Monday 14 November 2011

Hair Lom Liječenje

It je svaki žene sna da ima kose, koja is svilenkasta, jak i sjajan. Najveća prepreka u dobivanju i održavanje takvih kosa hair lom. Hair lom normalno događa kada kosa žena postati vrlo suha. Osim toga, neki od drugih glavnih razloga zbog kojih žene kose skloni lom su manjkav dijeta, hormonska neravnoteža, bolesti ili određenih medicinskih stanja, koristi višak kemikalija na kosu, a ne uzimanje pravilnu njegu kose. Vrlo je važno da žena uzima pravodobno liječenje i njega, prije hair lom postaje bijesan, a ona završava gubitka puno kose. Ovdje su neke dlake lom mogućnosti liječenja koje žena može iskoristiti, za vraćanje zdravlja i stanje svoje kose. Pročitajte više na njegu kose.
Liječenje za kosu Lom
I prije učenja provedbu raznih lijekova hair razbijanje, to je vrlo važno za žene identificiraju osnovni uzrok lom za kosu i eliminirati ga. Primjerice, ako hair lom zbog korištenja kose proizvodima koji imaju jake kemikalije u njima, žena treba ih prestati koristiti zajedno. Jednom kad je to učinio, ona bi trebala poduzmite sljedeće korake da biste dobili zdravu kosu.
Zdrava Dijeta, sušilo za prijelom uzrokovan zbog minerala nedostatak može se uzeti njegu jedući uravnotežen dijeta, koja je posebno bogata rast kose promicanju minerala kao što su kalcij, bakar, željezo, krom, cink, jod i magnezij. Unos namirnica koje sadrže visoki sadržaj zasićenih masti mogu uzrokovati kolesterol izgraditi u arterije. To smanjuje kisika u krvi, što slabi i folikula kose skloni lom. Tako se to izbjeglo, unos takve hrane treba svesti na minimum. Pročitajte više na kosu vitaminima.
Avokado i Aloe Vera; Avokado imaju prirodan vlaži svojstva, a time su izvrsni za kosu lom liječenje. Da bi kosa maska ​​za oštećenu kosu kombinirati jedan pire avokado, jedan žumanjak i žličicu maslinovog ulja u zdjelu. Mix ispravno, a zatim ga primijeniti na kosi ravnomjerno. Ostavite ovaj smjesu na kosu za oko sat vremena, a zatim isprati blagim šamponom. Avokado, prirodno, može se koristiti na kosu svaki put kada se operu. Još jedan prirodni lijek kako bi se izbjeglo split završava i suhu kosu prskanje Aloe Vera soka na kosu nakon pranja. Pročitajte više o tome kako spriječiti split završava.
Vruće ulje terapija; Toplo ulje za masažu je možda jedan od najboljih tretmana za kosu lom, jer je sve prirodno, a ne kemikalije su uključeni u to. Za to jednostavno stavite tri žlice svake od kokosovo ulje i maslinovo ulje u zdjelu i topline. Ulje ne smije biti previše vruća jer mogu oštetiti kosu. Sada, uzmi pamuk loptu, zamoči ga u vruće ulje i primjenjuju se u male dijelove vaše kose, posebno u blizini korijena kose. Nakon što ulje je primijenjen cijelom glave vrhovima prstiju, masaža glavu u kružnim pokretima. Ostavite ulje na noćenje i oprati ujutro. Vruće ulje terapiju bi trebalo biti učinjeno jednom tjedno, kako bi se izbjeglo suhu kosu i da bi to dobro hidratizirana. Brz način da kosu moisturized naravno, je primijeniti ovo ulje smjesu na kosu nakon pranja, kad je još uvijek mokra.
Pročitajte više na:; oštećenu kosu Početna lijekovi; Popravak oštećene kose, sušilo lom proizvode za obradu
Postoje neke jako dobre njegu kose proizvoda dostupnih na tržištu, koji, ako se redovito koristi, pomoći u izbjegavanju hair lom. Učinkovite proizvod za African American hair lom liječenje H2 Ion. African American hair razbija when hair pletenice se vrši neprimjereno, ili pretijesna ili lijevo predugo, bez ikakve stručne pomoći. Drugi razlog je šteta za kosu jakim kemikalija pronađena u boje, toplinu straighteners ili relaxers. When H2 Ion primjenjuje na kosu, koristi ionske tehnologije za revitalizaciju kose. Negativnih iona koji su prisutni u ovom proizvodu, osigurač sa kose koja je oštećena kemikalija, brtvljenje slomljena kožicu i vlaži kosu u isto vrijeme, čime je zdrav.
Još jedan proizvod kose koji je vrlo učinkovit za kosu liječenja vlage Max maslinovo ulje Hair Majoneza, duboko uređaj. To mora biti primijenjen diljem kose, nakon pranja kosu blagim šamponom i ručnika sušenja. Post njene primjene, ručnik namočen u toplu vodu treba čuvati omotan oko vaše glave za oko pola sata. Nakon pola sata, kosa treba oprati vodom.
Pročitajte više na:; gubitak kose rješenja; za sprječavanje gubitka kose, sušilo za lom liječenje i prevenciju ide ruku pod ruku. Stoga, zaštitu kose od bolesne efekte sunca, hladno vrijeme i vjetar, je jednako važno. Imajući vaše kose svezane u čvor frizura kao pletenice i peciva, pomaže u održavanju kose od postaje extra suha, sprječavajući lom. Konačno, rezanje kose u pravilnim razmacima, kako bi izbjegli split završava, pomaže u održavanju hair lom u uvali previše.

No comments:

Post a Comment