Monday 21 November 2011

Što paket za odmor

It teško pitanje nije, znate što paket za odmor. Odjeća, Kozmetika, neke zabave stvari za put i sl. No, problem je kada dođete do Vašeg odredišta, shvatite da ste ostavio kod kuće, neke stvari koje treba uzeti zajedno. Nešto što nije dio stvarne popis stvari koje trebate, a ipak, nešto vrlo bitan. Tako da će vam pomoći s njim, tu je članak o tome što se paket za odmor.
Što Pack za odmor popis
Moja obitelj je puna iskusnih putnike. Stoga pakiranje za odmor ili putovanje valjda dolazi prirodno sa mnom! The kovčega i putnih torbi u našu kuću savršeno su organizirani po ono što su trebali nositi (različiti torba za odjeću, različite vrećice za kupaonske i sl) a postoji i provjerite popis zabodena svaka torba tome što su stvari koje treba torba imati. Weird, neki bi mogli reći, no ja bih da mislim o njemu kao jako dobro organizirana!
Dakle, bez dodatnih teškoća, ovdje je popis onoga što paket za obiteljski odmor.
Osnove, Inner-nositi;? Vanjska habanja, .. haha, zabava riječ! ; Kupaće gaće (za plaže, bazen strana hotela), Ručnici i salvete; Ogrtači / jakne / toplu odjeću (za odmor hladnija mjesta), sunčane naočale, kape i šeširi, manji torbu za međugradski dan putovanja; novac! (U slučaju da zaboravite da se nešto zajedno! ; Extra čarape i obuća (zajednički predmet lijevo kod kuće zar ne!) , Zabava (iPod, DVD gledatelja, igrajući karte, društvene igre itd.); mobitel punjač! (Jer bez toga, telefon stanica može biti beskoristan ...) , Kupaonske, Hoteli opskrba neke kupaonske, no ja radije svoje stvari da budem iskren. I za one koji ne previše ... , Četkica za zube, pasta za zube, za brijanje kit, Sapuni i šamponi; njegu kose proizvode, ovisno o tome koristite, make up setove, tkiva; deodorant, Ostale stvari koje svibanj ili svibanj ne treba, lijekove, mineralne vode, prehrambene industrije; Bomboni (uvijek dolaze u ruci ! , Sunčanje, vrećica zip lock for neopranu odjeću, oči leće i naočale, Sat, Švicarski nož (zaista dolazi u ruci ako idete planinarenje), skije (ako idete na ski putovanje!) , Daska za surfanje (ukoliko idete na plažu odmor); glazbeni instrument (ako želite igrati jednu), baklja (to mogu dobiti tamno katkad); Car alate (za roadtrip), putovnicu, vizu i ostale dokumentaciju (na strani putovanje); Kamera i video rekorder (na posebne trenutke); Sport kit, komplet prve pomoći, Karte, Extra baterija za sva baterije stvari. (Vrlo, vrlo važno!) ; Više članaka koji će vam pomoći pack za Vaš odmor! Čitajte na. , Kako Pack za odmor, odmor za pakiranje Popis za provjeru - Što Pack za odmor, Plaža odmor liste pakiranja, pa to su bili neke od stvari koje trebate paket za odmor. Kao što možete vidjeti odgovore na što paket za odmor nije uopće teška. To je samo da smo uvijek ostaviti nešto važno svaki put. Stoga je uvijek dobro držati jedan mali (ili veliki za taj tvar) odmor pakiranje popis u torbi. Tako da nakon što si učinio za pakiranje, znate da niste ostavio nešto u kući koju bi stvarno bio potreban!

No comments:

Post a Comment