Monday 21 November 2011

Domaći suđe deterdžent

Kada postoji je jednostavan rješenje za smanjenje troškova, zašto želiš nastati visoki troškovi nabave "visokoj kvaliteti" suđa deterdženata, sredstava za koje tvrde da ostavite svoj besprijekoran jela ali zapravo ostaviti razočaran? Sve što trebate učiniti je domaći stroj za pranje posuđa deterdžentom za sebe, i završiti s iskričavu jela. Svibanj vi mislite da izrade deterdžent sebe je zamorno, dugotrajan proces, a vi bi radije koristiti samo svoje redovne deterdžent. Ali prije nego što napravi bilo pretpostavke pogledajte ove jednostavne metode o tome kako napraviti vlastiti posuđa deterdžentom, i barem dati priliku ovih rješenja.
Domaći suđe deterdžent u prahu
This deterdžent je također pogodan kao domaći stroj za pranje posuđa deterdžentom s tvrdom vodom, a za brisanje svih problema koji su uzrokovani njega.
Sastojci, boraks, našao u praonici dijelu bilo robna kuća; Standard soda za pečenje, bijeli ocat, Citrus eterično ulje, postupku, Dobra ideja, dok izradu vlastite domaće deterdžent perilica napraviti veliki iznos i pohraniti za buduću uporabu. Koristite odgovarajuću posudu s širokim ustima biti u mogućnosti to pristup s kašičica žlicom lako. , Da bi deterdžent, kombinirajte jednaka dijela sode bikarbone i boraks i miješati temeljito. ; Dodajte jednu kap eteričnog ulja citrusa bilo poput limuna ili naranče, za svaki 2 čaše posuđa deterdžentom. Mix temeljito da se izbjegne stvaranje grudica. Ovo je samo dodati dobar miris deterdženta. Bilo bi idealno ako ste koristili jestivog eteričnih ulja kao deterdzent za pranje posuđa u konačnici će kuhati i jesti rezervirati, pohranu ovu deterdžent u spremnik. Korištenje 1 - 2 žlice kod svakog opterećenja. U slučaju da jelo su vrlo prljav, ili je voda tvrda, upotrijebite dodatne žlica. , Također, da se brine o tvrdom vodom, a bakropis ga ostavlja u zaostatku jela, dodati jedan četvrtina do pola šalice vinskog octa u ispiranje. To ne samo da će ostaviti jela bez mrlja i živahne, već će također izbrisati sve prikupljene ostatak u perilici posuđa. S tim dual funkcija, dodajući ocat je potrebno. ; Domaći suđe deterdžent tekućina
Za one od vas koji vole raditi sa tekućim deterdžentom nego deterdžent prah, možete isprobati ovu metodu izrade domaće tekući stroj za pranje posuđa deterdžentom.
Sastav, Prirodni, unscented tekući sapun Kastilje, agrumi eteričnih ulja; limun sok, ocat, postupak, ovisno o količini deterdženta želite napraviti, uzeti jednake dijelove Castile sapun i voda. Shake ovu mješavinu temeljito. Nemojte, ni pod kojim okolnostima, koristiti ručno pranje ili bilo koju drugu tekućinu sapun. ; Za svaku šalicu navedenih tekući sapun, dodajte ¼ šalice vinskog octa. Opet, tresti smjesu dobro. , Smanjiti masti iz jela i stroj za pranje posuđa, koristite 1 žličica soka od limuna za svaku šalicu tekući deterdžent. ; Slično postupak za deterdžent u prahu, dodati samo 1 kap jestivo, eterična ulja citrusa svakom šalice deterdženta. ; Sipati u izmišljotina lako preliti bocu, po mogućnosti s izljevom. Sjeti se da uvijek protresite bočicu i prije nego ga koristite. , Opet, ocat je bitan kao dio bilo kojeg perilica suđa deterdženta i bilo jelo ciklusa pranja. Za velika opterećenja možete koristiti od pola šalice, a četvrtina šalice za manji učitavanje tijekom ispiranje. Što eliminira potreba za ispiranje pomoć. ; Ručne stroj za pranje posuđa deterdžentom, ne samo je isplativa, već i okoliš, jer je bez neke jake kemikalije prisutne u komercijalne deterdžente, koji štete okolišu, te je napravljen sa jednostavnim sastojcima domaćinstva. Tako si i okoliša veliku korist, uz izradu i korištenje nekih od tih najbolje domaće suđa deterdženata sebe.

No comments:

Post a Comment