Wednesday 23 November 2011

Pregradnja malu kuhinju

Mnogi ljudi misle da pregradnja mala kuhinja je prilično beskoristan i gotovo nemoguć zadatak. Oni se ne sasvim uvjeren da promjene u maloj kuhinji može napraviti da izgleda više prostran i udoban. To je zbog opće percepcije da interijera projektiranje je značilo samo za velike kuhinje. Međutim, mala kuhinja pregradnja ideje dići u narednih nekoliko paragrafa će vam pomoći da razumijete stvari bolje.
Ideje za pregradnja mala kuhinja
Cilj ovih ideje za pregradnja mala kuhinja je da optimalno korištenje raspoloživog prostora i da izgleda pristojno i luksuzne. U slučaju male kuhinje, prvo što trebate učiniti je napraviti poseban prostor za čuvanje svih pribor i materijali koje koriste na dnevnoj bazi. Uočeno je da se u mnogim malim kuhinje, posuđe se čuvaju na slučajan način i na takav način da su oni izloženi na prašinu. Umjesto toga, možete imati mali drveni kuhinjski ormari i kolica, kao dio vašeg programa za pregradnja mala kuhinja. Uz ovaj improvizacija, možete to učiniti izgledaju više prostrana i uredan. Također ćete ga pronaći zgodan pronaći tih posuđe odmah, u trenutku korištenja. Trošak drvenih ormarića ovisit će o kvaliteti drva koju koristite.
Sada, neka nam govore o podnice za kuhinju. Jedan od najboljih ideje za pregradnja mala kuhinja je za promjenu podnice kao kuhinja ima tendenciju da izgledaju dosadno s istom vrstom podova tijekom godina. Možete se odlučiti za mramornih podnih ili visoke kvalitete granita podnice za svoju kuhinju. Poludjeti za drvene podove je uvijek bio tu za one koji imaju visok proračun.
Kuhinjski namještaj također igra važnu ulogu u stvaranje kuhinja izgleda odlično. Vi naravno, možete uzeti u obzir mogućnost uklanjate svoj sadaąnji namještaja s novija luksuzna i visoke kraju namještaja. Posjetite trgovina namještaja i kupiti nove stolice, stolove, itd. Odaberite boju namještaja pažljivo i uvjerite se da se pozdravi bojama vaše kuhinje. U tablici blagovaona, ako izabrao pravilno, može postati vrhunac cijelu svoju kuhinje. Budući da nemate previše mjesta u maloj kuhinji, možete kupiti mali stol staklo s lijepim dizajnom. Drveni stolovi, koji može biti presavijeni i odveden u drugim sobama također može biti dobar izbor za spremanje prostora.
Pregradnja mala kuhinja uključuje davanje lijepe boje na zidove vaše kuhinje. U idealnom slučaju, svijetlih boja za zidove može učiniti vaše kuhinje izgledati veća i prostrana. Možete imati svijetle boje poput bijele, plava ili žuta za zidove.
Dok je pregradnja mala kuhinja, trebali biste osigurati da ima dovoljno svjetlosti u kuhinji. Možete imati transparentne prozore s lijepim roštilj dizajna za cool pogledati ako postoje pitanja u svezi privatnosti. Velike veličine prozora možete napraviti kuhinju izgledaju jako dobro. Sada govorimo o sudoper u kuhinjom, možete imati jedan od čelika i ima dobar završiti. Odvodi su dostupne u vrlo širokom rasponu cijena, a time bi trebali popraviti svoj proračun.
Možete pročitati više na:; Kuhinja pregradnja Troškovi; Kuhinja Renoviranje planova; Kako obnoviti kuhinja, pregradnja malu kuhinju mogu koštati nešto između US $ 10.000 do USD 40.000, pa čak više, ovisno o vrsti materijala koji koristite. Sve najbolje za kuhinju pregradnja.

No comments:

Post a Comment