Thursday 17 November 2011

Stress-Free blagdani

Svake godine smo uložiti napor da bi blagdane veselo i stres-free. Mi bi popisi, trgovina rano u sezoni, i sebe obećanje da nećemo previše trošiti. Zatim, nekako tijekom cijele sezone, većina nas pronaći sebe remećenje dobiti stvari učinio. Zašto, jer, kao vrijedni kao što smo na izradu popisa (i da ih provjere dva puta), mi nikada činiti se to držati njima. Ove godine će biti drugačije. Evo kako:
Pokloni i proračuna; It's uvijek dobra ideja postaviti ograničenje potrošnje za svaku osobu na vašem popisa prije počnete brainstorming za savršenim dar. Ovo će vam dati polazište za dar ideja, i pomoći vam ostati unutar vaša cjelokupna odmor proračun. Ako imate problema čineći up your mind za dar, pokušajte nakupljanjem kreativnih rješenja, poput stavljanja zajedno tematskim poklon košara ili kupujete ulaznice do omiljene sportski događaj. Ako imate veliku grupu prijatelja kupiti za, saznati ako bi biti zainteresirani u vlasništvo djevojke / dečki noć out umjesto razmjene darova. Na taj način ćete doći do zabaviti i provesti vrijeme zajedno, bez brige o dolaze s posebnom poklon za svakog prijatelja. Tu su gotovo uvijek kreativne načine za rješavanje dar-davanje dilemu, to je samo pitanje odlučivanja što će raditi najbolje rješenje za vas.
Holiday Cards; Holiday kartice može uzeti puno vremena napisati. Istina je da većina kartice koju se šalje vjerojatno otići s prijateljima i obitelji vidite dosta često i ne zahtijevaju duge poruke. No, što o drugima? Mi svi imamo prijatelji Mi jedini kontakt tijekom blagdana, iu tim slučajevima kratku poruku jednostavno neće zbog. To je prilikom pisanja odmor kartice može postati dugotrajan.
Ne postoji sigurno ništa krivo s uzimanje dodatnog vremena za pisati duge poruke u vašem odmor kartice, ali ako nađete da je uzimanje više vremena nego što možete priuštiti, zadržati poruka kratka i uložiti napor da kontaktirate ti prijatelji i nakon odmora rogoz. Na taj način možete spremiti vrijeme tijekom praznika, ali i dalje držati u kontaktu s osobama do kojih vam je stalo.
Holiday Kuhanje, kada ste odlučili na jela koju namjeravate pripremiti za vaš odmor stranke, raspored dana kuhati nešto možete dobiti daleko s kuhanje unaprijed događaja. Većina pite, složenaca, juhe i deserti zamrznuti stvarno dobro. By uzimajući neke od vaših jela od unaprijed možete osloboditi dragocjeno vrijeme na dan događaja, što neminovno znači manje stresa za blagdana.
Raspored Make-Up Dani; Postoji toliko stvari događa tijekom ovaj vrijeme godine da nešto uvijek izgleda da poskočiti i nas sklepati raspored. Nakon godina nezadovoljstva shvatio sam da je od stvari koje će neizbježno doći do, trebao bih plan za njih previše. Zvuči smiješno, no to radi. Kad sam stvara moje odmor raspored ću napraviti pokažite na raspored make-up dana za sebe. Bilo da's umatanje predstavlja, pisanje odmor kartice, ili pečenje pite, god nisam završio postaje moj prvi prioritet na moj make-up dan. I, još bolje, ako sam uhvaćen u vrijeme stići ovih dana sam jednostavno koristite dnevno kako bi bilo dobiti ispred ili uzeti vremena za sebe. Ili način, li ih trebam ili ne, imam ovih dana raspolaganju učiniti ono trebam kako bi držati sezone kao stres-free moguće.
Nemojte previše Priloga; to je jednostavno za nas da naše overbook rasporedi u svako doba tijekom godine; blagdane se ne razlikuje. Problem je, ako ste pod stresom od prebukiran raspored ste vjerojatno ne idući u uživati ​​neki od događaja koje ste planirali. Stoga prije nego blagdana stigne, odvojite nekoliko minuta da odlučite koliko vremena mislite da razumno može počiniti tjedno odmor svečanosti. Bilo je to jednog ili dva dana tjedno, ili uopće ne, ako imate ideju o otprilike koliko vremena imate na raspolaganju možete uzeti u obzir pri izradi planova.
Uzmite si vremena, to je jednostavno da biste dobili je uhvaćen gore u odmor rogoz i zaboraviti da se vrijeme za nas. U stvarnosti, međutim, ako ne raspored vremena da pregrupirati i staviti stvari natrag u perspektivu lako možemo postati kontraproduktivno. Pa čak i ako uzimanje vremena za sebe može učiniti ako se osjećate kao da ste ne uzimajući ništa učinio, vjerojatno će vam koristiti u dugoj vožnji.
Blagdane uvijek činiti se prišuljati na nas brzo. Mi bi ljubav priliku u njima uživate, a ove godine možemo. Po planiranje naprijed, možemo smisliti sve vrste troškova i uštedu vremena ideje zadržati ovom zabavan blagdana i stres-free.

No comments:

Post a Comment