Saturday 19 November 2011

Coed Baby Shower Games

Coed baby tuševi su vrlo popularne danas as pozivajući muškaraca je udvostručen do zabave. Većina beba tuševi ugostio danas se ne slijede tradicionalni pravila raspravlja o problemima trudnoće, strahote rada sobe i odlaska Gaga a otvaranja predstavlja. Uz prisustvo ljudi u stranci, baby tuševi su postali puno više živ, aktivan i zabavan. Kako bi se muškarci i zainteresirane stranke na visoke note, možete isprobati neke od free baby tuš igre coed spominju u ovom članku. These zabava baby tuš igre sigurno će se zadržati stranke živ i pomoći vama i vašim gostima uživati ​​u privatne afere.
Jedinstveni Coed Baby Shower Games
Postoji mnogo igara za bebe tuš coed, a sljedeće su nekoliko jedinstvenih coed beba tuš igre koje će zadržati zabava u stranci živ.
Dijete, pelene i jedne ruke Svaka; To je vrsta ekipa igra u kojoj parovi su zamoljeni udruživanje. Oni su trebali vezati pelene u baby doll. A kako bi ovaj jednostavan zadatak zanimljivo, par je dozvoljeno koristiti jednom rukom svaki. Drugi strane ne bi trebao dirati ili lutku ili pelene. Par koji povezuje pelene najbrži, je pobjednik.
The multitask Super-roditelj; To je jednostavna igra u kojoj dvije osobe držati clothesline i jedan po jedan svaki gost dolazi i objesiti odjeću u jednoj minuti. Gdje je zabava? Dobro, svaka osoba mora držati baby doll u jednoj ruci, govoriti o bežičnim s drugima i strane odjeću na isto vrijeme. Onaj tko visi najveći broj odjeću u minutu je super-roditelja pobjednik.
Pijte, Mama, Drink, morate popuniti mala beba boce s raznih voćnih sokova i pitati goste da piju sok od sisa na bocu. Roditelj koji završi u bocu prvi je pobjednik. Ovaj svibanj činiti jednostavnim, a to je stvarno teško sisanje soka od beba boce.
Zabava Coed Baby Shower Games
Možete pokušati nekim od sljedećih zabave coed baby tuš igre koje će se svima u raspala. Možete pročitati više na baby tuš igre ideje i baby tuš igara za muškarce.
Trbuh Race, ovo je jedan od najboljih coed beba tuš igre. Sve što trebate učiniti, veliki puhati balone i pitati ljude da ih stavi pod svoje košulje. Zatim zamolite ih za utrku u drugoj sobi, kravata svoje cipele i vratiti se na izvornu točke početka. Prvi čovjek do natrag na licu mjesta, bez pucanja balon je pobjednik. Ovo je stvarno smiješno igra kada su žene vide svoje muževe i značajnih drugih žonglirati vezice i balon trbuh.
Krumpir Walk, a to je jedan od najboljih coed beba tuš igre. Trebate pitati svog gosta na mjesto između krumpira svojim koljenima, hoda po sobi i stavite krumpir u posudi na kraju. A sve to bez dodirivanja krumpir s rukom. Pogled na smiješno hodati i pokušajima da stavite krumpir u staklenku i prsnuti u smijeh.
Bacanje Baloni; Ovo je još jedan od zabave coed beba tuš igre koje treba se igrati na otvorenom. Morate popuniti vodenim balonima i pitajte svog gosta da odaberete jedan partner svaki. Zatim zamolite parovi bacanje vodenim balonima i nazad bez njih pada. Onaj tko može nastaviti igrati najduže bez pada njihove balona pobjeda.
Riba bradavice, morate uzeti veliku kantu punu vode i dodati nekoliko beba bradavice u njega. Onda zamolite sudionike da kleknu, ruke iza leđa i ribe iz bradavica sa svojim ustima. Gost koji dočepa najveći broj bradavice u minutu pobjeda.
Možete pročitati više o coed baby tuš ideje u:; Baby Shower Candy Bar igre, baby tuš favorizira stranke, baby tuš ideje i teme, to su neke igre za tuš coed bebu. Možete tražiti više besplatnih coed baby tuš igre s interneta na svoj party još zanimljivijim. Inače neki kreativni umovi mogu smisliti s vlastitim jedinstvenim coed beba tuš igre. Baby tuševi smo način dobrodošli novi dolazak i pomoći mama-to-biti udobnije i sretni. Ja se nadam da ćete naći ove coed baby tuš igre biti koristan i imati ugodan beba tuš.

No comments:

Post a Comment