Tuesday 8 November 2011

Car Grijač Puhanje hladnog zraka

Da bi automobil grijač puše hladni zrak je zasigurno jedan od najatraktivnijih dosadnih pritužbe vlasnika vozila mogu imati. Kao što naziv uređaja ukazuje, to je trebao puhati toplog zraka, a ne hladnog zraka, pa ako što je to slučaj onda je sigurno nešto nije u redu sa mehanizmom. Punokrvnost potencijalnih problema mogao biti uzrok automobila grijač puše hladnog zraka, i gotovo svi njih će zahtijevati vlasnik popravak grijač, ili čak ga zamijeniti.
Prvi je korak bio bi da razumiju prirodu i rad automobila grijača. Ako ste bavila ovim uređajem prije, vjerojatno bih znati što u čemu je problem mogao biti nakon pogled na njega. Ali za nekoga neiskusan u radu ovog uređaja, približava mehaničar u dućan auto popravak je daleko bolji izbor, jer je automobil grijač djeluje vrlo drugačije od većina ostalih sustava grijanja.
Zašto je Moj auto Grijač Puhanje hladnog zraka, Jednom kada znate kako je automobil grijač radi, to će biti lakši za vas to dijagnosticirati pravi uzrok ovog problema. Grijač je jezgra najvažniji dio tog sustava, i to je dio koji je zapravo prenosi toplinu u putničku kabinu. Dijelu koji se oslobađa zrak kroz peraje grijača jezgre je poznat kao ventilator, ili ventilatora, i zrak se grije pravo prije nego što prolazi kroz grijač jezgri. Automobil grijalica puhanje hladnog zraka Problem može biti pravilno dijagnosticirati i riješiti jednom radno znanje grijač sustav ispravno stečena. Pročitajte više o raznim auto dijelova.
Mogući razlog za automobil grijač puše hladnog zraka, kada prestao ili premještanja kroz promet, je iznos rezno ulje sadašnjosti. Ovo je tvar koja zapravo zagrijava zrak jer prolazi kroz grijač jezgra, i ako je na niskom nivou ona mora biti adekvatno refilled. Jednom rezno ulje je povratak na odgovarajuću razinu, grijač automobil bi trebao početi opet normalno funkcioniranje.
Drugi mogući uzrok ovog problema je blokadu grijač jezgri, ili prisutnost nekih zarobljeni zrak. Oba ova problema su potencijalno spriječiti zrak iz uzimajući zagrijati i prolazi kroz grijač jezgre uspješno. Kako da biste dobili osloboditi od ovaj zarobljeni zraka, rezno ulje lijevak može dokazati ruci, kako bi se dobili osloboditi od njega. Korištenje vrta crijevo sa prskalica također može pomoći jednom u uzimajući osloboditi nekih blokada u grijač jezgri. To će čisto iz kanala i olakšao protok zraka glatko. This blokada je također poznat uzrok za automobil grijač puše hladni zrak i pregrijavanja.
Ponekad, neispravan ventil topline također može uzrokovati ovaj problem mogu pojaviti. Slijedite grijač cijevi sve do motora, i ček za neke labave ventila ili slomljena vakuum linije. Ako vam se dogoditi da biste pronašli takve štete, onda ste pronašli pravi krivci. Također provjerite je li pravilno strujanje zraka podešavanjem topline kontrolu na najniže i najviše nekoliko puta, u brzom slijedu.
Najbolji način da provjerite razlog iza vaš automobil grijač puše hladni zrak nakon što ste potvrdili da postoji dovoljno količina rashladne tekućine u radijator, je na dodir i grijač cijevi koje povezuju na vatrozid. Ako je grijač radi u redu, oba crijeva će biti vruće na dodir. Ako jedna od crijeva je toplo, a drugi ga ne označava blokada u grijač jezgri ili prisutnost zarobljeni zrak. Oba crijeva ne bude toplo znači da postoji kvar u sustav za grijanje ventil., Ili nedostatak odgovarajuće protok zraka.
Također pogledajte sljedeće:; bojler Core Uklanjanje; bojler Core zamjenski trošak, bojler Core upute za zamjenu; Znajući to osnovne informacije mogu Vam pomoći da bolje razumiju jedan uzrok iza automobil grijač puhanje hladnog zraka, a može pomoći u utvrđivanju problema. Kada prvi put pokušate to može biti malo teško za vas, ali jednom kada dobijete dokučiti ga, uvijek ćete biti u mogućnosti točno utvrditi što točno nije u redu s vaše automobile sustav grijanja.

No comments:

Post a Comment