu su solarne i 12 volti žarulje. Od 12 V žarulje su teško instalirati, jer oni zahtijevaju kabela i transformatora, dok solarne žarulje može biti instaliran bilo gdje, ali oni bi trebali dobiti dovoljno sunčeve svjetlosti tijekom dana kako bi se tereti. , Pokušajte koristiti solarni žarulje god je to moguće. Suglasan sam to košta malo više ali rezultati su plodne. Jedini trošku je kupovina trošak, nakon toga, nema troškova i daje vam godina čiste energije.
Nadam ovaj članak vam je dao dovoljno informacija o tome kako instalirati vanjska rasvjeta i učiniti vaš travnjak sjaj svjetla.

No comments:

Post a Comment