Saturday 12 November 2011

Kako Spremanje Brak

Susan je rastrgan. Ona još uvijek voli Jere. Ali ona ne zna kako spasiti brak kada ste raspao toliko. Stalne borbe, razmirice, prepirke i emocionalno pražnjenje njezina osjetila, napravio joj nekoliko puta pitaju da li je sve to vrijedno toga. To jednostavno nije isti. Ne sviđa kako je nekad bilo svejedno. No, ona želi znati kako to spasiti odnos svejedno.
Petea ne mogu vjerovati da Kate, njegova supruga 3 godine prevarila ga. Ljubav svog života je ostavio ga Jadan dušu. On ju voli, ali on je ljut na što je učinio. Oni su odvojeni za sada riješiti njihove probleme, a sada oni i pitaju se kako uštedjeti u brak nakon varanje, i nakon toliko se dogodilo između njih.
Mora postojati nekoliko Susans, Jeres, KATES i Petes vani - kroz svoje emocionalne probleme, koji se bave svim većim problemima koji ponekad braka nosi sa sobom (tu su dužni da se male borbe u bilo kojem odnosu. Ja se ne odnose na one ovdje). Ovaj je članak posebno za one od vas koji su imali svoj udio bračnih problema i koja se bavi pojedinim pitanjima u ovom sadašnjem trenutku. No, unatoč svemu, želite znati kako spasiti brak. Neka je to lice, ne postoji točka pitamo kako spasiti brak nakon razvoda. Uredu. Ako želite znati kako spasiti brak onda mora biti učinjeno prije nego što stvari idu nepopravljiv. Ovdje su neke naputke o tome kako sačuvati brak.
Pročitajte više o; Odnos pitanja; Odnos raskida; Kako štedjeti brak nakon rastave
Kada dosegne brak do točke razdvajanja, to znači da je situacija prilično loša. Možda je bilo loše borbe uključeni. Nitko ne odlučuje za odvajanje, osim ako postoji čini se da nema druge opcije. Ali ljubav i osjećaji koji se iskustvo za druge osobe, ne nestaju tako lako. Oni nastavljaju da se vrati i podsjećaju nas na život, napravili smo zajedno. Stoga smo početi razmišljati o tome kako ste u nedostatku brak. Kako se nositi sa svime što se događa i još moći izdržati taj odnos.
Dopustite Vrijeme na usvajanje; Ponekad razdvajanje postaje imperativ, tako da može ohladiti te naučiti gledati na stvari iz objektivne perspektive još jednom. To omogućuje za vrijeme proći i pustiti stvari smiriti. Kada želite početi zadatak o tome kako spasiti brak, važno je početi na osnovi neutralan, tako da ste u mogućnosti donositi odluke koje nisu vođeni po vama se nerazumnim ili više reagiraju na situacije.
Poštivanje vaš partner, važno je da vam poštovanje vaš partner - tek tada će vam biti u mogućnosti uzeti naputke o tome kako spasiti brak. Izbjegavajte vikanje na druge i definitivno bez uvrede. Saznajte na poštivanje mišljenja i dati drugima priliku biti jednaki u odnos.
Naučiti komunicirati; Komunikacija je vjerojatno ključ o tome kako spasiti brak. Osim ako komunicirati i reći jedni drugima kako se osjećate, što su stvari koje utječu na vas i slično, ne možete očekivati ​​stvari za riješiti. To bi trebalo biti prvi korak, početak komuniciranja i reći vaš partner stvari umjesto njih flaširanje i dopuštajući im da zagnojiti.
Kompromis; opet. Vrlo vrlo važan preduvjet za svaku uspješnu vezu. Nije moguće da dvoje ljudi će biti isti, dakle tu su dužni da se razlike u mišljenjima, misli i osjećaje. Stvar je u tome što ne dopuštaju tim razlikama eskalirati u borbi. Nemojte inzistirati na što ga je na putu ili putu u svako doba. Saznajte na kompromis umjesto i biti fleksibilan. Ponekad vam dati u, ponekad druge. To će ići dug put u izgradnji razumijevanja između vas dvoje i spriječiti stvari iz uzimajući vanjska strana od ruku.
Ne Odgađa stvari, ako ste imali borbu, riješiti ga u najkraćem mogućem roku. Nemojte neka ga sjesti i uzeti se oblik nešto ružno. If borbe ne riješi, oni dovode do potisnuti bijes koji izgrađuje tijekom vremena i počinje se prikazivati ​​u obliku više reakcija na nepovezane stvari. To bi moglo dovesti do više nesporazume i borbe.
Obrazac Bond, naučiti da se obveznica s druge. Ako imate raspao, čine ga jednom trenutku početi trošiti više vremena zajedno i riješiti ne u borbi protiv tijekom izlet ili datum.
Uzmite savjetovanje; Ponekad je najbolje, ako dobijete posrednika riješiti probleme ste suočavaju. Posrednik će vam pomoći ostati mirno i dati objektivan pristup problemu. Na ovaj način, tražeći stručnu pomoć od savjetnika će se dug put u pomoći da razumiju druge osobe's point of view i pomoći spasiti braka. Pročitajte više o braku savjetovanje.
Kako biste spremili Brak nakon Varanje
Varanje u braku će dovesti do puno mentalne traume za osobu koja shvaća da mu je partner prevario na njega. To će dovesti do osjećaja beznađa, ljutnje, boli ili čak posuditi teškim premlaćivanjem do svoje samopoštovanje. U tom slučaju, glavna odgovornost leži s osobom koja je dao na nevjeru. Evo kako spasiti brak, ako spadaju u ovu kategoriju. Pročitajte više o vanbračni poslove.
Ostvarite vaše pogrešku, shvatiti da ste pogriješili. I stvarno to znači kada želite da odnos rad.
Izvini, to je važno da se ispričati svojim partnerom za ono što si učinio. Nemojte očekivati ​​da će oni biti u mogućnosti da ti oprosti odmah. Shvatite da će zahtijevati vremena da te prebolim ono što ste učinili. Prepustite to vrijeme da bi stvari raditi.
Razgovarati i slušati, razgovarati o tome što se dogodilo. Reci mu / joj zašto ste imali aferu. Koji su razlozi iza njega. Budite strpljivi za to vrijeme i neka Vaš partner odahnuti svoje osjećaje kao dobro.
Nadoknaditi štetu, Sada kada ste razgovarali o tome što je pošlo po zlu, razgovarali o stvarima koje su nestale u braku i što želite promijeniti te. Početak komuniciranja o svaki drugi osjećajima i potrebama. Počnite trošiti više vremena zajedno. Saznajte kako da obnovimo veze i zaljubiti se opet.
Bude uporan; Recite partnera koji želite stvari riješiti i da su spremni učiniti sve što je potrebno. Budite uporni u nastojanjima da se stvari riješiti. Tu neće biti bilo čudo za vas čeka. Morat ćete raditi za njega. To će uzeti vremena za stvari koje treba vratiti u normalu. Ali nemojte odustati nade i raditi prema tome. Razmislite o traženju stručno savjetovanje ako izgleda da stvari idu iz ruke.
Pročitajte više o; Brak problemi i rješenja; uspješan brak Savjeti; Savjeti za zdrav brak; Kako spasiti brak od neuspjeha je uvijek težak zadatak, ali nadamo se these naputke će učiniti što jednostavnijim za vas. Želim ti sve najbolje u vašim naporima i nadamo se da uspjeti u izradi stvari rade.

No comments:

Post a Comment