Monday 14 November 2011

Travnjaci i vrt drveni namještaj

Znate li kako travnjak i vrt namještaj je nastao? Kada su ljudi počeli uživaju njihove terase i vrtovi u 1800s, uzeše svoje redovite namještaj, da se opustite i izvan dok je daleko vrijeme s prijateljima i obitelji. Problem je da su morali donijeti u kući namještaja natrag, pogotovo kada je vrijeme bio surov. Naravno, rješenje je napraviti namještaj koji se mogu držati otvorenom.
A to je upravo ono što je Thomas Lee došao gore sa. Kao što je znanje ide, to je bio u 1903, kada je otišla u Westport, New York, za odmor sa svojom obitelji, on je htio nešto ugodno opustiti u, koja bi također odgovaraju koso obrazloženje da oko njegove vikend. On je zatim postavljen na rad s jednom daskom od drva i pile. On je sječena od samo jedanaest komada drveta, koje je okupio u ono popularno što je danas poznato kao Adirondack stolica. To je ravno fan obliku natrag, što reclined blago, na naknadu za neravnom terenu, a imala je širok naslonima za ruke, koja je postala Posebnost svih Adirondack stolice sada.
Prirodne ljepote otvoreni drveni namještaj može povećati ljepotu svakog vrt ili travnjak. Sorte drveta koriste kako bi ovu vrstu namještaja uključuju borovu šumu, javor, hrast, teakwood, ruža, kedar, Redwood, i još mnogo toga. Oni dolaze u široku paletu boja previše, u rasponu od zemljani browns do svijetlo zelenoj yellows i zelenila. Oni također dolaze u širokom rasponu dizajna i stilova, koje možete odabrati prema vašem ukusu i ambijent vašeg vrt ili travnjak.
Na primjer, spomenuti Adirondack stolice stil, u kombinaciji s odgovarajućom podnožje i strani stola čine idealne uvjete za obalno vrt. Ove stolice su također odlično na palubi ili vrt, posebno ako su oslikane živim primarne boje. Oni su ugodno opuštajuće sjesti i širokom naslonima za ruke su idealni za odmaranje dugo, cool stakla na nešto.
Možete stvoriti udoban za sjedenje kutaka u vašem vrtu ili travnjak stavljajući zajedno nekoliko komada hrastovim namještajem od strane Amish obrtnika, koji su poznati po izradi jedinstveni namještaja koje su i lijep i trajan.
Ili, ako imate šume vrt i želite zadržati sportski izgled, zašto ne ići u za rustikalni namještaj? Možete dobiti stolovi, stolice, klupe i cijelosti izrađen iz cijelog debla stabala, sa čak kore na njih. Ili te mogao dobiti rustikalni namještaj stvorena kombiniranjem borove šume s grane drveća, koje su prirodni izgled i ručno će napraviti idealan dodatak vašim šume vrt.
Također se može odabrati namještaj u skladu određenu boju koju želite istaknuti u svom vrtu. , Primjerice, ako raste trava, mnogi od kojih su plave i ljubičasto cvijeće ", mogli biste dobiti ljubičaste boje namještaja. Ili možda mogao uskladiti boju namještaja s trim vaše kuće, u kojem slučaju možete se odlučiti za žutu, indigo, crvena ili narančasta.
Vrtni namještaj od Redwood, primjerice, može stajati u svakom vrtu, jer prirodno lijepe boje drveta. Kineski Redwood previše je lijep na svoj način. Prirodne ljepote crveno drvo namještaja je dijelom zbog varijacija u boje i zrna. Bačena na nekoliko vedro obojene jastuci i da ćete biti u mogućnosti to stvoriti vrlo pozivamo mjesto gdje se možete opustiti uz svoje goste.
Još jedan odličan komad namještaja za vaš vrt ili travnjak je otvoreni zamahu od nedovršene crvenog cedra. To može pružiti lijep mjesto za opuštanje s obitelji s nekoliko podudaranja lounging stolica i stolica za ljuljanje u blizini, ili to može biti veliki otvoreni grgeča gdje možete pročitati zadivljujuće roman, ili imaju mačka riskirati, ili samo sjediti i uživati sipping jedan visok, cool piti kao što lijeno gledaju večer pretvoriti u sumrak.
Tradicionalna drvena klupa se savršeno uklapa u tradicionalnu jednako vikend vrt. Ili, kako o sunca lounger na palubi? Također se može dodati nekoliko stolica izrađena od bor ili javora i drveni piknik stol i uživati ​​u blagovaona al freska vikendom s prijateljima i obitelji. Ako imate malu djecu, možete dobiti drveni namještaj posebno dizajnirane za njih. Ne zaboravite dodati šareni suncobran ili dva kako bi zaštitili sebe od sunca.
Nakon što odabrati i kupiti vaš travnjak i vrta drveni namještaj, osigurati im održavanje pravilno primjenom zaštitni sloj završiti. To će ih spriječiti pogoršanje kada je izložen kiši i suncu. Postoje mnoge takve zaštitne završi dostupni na tržištu, kao što su lateks boja akril, drvo izloženo vanjskim utjecajima mrlja, a voda odbojni konzervans. By uzimajući dobru njegu vašeg travnjak i vrt namještaj ćete moći uživati ​​u zadovoljstvo koje pružaju za mnogo godina.

1 comment:

  1. Ja volim tradicionalan namještaj na terasi, jako se lijepo uklapa i izgleda divno.

    ReplyDelete