Friday 11 November 2011

Aromaterapija eterično ulje Diffusers

Krećete li u kupovinu do aromaterapija prodavatelja, vi ste sigurni da se naći neke prilično tražite gline, terakota, svijeća i električni difuzorima. Uz promjene u načinu života i povećana svijest u umu kupca, svaki od difuzori dostupne pokrivaju širok raspon veličina, oblika i boja.
Neke od vrsta eteričnih ulja difuzorima dostupni na tržištu su:
Electric Heat distributeri
Ovog eteričnog ulja difuzor nije samo ekonomski i praktični, ali također ima elemente suvremenog dizajna. Električni topline difuzorom djela sporog zagrijavanja filtrirane ploča gdje se primjenjuju ulja po Vašem izboru. Kao što je tanjur polako zagrijava, ulje se oslobađa u zrak stvarajući opuštajuću atmosferu i nježan. Električni topline difuzor difundira mirisa u većim površinama.
Glina Pot distributeri
Također poznat po mnogim drugim imenima, glina lonac distributeri nalikuju terakota loncima. Pronađeno u različitim oblicima, glineni lonac difuzora sadrži otvaranje za dodavanje eteričnih ulja. U većini slučajevima otvor je zatvoren koristite pluta. Kao ulje prožima kroz pot it difundira u sobu. This difuzora jednostavan za uporabu, jeftin i ne zahtijeva struju.
Lampa prstenova
Terakota prstenovi koji skup izravno na žarulju nazivaju se svjetiljka prstenje. Žlijebljene usne da ide svi put okolo se koristi za držanje eteričnog ulja, koje se zagrijavalo od žarulja. Lampa prstenovi nisu skupe ali jedini problem s pomoću njih je da ako se eterično ulje dobiva na žarulju Postoje šanse za žarulju razbijanje.
Svijeća distributeri
Svijeća difuzor je obično keramike ili metala. Ova vrsta difuzora koristi čaj svjetlo ili bilo koje druge svijeća lagano raširena miris po sobi. Svijeća difuzor ima otvor ili prostor za svijeću i malu zdjelu ili pladanj koji se koristi za pohranjivanje mala količina eteričnog ulja. These Difuzori dolaze u mnogim oblicima i veličinama i obično jeftin. Jedini nedostatak je da se aroma diffused pomoću svijeća difuzori je vrlo lagana.
Fan distributeri
Kao što ime sugerira, fan diffuser koristi ventilator puhati eteričnih ulja u zrak. Da bi to bilo moguće, eterična ulja se stavljaju na jednokratnu ladicu ili upijajući jastučić. Nakon što je to učinio zrak ventilator puše kroz jastuk i ispunjava prostoriju s aromom. These navijači dolaze u raznim veličinama, tako da oni mogu kupiti nakon uzimanja veličinu prostorije u obzir.
Nebulizers
A raspršivač je mali uređaj koji se sastoji od dva dijela. Jedan je plastična baza koja sadrži motor i drugi je vrlo neobična jasno smeđe staklo izgleda uređaj koji drži i nebulizes ulja. Ono što ovaj uređaj čini, da, to traje eterična ulja te ih razbija u posebne molekule prije raspršivanju manjih molekula u sobu. A raspršivač se kaže da je opskrba greater terapijske prednosti u odnosu na druge diffusers jer razbija ulja u manje molekule.

No comments:

Post a Comment